37 °C

Запалиха кула на руски мобилен оператор заради 5G, коронавирус и чипиране на хората

Kула на руския мобилен оператор МТС, осигуряваща мобилна връзка за населеното място Ногир в Северна Осетия бе изгорена, понеже на нея според местни слухове, предстояло да се поставят 5G антени.

„Хората вече започнаха да извършват престъпления. Наскоро бе запалена телефонната кула на оператора МТС и населеното място остана без каквато и да било връзка с външния свят. Всеки ден получавам сигнали и молби връзката да бъде възстановена“ – каза ръководителят на региона Вячеслав Битаров.

Битаров съобщи пред медиите, че в Русия причината за изгаряне на кулите е по-различна в сравнение с другите държави.

Той се е срещнал с участниците на незаконен протест, които са напълно сигурни, че никакъв нов коронавирус няма, а тази дезинформация е измислена, за да може без проблеми да започне разпространението на 5G мрежите с цел затъпяване и чипиране на хората.

„Тези хора незнайно защо твърдят, че няма никаква болест COVID-19 и никакъв коронавирус. Според тях всичко това е организирано от някакви световни сили, които искат да натикат хората в нещо като резервати, след това да започнат да ги облъчват с помощта на 5G антени до степен, че да започнат да губят съзнание, а след това да ги чипират. И не са малко тези хора“ – отбеляза ръководителят на този регион.

Странното на целия този случай е, че в отдалеченото населено място Ногир със сигурност в близките десетилетия няма да има 5G базови станции на МТС.

По всяка вероятност тази конспирация е проникнала в Русия от другите държави. Знаем, че хора с подобни мисли подпалиха няколко 5G станции във Великобритания и Нидерландия. Сега тази идея намери почва и в Русия.

Източник: kaldata

Коментари в сайта (3)

 • 1
  //
  ///
  8 -7
  16:11, 5 май 2020
  Колко слабоумни хора има на този свят.Като не искате 5Г то тогава не ползвайте и 4Г.
 • 2
  H.
  H.
  4 -6
  17:26, 5 май 2020
  Руснака е хахо.
 • 3
  Ан
  АНОНИМЕН
  2 0
  18:28, 8 май 2020
  Вие сте тъпи защото вярвате на корумпираните телевизии, които насаждат страх и психоза! Тези хора правят правилното и трябва да се продължи с унищожаването на 5g мрежите! Всичко кито твърдят е истина и ако тъпите заблудени овце продължат да се замаяват от телевизиите ще станат дигитални роби на световния елит който мисли само за него си, а не за обикновенните хора! Не случайно това чудовище бил гейтс е казвал много пъти на конференции,че хората повече от 500 000 000 не трябва да надвишават тази бройка!!! Смърт за световния елит и всички техни политически слуги!!!!

Хороскоп за 02.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Обградени с внимание и нежни чувства, ще бъдете провокирани към творчески и лични изяви. Развитията ще са благоприятни за бизнеса, кариерата и партньорствата. Ще ви зареждат с добри очаквания, което ще неутрализира тревогите ви.
02 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Работата ви по спешна задача ще продължи и днес, независимо, че може да имате и други планове. Ще бъдете изкушени от възможността да получите повече и това ще ви направи по-активни. Финансите ви ще нараснат и това ще се отрази добре на семейния ви бюджет. Духовни практики ще ви заредят с енергия и направи денят ви приятен.
02 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Изпълнението на задачите ви изисква да положите повече усилия днес, но ще се справите. Ще имате подкрепата на сътрудниците си и на хората, на които не сте безразлични. Проблеми от здравословен характер може да притеснят някои от вас. На първо време ще прибегнете до само лечение, но консултацията със специалист е задължителна.
02 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес сте от галениците на съдбата. Ще получите оферта за нова дейност, която ще съвпада с вашите възможности и нагласа. Само ще трябва да пренебрегнете някои от домашните си задължения, за да си набавите достатъчно средства. Възможен е здравословен проблем при някои от вас, свързан с очите. Не позволявайте от преумора да стигнете до разбалансиране и неадекватност. В движение отстранявайте плявата. Иначе препятствията само ви амбицират и укрепват волята ви.
02 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес ви очаква среща със стар познат, която изключително много ще ви разведри. Отидете на кино, театър или концерт, за да се забавлявате пълноценно. Не говорете за проблеми и неприятности, споделяйте единствено хубави страни от живота си.
02 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще получите предложение, за чието осъществяване имате ярки възможности. Доходите на повечето ще се определят като добри. Към тях може да се прибави късмета, който ви очаква днес. За някои се очертава делово пътуване. Възможни са трудности в интимните взаимоотношения. Необходимо е да проявите повече настойчивост в контактите. Като цяло съдбовни шансове за реализация.
02 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще спечелите уважението на околните, ако ги насърчите да работят за собствения си просперитет, така, както го правите за себе си. Обединените ви усилия ще ускорят благоприятно развитието на събитията в посоката, която всички желаете. За други решаване на имотен въпрос.
02 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Започвате седмицата с добри перспективи за професионалната ви кариера. С помощта на влиятелно лице ще успеете да постигнете напредък и да заемете по-горна позиция в йерархията. Романтично влечение ще ви помогне да понесете по-леко натовареността и да наситите душата си с хубави емоции.
02 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Информация, която очаквате ще ви направи по-раздразнителни, събуждайки у вас съмнения и нездрави мисли. Не избързвайте с решенията си, проверката е начина да разберете истината. От друга страна е добре да помислите върху приоритетите си, пренареждането им ще даде старт на нещо градивно и полезно за бъдещето ви.
02 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Получавате интересна оферта за работа и се колебаете как да постъпите. Съветът е да не действате прибързано, а да помислите спокойно и да изберете нещото, което на вас най-много ви допада. Перспективите са добри, но не очаквайте нещо необикновено. Освен това ще трябва да се разделите и с чувството си за превъзходство, което така силно ви владее.
02 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Залавяте се с различни задачи и повечето от тях ще завършите успешно. В службата са възможни забележки по ваш адрес, но ако си премълчите ще бъде по-добре. Вечерта ви ще мине спокойно, отдадени на семеен уют. Вълнувате се от въпросите касаещи ваши близки и сте склонни да им помагате по всякакъв начин.
02 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Успешен делови ден очаква Рибите. Интуицията ви до голяма степен ви помага при професионалните ви ангажименти. Коректното ви отношение към вашите делови партньори ще бъде възнаградено под формата на голяма услуга.
02 юли 2020
Последни новини