Красавица от Хасковско е в топ 10 на "Мис България"

    Трите красавици от Хасковска област се представиха достойно на конкурса за красота "Мис България" 2019, организиран от модна агенция "Интерсаунд".

    В топ 10 попадна свиленградчанката Златимира Колева, която бе коронясана в регионалния конкурс през май тази година. 20-годишната красавица учи втора година медицина в Стара Загора. След нея, на 11-то място в националния конкурс се нареди хасковлийката Ели Иванова, която е бивша възпитаничка на хасковската балетна школа "Тангра" и се е занимавала с плуване. Благодарение на уменията й в модерния балет и добрата подготовка, тя представи много добра хореография, каза наставничката й и регионален мениджър на "Интерсаунд" за Хасково Адриана Добрева.

    В националния конкурс в София вчера достойно се представи и третата претендентка от Хасковска област Ивайла Живкова от Харманли.

    "Трите момичета от Хасковско се представиха много добре. Надявам се догодина красавица от нашата област да влезе в топ 5, а защо не й да се окичи с короната на "Мис България"", каза Адриана Добрева.

    Короната на конкурса за красота получи 23-годишната софиянка Радинела Чушева. Момичето, надвило останалите 20 претендентки за титлата, е бивша адреналинка от предаването "Господари на ефира". Брюнетката има бакалавърска степен по журналистика от УНСС, като в момента учи магистратура. След като снощи спечели короната и признанието за най-хубава жена в страната ни, на Чушева ѝ предстои да представи България на световния финал "Мис Планет" 2020. Нейни подгласнички са Румяна Данаилова от Варна и пловдивчанката Стелияна Иванова, която ще има честта да представи държавата ни на "Мис Земя" във Филипините.

    Водещи на бляскавата церемония бяха хасковлията Теодор Тодоров и Боряна Баташова.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (11)

    • 1
      Бр
      Брад Пит
      40 -7
      15:46, 22 ное 2019
      Отново пълна пародия.90% от участничките са евтини кобили,отишли там да си начешят егото,или пратени от някого.Красивите български девойки си гледат задълженията.Ако тръгна из гимназиите и училищата,със сигурност ще събера поне 1000 по красиви и чаровни момичета от тия кобили.Тая пък с червеното трико с продълговатата физиономия не струва въобще за конкурс,а даже гледам и Хасково и пише на лентата,малееее,мале.Ужас!
      • ИТ
        и ти като всекиму друг
        12 -22
        16:14, 22 ное 2019
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • Пр
        просто бизнес
        25 -5
        17:31, 22 ное 2019
        Какво необичайно има в едни и същи ежегодни конкурси, събиращи предлагането и търсенето в в с**с услугите ?
    • 2
      Се
      Севдалин С.
      28 -3
      17:11, 22 ное 2019
      Може би писаното от името Брат Пит е жена,и затова може и да завижда.Аз обаче като мъж си казвам мнението,което е подобно.Тези никак не са най-големите красавици на България.Дори има и такива,които се чуди човек къв го търсят там!
      • En
        envy
        22 -2
        17:35, 22 ное 2019
        Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 3
      Sa
      Sani
      11 -2
      15:40, 23 ное 2019
      Ели Иванова която представи Хасково е покъртителна!
      Жалко за протекциите.
      Потресаващ стайлинг,никакво излъчване ,грам женственост!
      Не зная от къде е тази увереност и самочувствие,но във всички случаи не се базира на трезва оценка и самооценка.
      Адриана е добре да подбира по внимателно тези,които представят Хасково на подобни форуми.
      Участничките би трябвало да очароват,а не да плащат хората.
    • 4
      Оо
      ООх
      9 -1
      23:22, 23 ное 2019
      Момичето от Хасково определено не е за там , а а , някои хора наистина имат напомпано излишно самочувствие!
      • Бъ
        Българският Джейсън Борн
        3 0
        15:09, 25 ное 2019
        А ти спомняш ли си 2015/2016 димитровградчанката М***Илина Цветкова която стана "мис" а и взеха короната защото се излагала като пълна селинджърка по дискотеките в хасково ? Такъв резил само в нашия край може да стане. От тука не трябва да се допускат такива и*****и да ни представляват в нищо защото вечно ще сме за смях на държавата.
    • 5
      Уж
      ужас
      8 0
      09:47, 24 ное 2019
      потресена съм от поддутите джуки на мис България, ужас
      • До
        доктор
        4 0
        12:22, 24 ное 2019
        Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 6
      Бъ
      Българският Джейсън Борн
      2 0
      15:06, 25 ное 2019
      Тези конкурси по другите държави може да събират наистина красиви жени с съмнителни качества и умствен капацитет, но тук с всяка изминала година се събира утайката на женското съсловие. И прекрасен пример е победителката на конкурса мис димитровград/хасково 2015/2016 д****а с*****а илина цветкова, която беше изритана като м****о к**е от иначе пошлия конкурс (това ако не се нарича унижение явно трябва да се смени значението на думата). За това и никога няма да видим "жена" от тоя край на държавата да носи срамната титла мис българия, защото за останалата част от държавата и най вече за столичани, ние сме диви селинджъри. Столичанци вечно си избират техните хора колкото и грозновати и обезобразени да изглеждат с фалшивите си устни,гърди и задници, те дори нямат реалистични вежди какво да говорим за други части от телата им. Но все пак това е еталона за красота който не се е изменил от 90-те насам, така че всичко е в рамките на нормалното. Ако конкурса беше за коя е най красива, умна и добра в домакинската работа, повярвайте ми ще сме държавата с най дълъг период без да имаме коронована мис.
    Последни новини