Нови 10 българи блокирани на летище в Париж

Новите десет български граждани са пристигнали във Франция преди два дни, въпреки предупрежденията на българските власти не се пътува в чужбина, без да е наложително.

След забраната от 8 април във Франция да се приемат чужденци без постоянно местожителство и сезонни работници, българите са настанени в административен център, предоставят им се храна и вода, българският консул е в непрекъснат контакт с тях и роднините им.

Днес има полет до България, с който българските граждани могат да се върнат в страната ни, при наличие на места и съгласие от тяхна страна.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    За
    запада
    0 0
    09:06, 10 май 2020
    пороби българите. обаче те спят. отново
  • 2
    Вя
    вярно е
    0 0
    09:07, 10 май 2020
    че ония са хитри и подмолни. но също вярно е. че българина е глупав и продажен. затова ще страда
  • 3
    и каквито се сетите за парче хляб. още дълги години. и вместо да се срамува и да се обедини . за да излезе от този капан. той- българинът се гордее с това. мен лично ме е срам на мвоменти да съм българин. паисийй е би прав. обаче навремето. сега са други времена
  • 4
    Да
    да ви кажа ли
    0 0
    09:11, 10 май 2020
    поради що се срамя че съм българин. проститутките в европа -българки. гъзобърсачите -българи. продажниците в еврогейпарламента -българи. останаха едни малко в родината и те все за западна европа говорят все едно говорят за създателя. мед им капе от устите. но не виждат че цялото зло и измама се намира в америка и европа.
  • 5
    Ка
    КАКА СНЕЖА
    0 0
    17:14, 10 май 2020
    Това са сигурно проститутките които бързат да печелят парици
Последни новини