28 °C

Финалът на „Западен свят“ – 5 теории , които ще променят всичко

Феновете на хит поредицата на Лиса Джой и Джонатан Нолан знаят, че трябва да очакват неочакваното. Ясно е, че във всеки един момент НИЩО не е такова, каквото изглежда. Това не спира феновете да тиражират налудничави теории за това, какво всъщност се случва в „Западен свят“.

Седмия епизод от сезон 3 отговори на много въпроси. Много обаче, останаха за финалния епизод 8. Поредицата вече е подновена за четвърти сезон. Сред всички възможни теории, избрахме тези пет за да завъртим главата ви.

. Серак се опитва да се прехвърли в тяло на Хост.

Има много спекулации около Серак и това, дали изобщо той съществува. Зрителите го виждат основно под формата на холограма. Трудно можем да определим дали е жив. Серак най-вероятно е умрял в даден момент. Всичко това е опит на Реобоам да съживи своя създател. За да се случи това, тайния проект на Делос за съживяването на Джеймс Делос няма да е нужно да бъде перфектен.

И тук идва Мъжа в черно. Уилям, който виждаме със Стъбс и Бърнард, е хост версия. Използвайки данните от Делос и Реобоам, Серак ще успее да се съживи и да бъде реална версия на машината. Уникална комбинация от човек и технология, истинския Господ, който може да въдвори мира, нужен за оцеляване на човечеството.

. Реобоам иска да се „засели“ в победителя от битката между Мейв и Долорес.

Машината е осъзнала, че за да има ред, дори Серак трябва да бъде елиминиран. Мейв вече е казвала, че никой не трябва да притежава такава сила. Реобоам използва визията на Серак, за да се сдобие с тяло на хост. Така никога няма да бъде възпиран или лесно раним, като Соломон. Ако се сдобие с тяло ще подсигури оцеляването си и разгръщането на плана.

След като разбира за тайния проект на Делос, Реобоам позволява на плана на Форд да се разиграе, за да открие най-удобния хост за себе си. Клането, бягството и възхода водят до финалната битка между двата най-могъщи хоста. Мейв и Долорес. Която и да оцелее, машината ще вземе тялото и и ще започне да строи света по собствен начин, като препрограмира всички.

. Кейлъб е син на Серак и това е симулация, за да му помогне да спре да бъде аутсайдер

Основен аспект от всеки сезон на „Западен свят“ до сега е безпрецедентната обич на родител, към неговото дете. Мейв, Бърнард, Долорес, Хейл и дори д-р Форд. Всички те са обичали своите „творения“ и биха направили всичко, за да ги опазят. За това, сякаш големия обрат, който ни очаква е- Кейлъб е син на Серак.

Подобно на брат му, единственото дете на Серак е аутсайдер, който той се е опитал да препрограмира, но се е провалил. Заради обичта му към него, той не е искал сина му да има същата съдба, като неговия брат. В опит успешно да препрограмира сина си от аутсайдер до мъжът, който може да заеме неговото място и да спаси човешката раса, той създава сценарий за брилянтен завършек на процеса по препрограмиране.

Имаше подсказки, че това е симулация, през целия сезон. Долорес може да е просто манифест на Делос. Данни, който Реобоам е ползвал, за да завърши препрограмирането на съзнанието на Кейлъб. Това може да е била подготовка за нещо, което го очаква. Да спре истинската Долорес от истинския и възход в сезон 4.

. Мейв ще превземе Реобоам и след това целия свят

Няма начин Мейв да няма някой трик в ръкава си за големия финал. През цялото време бе някак странно, как вярва на Серак в презрението му към хората. Мейв е много хитра и винаги е две стъпки напред във всеки момент. Работата и за Серак може да е причина, за да се добере до това, което наистина иска- абсолютен контрол.

Мейв е роден лидер. Тя иска да се убеди, че нейният вид ще бъде свободен. Единствения начин да подсигури това, е като вземе контрол над Реобоам и след това над света. Изглежда сякаш тя чака правилния момент и същевременно изучава всичко. Клементайн и Ханарио са с нея и не би трябвало да и е трудно да премахне онези, които се изпречат на пътя и, за да постигне тази цел. Много си мислят, че Долорес е роботът- революционер. В края е много възможно да се окаже, че Мейв е истинския герой.

. Хейл планува да рационализира тайния проект на Делос

По-всичко личи, че Хейл-Долорес вече е предала Долорес „Прайм“. Дали това е било част от плана на Долорес „Прайм“- предстои да видим. Едно е сигурно, тя ще вземе дейно участие в големия финал в понеделник. Тя остави Сато, като посочи че иска да рационализира операцията. Някои може да гледат на това, като начин да забърза възхода на Долорес „Прайм“. Хейл обаче някак промени душата си, преди взрива в колата.

Тя определено ще иска отмъщение и е много възможно създателя и да бъде първи в списъка. Това също може просто да е свързано с рационализирането на тайния проект на Делос. Използвайки информацията от Реобоам и тази от Делос, Долорес-Хейл може да си мисли, че е способна да създаде хостове на своя син и неговия баща. Следващата и стъпка би била да замени всички хора с хостове, да освободи хостовете от парка и така ще контролира всички- всички ще са живи и свободни.

Източник: cineboom

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 24.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Щадете нервите и здравето си. Гледайте на случващото се от към добрата му страна, защото със сигурност има такава. Ще ви се отдаде да намерите бързо решение на въпрос, имащ отношение към работата или бита ви. Бизнесмените ще подготвят или пристъпят към сделка или друга активност, носеща им добри доходи.
24 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Като истински прагматици, ще проучите възможностите, които имате и след това ще пристъпите към действие. Но не се ангажирайте с прекалено много задачи, за да не повишите напрежението и кръвното си. Бъдете по-внимателни към човек от обкръжението ви, той е добър към вас, а вие му обръщате гръб.
24 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добрите оценки за работата ви ще ускорят издигането ви в службата. С делови нюх ще предпочетете сътрудничеството с човек, което ще ви бъде от полза. В добро настроение, сред познати и близки хора вечерта ще споделяте впечатленията, които имате от приключило пътуване.
24 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Превърнете работата си днес в удоволствие. Предпоставките за това са много добри. Съдействието на колегите ви може да ви се стори подозрително, но е искрено, повярвайте. Има “опасност” да се сбъднат и най-смелите ви мечти, за това внимавайте какво си пожелавате. В любовта ви очакват споделени радости.
24 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Приемете предизвикателствата в живота си като средство да сте будни и в крак с новостите. Благоприятна развръзка на личен проблем ще ви успокои и зареди с добри очаквания. Ще си изясните важен за вас въпрос и ще получите възможност да осъществите плановете си. Бизнес-делата ви навлизат в по-благоприятен период.
24 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Необходимо ви е повече самочувствие и увереност в собствените сили, за да успеете да реализирате плановете си. Ще получите доста разумен съвет относно начина си на действие, за който трябва да сте благодарни. Не правете необмислени покупки.
24 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Успешно ще придвижите напред делата си, така щото да доведат до финансово благополучие. Но това ще е съпроводено с напрежение и умора. Ще станете обект на внимание и интерес за някого и не бива да се показвате нервни. Повече се усмихвайте и работете върху себе си. Харесвани сте и това ви прави по-витални и добри.
24 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Въпроси, които не търпят отлагане ще бъдат на дневен ред. Възможно объркване ще ви накара да обмисляте ходовете си по-детайлно. Успехът ще насочи вниманието ви към факти, които до сега са ви убягвали. Все по-често ще се замисляте за цената на това, което правите и получавате.
24 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Промените, предизвикани от вас самите ще започнат да влияят и на обкръжението ви. Не винаги това ще им носи утеха, дори можете да станете обект на нездрав интерес от тяхна страна. Тихо приемете недоволството им и вярвайте, че работите в името на своето по-добро бъдеще.
24 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не по-малко имате нужда от спокойствие, затова не ставайте причина за дрязги и недоразумения днес. Не давайте обещания, които не сте в състояние да изпълните. Бъдете естествени и искрени, когато изразявате отношение към заобикалящите ви. Не се оправдавайте, а поемете отговорност за постъпките си.
24 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще ви спори в общи задачи и работа в екип. Бъдете отворени за нововъведения и партньорски компромиси, каквото и да ви струва това. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Обграждайте се с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
24 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Приятно ви е да си мислите за предстоящата почивка, но засега трябва да се съсредоточите върху работата си. Не се преуморявайте и не поемайте чужди ангажименти. Вечерта прекарайте сред приятни за вас хора.
24 сеп 2020
Последни новини