Влюбени ще си кажат "Да" на Свети Валентин и на сакралната дата 20.02.2020 в Димитровград

    Две двойки са изявили желание да сключат граждански брак на 14 февруари - Св.Валентин в Димитровград. По традиция ритуалът за желаещите да скрепят любовта си на този ден е безплатен, а кметът на Димитровград Иво Димов лично ще венчае младите семейства в деня на влюбените.

    Инициативата да се сключва граждански брак в деня на влюбените в Димитровград се организира за шеста поредна година. По предложение на кмета Иво Димов, Общинският съвет прие решение ритуалът да е безплатен освен на 14 февруари, и на 21 ноември, когато е Денят на християнското семейство.

    Две са и двойките, записани до момента в Димитровград, които желаят да встъпят в брак на сакралната дата 20.02.2020г.

    Професионалната астроложка Каролин Фокнър твърди, че 20 февруари е най-добрият ден за сватба през 2020 г. заради съчетанието на нумерологията с подреждането на планетите, пише в. "Daily Mail".

    В нумерологията двойката означава решимост и сила, а в астрологията числото две е подчинено на Венера - богинята на любовта и красотата. На 20 февруари 2020 г. Сатурн, Юпитер, Плутон, Марс и Луната ще са в един знак. Това означава "силно обвързване, емоционална стабилност и реализиране на свещен съюз".

    Комбинацията от Водолей и Юпитер се появява за първи път от 60-те години на миналия век. Според Каролин Фокнър 2020 г. е година за продължаване напред.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини