Нож пробожда Ulefone Armor X7 в сърцето в тест за издръжливост

Ulefone Armor X7 излезе миналия месец, за да завладее света на смартфоните, го като щурмува със своя брутално здрав корпус. Телефонът може да не изглежда много модерен (даже изобщо), може да няма спецификации от висок клас (всъщност точно обратното), но нищо от това няма значение, защото основната му претенция за слава е точно колко костелив е той.

Armor X7 е устойчив на вода и прах със сертификат IP68 / IP69K, съвместим с военния стандарт MIL-STD-810G и може да преживее падане на твърд бетон от до 1,2 m. Но какво да кажем за екрана му? Колко може да издържи, преди да се предаде?

За щастие, самата компания Ulefone реши, че светът трябва да знае това, затова направи ново промо клипче точно за това. Това видео определено не е за слабите сърца. О, и ако смятате, че изтезанието на смартфона е тревожно, това ще е точно такава ситуация. Дисплеят получава удари с нож и чук и се поставя в куп други нереалистични сценарии за използване, само за да се докаже, че това е устройство без конкуренция по отношение на здравината.

Иначе това е 5-инчов 720p LCD панел със съотношение 16:9. Ulefone Armor X7 се захранва от чипсет MediaTek Helio A20, с 2 GB RAM и 16 GB разширяемо място за съхранение. Телефонът работи с Android 10. Има батерия от 4000 mAh, 13 MP задна камера и 5 MP селфи камера.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини