Социалистите в Кърджали с двеста и четиринадесет детски усмивки за 1 юни

По повод  първи юни, най-веселия празник, жените и младежите от БСП организираха  онлайн детски фотоконкурс”УСМИХНИ СЕ С МЕН”.„Децата са витамините за позитивно настроение. Тeвинаги могат да ни развеселят, когато ни е най-тежко.А няма по-искрена и слънчева усмивкаот детската“,споделят председателите на двете обединения - инж. Теодора Каракостова и инж. КостантинаСолакова. Така се заражда идеята за първи юни да се организира най-усмихнатия конкурс.

При изключителен интерес на страница във Facebook на областния председател на партията Милко Багдасаров бяха публикувани снимките на 214/двеста и четиринадесет/ участници във възрастовата граница от  раждането до 10-години. Всички те участваха в различни категории. На база броя гласували за техните фотоси, спазвайки мотото на конкурса, течеше и класирането.В рамките  на три дни  отчитаме, че страницата е посетена от над 28 000 души,споделена над 400 пъти с над 15300 харесвания  и хиляди коментари.

„ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ на всички деца!Благодарим за високата активност и чудесните снимки, които ни бяха изпратени. Всички деца са прекрасни и три дена изпълваха със слънчево настроение моята фен страница. Всички те са победители, но най-големия печелившсъм аз, защото моята страница стана най-красивата страница с толкова много лъчезарни  и усмихнати деца,което е най-голямото и най-красивото богатство. Обещавам следващите дни да ги изненадам с нещо специално, подготвено за тях.“сподели Милко Багдасаров.

А ето и децата, които събраха най-много лайкове. “Любимец“ на публиката с най-много харесвания е Васко, на 10 години. Номинация за „най-забавна“ усмивка печели четиригодишния Стивън, за „най-обаятелна“ синеокия осеммесечен Александър, а за „най- слънчева“ усмивка едногодишния Борис.За „галеник“ на публиката е определен четиригодишния Даниел, малката двегодишна Габриела печели номинация за „най-чаровна“ усмивка, а усмивката на едногодишния Исак е определена за „най-пленителна“. 

 Заради противоепидемичните мерки наградите ще бъдат раздадени след съгласуване с родителите.

БСП Кърджали

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини