Дезинфектанти и маски дари Селим Емин на Спешното, РУП и Общината в Асеновград

Предприемачът направи дарение на дезинфекционни и предпазни материали съвсем безвъзмездно. Той предостави на администрацията 1 000 броя гел-дезинфектанти и още толкова памучни маски за многократна употреба. "Правя това, за да дам пример как в трудни времена трябва да бъдем обединени и да си помагаме. Пари все ще се изкарат. Но здравето се връща трудно", каза собственикът на фирма "Селчо".

Дарението бе разпределено за нуждите на различни институции. Два пъти по 50 броя маски бяха изпратени на Центъра за спешна медицинска помощ в Асеновград, 300 броя гелове и още толкова маски се дадоха на Военно формирование 24490. За Районното полицейско управление бяха пренасочени по 100 броя от предпазните маски и дезинфектанти. 50 маски са предназначени за "Патронажна грижа",100 гелчета за МБАЛ в града. С част от останалите консумативи ще се осигури безопасността на служители от звена в администрацията, в които контактуват с граждани, а други ще бъдат разпределени според нужди, възникнали впоследствие.

Междувременно в "Информационен център" в Общината на разположение ежедневно е медицинско лице, което още на входа проверява температурата на граждани, дошли да ползват услугите на администрацията, да извършат плащания, да направят справка или друго. Асеновградчани могат да платят финансови задължения по данъци и такси и по банков път.


 

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини