5 °C

Канят ни за обсъждане на Бюджет 2020

На основание чл. 84, ал. 6 от Закона за публичните финанси кметът на Община Първомай Николай Митков отправя покана към всички граждани и заинтересовани лица, представители на бизнеса, НПО, общински съветници, кметове и кметски наместници на населените места в общината, да вземат участие в обществено обсъждане на проекта за бюджета на Общината за 2020 г.

Проектът е публикуван на сайта на общината.

Водени от убеждението, че разработването и приемането на общинския бюджет са част от важните решения за развитието на нашата община, очакваме Вашите мнения, препоръки и предложения за формирането и изразходването на бюджетните средства, сподели Николай Митков.

Обсъждането ще се проведе на 22.01.2020 г.  /сряда/ от 14.00 часа в пленарна зала в сградата на общинската администрация.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (19)

 • 1
  Ко
  кокал
  6 -1
  10:36, 16 яну 2020
  Много добре,само да вметна,че 22.01.2020 г.е сряда,а не четвъртък както е написала госпожа Кирякова.
 • 2
  🔞
  🔞
  12 -3
  12:26, 16 яну 2020
  Отлично. Нека първият ред бъде запазен за помиярите с никове 123, Архимед, лайняното Коле,и прочие,за да реализират 5-6 месечните си закани, идеи,и кво ли не щеш още😂🤣😄🎯🆒
  • Кк
   ККК
   1 0
   22:05, 17 яну 2020
   Недей с лошото.Има още кво да видите.
 • 3
  Цв
  Цвят лилав
  7 -2
  19:49, 16 яну 2020
  И кой ще черви бузи или ще аленеят или щениколовеят а може и да митковеят ами сакън работата е баш гюзелим.
 • 4
  Из
  Избирателка
  13 -3
  21:28, 16 яну 2020
  С пуека,Митков няма как да стане по-зле. Като го погледна в позата на кмет и ме напушва институционален смях, ако мога така да се изразя. Неговото кметуване ще бъде едно блестящо доказателство за правотата на думите на Клемансо за двата ненужни органа – простатата и кмета на община.
  • Кл
   клемансо
   5 -4
   23:13, 16 яну 2020
   Явно си падаш по други органи
 • 5
  До
  До Клемансо
  4 0
  08:30, 17 яну 2020
  Всеки излага тук съдържанието на интелекта си!Във вашият вероятно битуват само органи!
  • До
   До
   2 -2
   09:48, 17 яну 2020
   Обаче пък на всички става ясно на тебе какви органи са ти в главата
 • 6
  Въ
  възмутен
  3 -1
  09:16, 17 яну 2020
  И в 20.00 часа да го обявят, пак няма да идете!Тогава ще ви е късно, изморени и т. н.....Угодия няма, ей!!! Това да не е да си мрънкате зад компа ха-ха... Знаете му реда, ама тук в коментарите! Идете и изказвайте мнение, коментирайте лице в лице, не само тук да си пишете глупости, да мрънкате, да давате акъл кой как да си върши работата!
  • Пи
   питагор
   5 -4
   11:10, 17 яну 2020
   Ъм не даваме акъл и пак нищо не са върши како е свършено я излез из града и кажи кое е свършено веке стават два месеца само един удит е свършен и всичко замря щото в изводите от то одит е намесен и настоящия кмет като бивш заместник кмет.Лошото е че от зле нещата ще стават все по зле какво мнение да са изказва веке дойде времето за МОЛИТВА за пърумай мненията бяха до преди 10 гудини ся няма веке млади и сичку загива останаха само младите на комунистическите функциунери те да си играят на управленици ама веке няма кой да РАБОТИ а ти искаш мнения да са дават евах ти смеха
 • 7
  Въ
  възмутен
  5 0
  14:39, 17 яну 2020
  Ами аз и 16 години гледах и обикалях града, ама нищо...
  2 месеца минали и айде вече нищо не се правело, пак поредните ти тъпи изводи!!!
  Охххх, писна ми от твоите глупости и умозаключения. Като толкова много ги знаеш нещата иди и кажи, какво само пишеш тука, да ама не, не отиваш... Оххх елементарен с прости изводи и изказвания
  • Пи
   ПИТАГОР
   2 -4
   15:55, 17 яну 2020
   Ами знам си ги нещата какво да правя съдба а иначе за пърумай спасение няма явно ни четеш какво ти се пише или не разбираш но дори и да е тъка можеш да се разходиш из града и ако главата ти е в ред да си спомниш града преди 10-15 години и ако имаш малко мозък да направиш сръвнение. Убачи ти не искаш да си напъваш мозъка а чакаш някой да ти каже къту ти каже батя ти чи сичко е свършило ти пак си недоволен изобщо ни мога да разбира такива хора къту тебе зако изобщо си прайш труда да пишеш нища които ни разбираш ходи свиркай си пу улицата радвай се на прумяната къту видиш митката пак са радвай яж сери да минават дните и айде до фигянято на тъкъй къту тебе така минава жуота без да мислят обачи викат на другите чи били елементарни ко да се прай съдба.
 • 8
  Въ
  възмутен
  3 -1
  16:38, 17 яну 2020
  Ам ти си направи изводите: щом града е бил хубав преди 10-15 години, значи пагубното управление е съсипало града, ама за 2 месеца управление търсиш сметка?
  • Пи
   ПИТАГОР
   2 -6
   16:52, 17 яну 2020
   АВА КЪК ДЪ ТЪ НАРЕКА НИ ЗНАМВА КАКВА СМЕТКА ТЪРСЯ... Виж коментара
  • Кк
   ККК
   5 -1
   16:50, 18 яну 2020
   Другарю,Възмутен г-н Митков е в управлението от 8 лета.Не се правете на луди.Вярно е ,че му трябва време ама деня си личи от сутринта.
  • 12
   1233
   3 -2
   17:04, 18 яну 2020
   На тази пародия е силно казано "управление"
  • Пи
   питагор
   0 0
   18:47, 18 яну 2020
   Мина мина шекел и половина.
   Така завършва пърумая.
 • 9
  Въ
  възмутен
  1 0
  13:27, 19 яну 2020
  Абе казах ви, че сте големи специалисти... то вий май сте в управлението от панти век, ама хич ви няма!!! “ Остроумните” ви писаници са от глупави по-глупави, само изказвате факти без покритие, като станете сутрин и ви осенят разни безмислени твърдения и тръгвате с тях напред!!! Ха-ха-ха, думи нямам!Я се скрийте, омръзна ми от вас!
  • Пи
   питагор
   3 -1
   18:00, 19 яну 2020
   ава мумче или мумиче първо си оправи кашата в глъвътъ и тогава гълчи стария матиматик ва какво според кашата в главата ти означава израза който си използвал/а "факти без покритие". Ся да ти обясня във вселената не съществува подобна конструкция защото самия факт е покритието разрииш ли има твърдения без покритие но факти без покритие не съществуват в своето съществуване фактите констатират обективната реалност те инаги имат пълнеж ва няма кък да са без пукритие. първом си оправи кашата и тогава пиши или както съм казал по горе мина мина шекел и половина всичко е премерено претеглено преценено с такива каши като вас пърумай жъ загине

