Красотите на Хасково на „Ваканция & СПА Експо 2020“

Изображение 1 от 3
    Туристическият информационен център представя красотите на община Хасково и културно-историческото наследство на региона на Международната туристическа борса “Ваканция & СПА Експо”, която се провежда от 13 до 15 февруари в София.
     
    37- то издание на най-голямото у нас изложение за туризъм откри ресорният министър Николина Ангелкова.
     
    Над 36 общини от 20 държави, повече от 360 представители на туристическия бранш от страната и чужбина участват тази година във „Ваканция и СПА Експо“.
     
    Значителният интерес към форума е индикатор за новия поглед към българския туристически пазар. Очаква се броят на посетителите да достигне над 20 000, като сред тях са специалисти от туристическата индустрия-участници и гости, коментираха от Туристическия -информационен център-Хасково.
     
    Тази година акцентът на представянето на община Хасково е върху уникалната „Александровска гробница“, която със своите стенописи и архитектура е едно от най-големите богатства на тракийското културно наследство по нашите земи.
     
    Туристическият център е изработил шест нови туристически маршрута с обектите на Хасково, които ще бъдат предлагани на туроператори и туристически агенции на изложението.
     
    “Една от ключовите цели на участието ни е популяризиране на туристическия потенциал на община Хасково, привличането на повече туристи в региона, създаването на нови ползотворни контакти с представители на туристическия бранш – български и чуждестранни туроператори, туристически агенции, медии.”
     
     Haskovo.net
    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини