Голди Хоун, Бет Мидлър и Даян Кийтън заедно в нова комедия

Те бяха трите звезди в култовия комедиен хит „Клуб „Първа съпруга“. Ето че Голди Хоун, Бет Мидлър и Даян Кийтън ще се съберат отново на екрана, 24 години след премиерата на този филм. Трите актриси ще участват в семейната комедия „Family Jewels“.

New Republic се пребориха за правата върху бъдещия хит, чийто снимки ще започнат по-късно тази година. Продуценти ще са шефовете на студиото Брайън Оливър и Брадли Фишър, заедно с Алън Невинс. Сценарист и режисьор ще е Питър Хойре, създател на очакваната през тази година с голям интерес комедия „Down Under Cover“ с Крис Хемсуърт и Тифани Хадиш.

В центъра на сюжета на „Family Jewels“ са героините на Хоун, Мидлър и Кийтън. Те са принудени да прекарат заедно коледните празници, при това в колоритната компания на децата и внуците си, след като мъжът, за когото някога и трите са били омъжени, внезапно умира в един търговски център в Ню Йорк.

„Химията между Даян, Бет и Голди е несравнима и неустоима. Много съм развълнуван от това, че успяхме отново да ги съберем на екрана за радост на няколко поколения фенове“, сподели Фишър. 
 

Източник: cinefish

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини