Канят хотелиери и ресторантьори от Кърджали на международно изложение

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участие в международно изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване SIHRE 2020, което ще се проведе в периода 28-31.01.2020 г., в Интер Експо Център, гр. София.Това съобщиха за Кърджали бг вести от Кърджалийската търговско промишлена палата.

От палатата добавиха още,че Международното изложение SIHRE 2020 предлага цялостен панорамен поглед над хорека сектора и неговото развитие и е ключова платформа за работа с професионалистите в областта на хотелското и ресторантско оборудване. SIHRE предоставя разнообразие от продукти и услуги, които ежегодно привличат български и чуждестранни изложители, с интерес към сферата на туризма, заведенията за обществено хранене и услугите.

Рецептата на успеха за хотелския и ресторантьорски бизнес на изложението включва тематично разделени зони за фирмите участници, както и атрактивни зони за демонстрации. В 4-те дни на събитието изложители и посетители откриват перфектния баланс между запознаване с иновативни решения, създаване на нови контакти, както и забавление в многобройните съпътстващи събития.

По време на международното изложение SIHRE 2018 са участвали над 500 български и международни изложители в 6 изложбени зали. Събитието е посетено от над 23 000 посетители.

Обхватът на SIHRE 2020 включва професионално кухненско, барово, сладкарско, кетъринг и търговско оборудване; кухненска посуда; хотелско и ресторантско обзавеждане; санитарно, хигиенно оборудване и консумативи; хотелски консумативи и оборудване; СПА и фитнес оборудване; професионални почистващи, перачни и гладачни машини; интериорен текстил; охранителни, информационни системи и специализиран софтуер; производство на рекламно-информационни елементи; униформено и работно облекло и др.

Изисквания към участниците и необходими документи  ТУК

При интерес за участие в изложението, следва най-късно до 15.11.2019 г. (вкл.), предприятието-кандидат  да подаде изискуемите документи в деловодството на ИАНМСП, ул. „Леге” 2-4, 1000 София, по куриер или с електронен подпис на управителя на официалния електронен адрес на Агенцията: office@sme.government.bg.

За допълнителна информация може да се обръщате към:

Кристин Житарска, старши експерт в отдел „Международни изложби и конференции“, ИАНМСП, тел. 02/ 940 7986, e-mail: k.zhitarska@sme.government.bg.

Траян Трендафилов, главен експерт в отдел „Международни изложби и конференции“, ИАНМСП, тел. 02/ 940 7981, e-mail: t.trendafilov@sme.government.bg.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини