Иванка Шекерова в доброволна изолация, сподели "Разминаване" (видео)

В тези коронавирусни времена Иванка Шекерова е високо в балкана, в доброволна изолация от хора и новини. Решава да се махне от големия град и страшната шумотевица. Казва, че на този етап вижда хората поляризирани в две крайности - едни казват "Колко страшно, какво ще стане", други - "Няма страшно, това са глупости". Нито едно от двете не е моето, споделя актрисата.

И така, тя спазва препоръките за изолация по своя начин и той, впрочем, се оказва чудесно откритие за самата нея. Готви сама храната си, пали печката с дърва, които се налага да цепи. "Всичко друго е отрова", казва тя. Няма телевизор, не гледа новини. Чете, слуша музика, има интернет. 

Всъщност точно музиката стана причина да се чуем с нея.

Едва ли има човек, който е бил на концерта на Иванка Шекерова "Спомен за бъдеще", да не си го спомня с възторг. В залата на хасковския театър прозвучаха незабравими български хитове от 1960-те до 1990-те. Хората пяха с нея тези любими песни, някои си се просълзиха умилени. 

Сега с удоволствие споделяме една от тези песни, които Иванка Шекерова току-що качи в YouTube - "Разминаване" на Нина Светославова.  "Или както повечето хора я знаят - "Летя с колата". Заповядайте. Ретрото е на мода", пише под видеото изпълнителката. На сцената с нея са Мартин Стоянов - Martist (роял) и Иво Лобутов (китара).

Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта (2)

Последни новини