Дядо Коледа тръгва по домовете

От 25 ноември в Общински детски комплекс отвори врати традиционната Коледна работилница. В нея участват над 100 деца от клубовете „Етнография и краезнание”,  „Сръчни ръце” и Школата по изобразително изкуство, които изработват коледна и новогодишна украса, обредни коледни хлябове, коледарски китки, сурвачки и картички.  На 18 декември в галерията на ОДК с тях ще се открие изложбата „Коледни вълшебства”.

    Децата и учениците от клубните форми на ОДК ще се включат в различни благотворителни инициативи и в Благотворителния коледен базар под патронажа на Областния управител. В седмицата преди Коледа младежите от Детски и младежки парламент по традиция ще посетят своите приятели в Дневен център „Надежда“, като ще ги зарадват с лакомства и весели игри.

     На 19 декември /четвъртък/ от 17.30 ч. Община Кърджали и ОДК канят децата и техните родители на коледен празник „Весела Коледна въртележка” с богата програма и много изненади. Специални гости на празника ще бъдат Дядо Коледа и джуджетата.

Дядо Коледа по домовете

      За 28-ма поредна година Общински детски комплекс гр.Кърджали кани Дядо Коледа в нашия град, за да направи коледните празници по-вълнуващи и незабравими за децата на Кърджали. За да посети добрия старец дома ви на 24 или 25 декември и да поднесе подаръци на вашите деца, трябва да се обадите и запишете  в ОДК на тел.: 0361 6 23 24 до 20 декември.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини