Децата от ЦНСТ Първомай се включват в акция „Великден“

С голямо желание и съпричастност, децата настанени в резидентни услуги, се включват в акция „Великден“ съвместно с община Първомай.

Потребителите на ЦНСТ, под умелото ръководство на специалистите от двете услуги Център за обществена подкрепа и Център за настаняване от семеен тип – Първомай, приготвиха традиционни великденски курабии. Сладките са изработени изцяло с натурални съставки без консерванти и подсладители. Децата се трудиха с голям ентусиазъм и демонстрираха отлични умения за работа в екип. Всички дейности бяха организирани в работни станции, а ролите бяха разпределени в зависимост от уменията и сръчността на всеки участник.

Човечност, съпричастност и толерантност в грижата за ближния. Това показаха децата и бяха много щастливи, че се включиха със собствен труд и творчество в благородната кауза.

 Специалистите на ЦОП и ЦНСТ Първомай ви желаят светли Великденски празници и напомнят за възможността да ползвате дистанционни консултации в случай на нужда. Телефонът за връзка е 0886203742.

Parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини