Съгражданин на Брендо от Тополовград е вторият арестуван за склада с кокаин в София

Съгражданина на Брендо от Тополовград е вторият арестуван за кокаиновото депо в Студентски град, съобщава в-к “24 часа“. В склада  бяха намерени 327 кг от най-скъпата дрога. Подробностите станаха ясни в петък, когато Софийският градски съд остави Манол Николов за постоянно в ареста, където е и първият задържан Николай Петров, уточняват от “24 часа“.

Тополовград е и родното място на кокаиновия крал Евелин Банев-Брендо, който е осъден за трафик на наркотици в Италия, Румъния и България, но успя да се скрие и е издирван с червена бюлетина от Интерпол, припомнят в пресата.

Тетрадка със знаци "асо спатия" е издала Манол Николов, стана ясно в  съд, обясняват в репортаж от Nova. Информацията гласи, че същите знаци били щамповани върху част от пресовките кокаин, открити в склада,  а почеркът в тетрадката съвпадал с този на обвиняемия, според думите на обвинителят по делото прокурор Павел Панов. 

В новината се уточнява още, че защитничката на Манолов е настояла той да бъде освободен, защото е с ампутиран крак, загубен преди години в катастрофа, има и други заболявания.

Тополовградчанинът е бил задържан в складова база в с. Горни Богров. Разследващите предполагат, че там кокаинът се обработвал преди пазара. 

Първият обвинен за дрогата беше 31-годишния Николай Петров, в чиято квартира беше открит кокаинът. А на 24 май в колата му бяха открити други 40 кг кокаин.

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Ди
    ДИМИТРИЧКА
    4 0
    11:58, 6 юни 2020
    а сега де, Манол или Манолов.
  • 2
    Ка
    Канал
    15 0
    20:04, 6 юни 2020
    Разследващите органи да проверят и една от пералните на Брендо в Тополовград - Митьо Шопа - доверен на Брендо. Аман от уроди които тровят децата на България. Малка държава сме и всичко се знае, спрете ги тез безделници.
    • Къ
      Къньо Маймуната
      10 -4
      00:55, 7 юни 2020
      Велосипедиста с каскета
      не може да ни проверява ,
      защото и Аз и Тенчо Сервитьора и Митьо Шопа сме под партийния чадър на
      СИК/ДпС
  • 3
    Вл
    Влади
    11 -1
    22:56, 6 юни 2020
    Айде Гешев, давай, натискай го тоя, к'во го чакаш. Всички ги знаят какви са.
  • 4
    Ге
    Гешев
    9 -2
    23:43, 6 юни 2020
    Е па нали Брендо, Маймуни,Очи и много още работят за шефа Боцито-еея как да стигнем до арести и съд?
  • 5
    Ка
    Качи
    6 0
    15:27, 7 юни 2020
    И хасковли има замесении пак
Последни новини