Хороскоп за 26.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Случващото се днес ще ви покаже по свой начин какви трябва да бъдат действията ви за напред, за да успявате. Така, че се вглеждайте и разчитайте знаците. Приятна изненада ви очаква в следобедните часове. Среща с човек, когото харесвате, но никога не ви е стигала смелост да му го признаете.
26 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Отношенията ви с някого ще се задълбочат и ще търсите общи пътища за изява. Пътуванията ви ще преминат спокойно, ако сте подготвени, но вие по-добре от всеки друг знаете това. Проявете твърдост в исканията си и не отстъпвайте за нещата, които са важни за вас. По-задълбочено ще обмисляте предстоящо начинание, на което възлагате големи надежди.
26 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Задачите си днес ще решавате без особени затруднения. Осигурете си повече време за себе си. Не пропускайте да сте тактични с близките си, така ще избегнете недоразумения и сблъсъци. Обърнете внимание на нещата, които вълнуват децата ви. Говорете с тях открито и, като с равни.
26 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Чудесен ден за онези от вас, които се занимават с някакъв вид творческа дейност. Имате особено изострена чувствителност днес и това ви помага да усещате и претворявате по много интересен начин нещата. Ваш приятел се нуждае от съвет. Обърнете внимание и на здравето си. Можете да направите нещо за да предотвратите по-сериозни проблеми.
26 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Желани промени ще направят някои от вас истински щастливи. За едни те са свързани с ново работно място, други ще открият любовта и с нея ще продължат пътя си напред. Ще видите мечтата си осъществена и това ще ви мотивира да работите и да се раздавате до край. Финансите ви също ще се повишат, предстоят ви хубави дни.
26 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Този ден ще е успешен, ако съумеете да не насилвате нещата и оставите всяко нещо да дойде с времето си. Работата няма да ви създава проблеми, дори ще се учудите от късмета си. Ваш близък има нужда от емоционална подкрепа, дайте му я.
26 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще проявите професионализъм и ще се включите активно в служебните дела. Личните няма да останат пренебрегнати, ще съумеете да се включите в сроковете. Настроението ви ще е добро и ще ви позволи да забравите за досегашните си притеснения, голяма част от които се оказват съвсем неоснователни.
26 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Днес са възможни непредвидени развития в делата ви, породени от чужди грешки. Ще се съобразите с даденостите, но няма да пренебрегнете и интересите си. Не бъдете прекалено критични към началниците, за да не последват нежелани събития. Любопитството ви ще надделее в една ситуация и това може да ви изиграе лоша шега.
26 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Прекалената ви ангажираност ще ви създаде умора и отегчение, но ще се справите. Няма да ви липсва подкрепа и с общи усилия ще придвижите напред започнат проект, на който възлагате големи надежди. При работа с документи не се подписвайте, преди да сте наясно със съдържанието. Консултирайте се при нужда, за да сте сигурни в действията си.
26 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Твърде възможно е днес да сте повече заети с работа, свързана с други хора, отколкото със собствените си ангажименти. Трудно можете да откажете помощ на близък човек, но нека това не е за сметка на вашата работа. Добре ще е, ако спазите уговорените срокове и се постараете да свършите поетите уговорки. Вечерта ще попаднете на доста интересно мероприятие.
26 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Предчувствията ви за този ден ще се окажат верни, затова можете спокойно да се доверите на интуицията си. Работата ви се развива дори по-добре отколкото сте очаквали, но вашите усилил в тази насока наистина са впечатляващи. Срещите ви днес ще ви донесат особено удовлетворение, тъй като успявате да постигнете голяма част от целите си.
26 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще инициирате разработване на проект, имащ добри перспективи за развитието ви като професионалисти, а също и в материалната сфера. Знаете какво искате и как да го постигнете, което ще бъде благоприятствано и от участието на други специалисти. С гражданската си позиция ще привлечете вниманието на хора, от които зависят много неща в държавата.
26 фев 2020
Последни новини