Здравейте, г-н Божков (Али Баба). Пише Ви Шехерезада

Ръководителят на правителствената пресслужба Севделина Арнаудова заяви, че обвиняемият бизнесмен Васил Божков е довел главния изпълнителен директор на bTV Флориан Скала в централата на ГЕРБ. Арнаудова потвърди думите на премиера Бойко Борисов, че Божков е посещавал централата на партията, придружен от ръководството на телевизията.

Пиарът на министър-председателя отговори на публикация на хазартния бос във Facebook, в която той твърди, че Арнаудова е посещавала офиса му всеки месец.

"През последните години Севделина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул.“Московска“43 ежемесечно. Тя не пуши пури. Бойко, ще намериш ли поне малко достойнство да кажеш защо я пращаше?", написа Божков.

"От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълнение на служебните ми задължения и са заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а и от десетки медии.

Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях до скоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза.

И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината, вярно е, че беше отдавна преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната - в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала - главен изпълнителен директор на bTV!", написа Арнаудова.

В поста си Севделина Арнаудова не дава детайли за срещата.

Припомняме, че в официална позиция от 16-ти май БТВ Медиа Груп категорично отрекоха, че ръководството на компанията е имало близък контакт с Васил Божков и не е получавало покани за срещи.

По-късно през деня Арнаудова публикува нов пост в социалната мрежа.

"Здравейте, г-н Божков (Али Баба). Пише Ви Шехерезада. И аз умея да разказвам приказки. И ще започна преди Вас, защото като един старец не помните добре приказките и си ги съчинявате. Така правеше дядо ми, когато ми разказваше.

Опитвате се през мен да атакувате друг. Лошо, Али Баба! Аз чували с милиони не съм пренасяла и не съм взимала нито за себе си, нито за друг! Не сте давал за никой. И нито ме е страх от лъжите Ви, нито от заплахите! Аз не съм Вашата цел, Али Баба! Целите се в друг през мен и бъркате, защото не казвате истината!", написа тя.

Източник: nova

Коментари в сайта (8)

  • 1
    То
    Тодоров
    11 0
    21:55, 7 юни 2020
    И тази ******* от Шайката се е нагушила от рушвети.
  • 2
    Нещо да кажете
    ....
    по въпроса защо Боци Маймуната държи в панделата
    .....
    Съпругата на Черепа, Секретарката и Любовницата му ?????
  • 3
    На
    Наблюдател
    9 0
    00:50, 8 юни 2020
    Семейството на Севда е инсталирано на държавната баница от главния герой на миналогодишният скандал в Хасково.Иначе няма как ,хора ,които нямат нужната квалификация да попаднат и в Борда и в УС на Булгартрансгаз.Присъствието и на тримата от Хасково там ,е скандално и необясномо.Какво като са представители на някаква партия,те нищо не разбират от това , с което се занимава дружеството./Един от тях е съпругът на Севда/.А колкото до нея ,тя дълго трябва да обяснява какво е правила периодично при "черепа"..ДСК също трябва да отговори ,как е предоставила на държавни чиновници такъв голям заем.Със заплатите,които получават Севда и съпругът и, повече от ясно е ,че не могат да си позволят този палат./
  • 4
    Ха
    Хасковлията
    6 0
    08:18, 8 юни 2020
    Браво , г-жа Севда - като Матросов на амбразурата- да защитим Вожда.
    За ваше съжаление, всичко е ясно - то си беше ясно и преди комиксите де.
    Само един въпрос, понеже като Шехерезада, трябва да ги знаете тези неща - коя е любимата поза на Черепа?
  • 5
    За
    Запознат
    9 0
    10:29, 8 юни 2020
    „Семейството на Арнаудова разполага и /освен вилата в Бистрица за над 1 млн. лв./ с апартамент от 198 кв. м. в кв. „Горна баня“ в София, който също е закупен с кредит от ДСК, но през 2015 г., съобщи Медиапул. Цената на имота е 352 000 лв., а кредитът е бил изплатен за 57 месеца. Ипотеката на апартамента е вдигната, посочва медията.
    Севдалина Арнаудова е шефка на правителствената информационна служба, а съпругът й работи в държавната „Булгартрансгаз“.
    „Всичко е надлежно декларирано. Информацията е публична.
    Арнаудова е изплатила над 350 хил. лева за 57 месеца, което е над 6000 лева месечно – доста добре платени са държавните служители в България и обезсмислят частния бизнес изцяло.
    6000 лева само за кредита…
    „Мислите ли“ вика Горанов, „че от този кабинет, съм рекетирал Божков?“
    Ами мислим, че тези кабинети само за това ги ползвате и от тях сте станали приказно богати на гърба на бизнеса и хората, това мислим и се надяваме в един прекрасен ден, това да се извади на светло и вие да се понесете към затвора, заради хилядите съдби, които сте насилили.
  • 6
    78
    7895
    6 0
    12:48, 8 юни 2020
    НАП направи ли и ревизия и на всичките и рода , изчисли ли какви са дневните разходи на нея , мъжа и деца , родители за 6 години, как си покриват разходите като внасяла 6000 лв, значи е взимала по 1000лв месечно , абе Гербаджиска работа ,нагласена , а другите хорица ги съсипват по 5 г ревизии от НАП за нищото.
  • 7
    Ал
    Ало НАП спите ли!
    7 0
    14:23, 8 юни 2020
    Двама държавни служители притежават имущество на стойност очевидно не съответстваща на доходите им от основната дейност. Това е пример като за учебник. Антикорупционните органи в една нормална държава моментално биха се задействали да направят проверка на приходите им, разходите по кредити, автомобили, пътувания, начин на живот и т.н. и да докладват на обществото за резултатите. Познайте дали ще стане в държавата на мафията?
  • 8
    Бе
    Бенковски
    4 0
    18:54, 8 юни 2020
    Момчета писна ни от тая демокрация дайте да направим един 9 септември пак
Последни новини