Борисов разкри каква ромска уйдурма готви Манолова на Фандъкова

Мая Манолова и сподвижниците й не можели да покажат метро, нито паркове, нито градинки. Но пък можела да покаже афери. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред bTV. 

По думите му в София ромските гласове не могат да променят изборите, подчерта Борисов. Той разкри схемата на опонентите- ще се снимат групи роми, които уж под строй щели да гласуват под строй за Фандъкова и това щяло да се снима и да се пуска по мрежите.

Борисов познавал хората, които работят за бившия омбудсман. Един нечистоплътен, който не се къпел, преди години ходил до него като се кандидатирал за кмет са му иска 3 милиона лева и да му помогне да спечели кметския вот. Името му започвало с Б. Премиерът казал, че може да вземе от Цветелина. Освен това пред лидера на ГЕРБ му разкрили, че Мая Манолова подготвяла ромската уйдурма срещу Фандъкова. Братя Галеви отвън й помагали, според министър-председателя.

С какво госпожа Манолова може да бие Фандъкова, недоумява Бойко Борисов. Той нямал орлета. Най-вероятно Манолова визира Орлин Алексиев и Орлин Иванов, които не били в листата, защото Фандъкова не ги харесвала.

Партийната битка приключи в неделя, подчерта Борисов. 

Двойно повече спрямо БСП спечелили ГЕРБ на първия тур. През 2015 партията спечелила повече на първия тур, защото вотът се състоял след управление на БСП и ДПС.

Пресметнете колко хора изгонихме от ГЕРБ, посъветва Борисов. Повечето от тях се превръщали във врагове на партията или поне работели срещу ГЕРБ. В тези врагове премиерът не иска да вижда дългата ръка на Цветан Цветанов. Няма да му прави чест, изтъкна той. По-слабите резултати по места били заради партийното изчистване. За резултатите на опонентите си каза: "Като прибавиш малко към нулата това е ръст".

Дали Цветанов има пръст в ниския резултат по места Бойко Борисов щял да пита Доналд Тръмп, при когото ще отиде на визита. В момента бившият втори в партията е в САЩ. Ще разбера какво е правил, закани се премиерът. Цветанов обиди партията, мен и всички, подчерта още той за коментарите на бившия силов министър за партията за смесените райони. Иначе стана ясно, че министър-председателят кара джипа, за да открива спортни зали, да открива пътища. 

Иначе премиерът не подкрепя протестите срещу Иван Гешев, защото не харесва протести и не трябва да се затруднява движението. ГЕРБ няма голяма квота във ВСС, по думите му. За него не е проблем изборът на Гешев за главен прокурор. Така направихме с Христо Иванов, че съдиите избират съдии, прокурорите прокурор, подчерта премиерът. Той чул протеста на надзирателите.

Борисов е доволен от бюджет 2020. Нямам неизпълнено обещание, увери министър-председателят. Графа изглежда фантастично, похвали премиерът, а преди бил помийна яма, когато управлявала синьо-червената мъгла. София стана прекрасна, преди десет години беше един сив, гаден град, спомня си Бойко Борисов.

За шпионския скандал той заяви, че е изгонил руския дипломат, защото е хванат да вербува негови началници на служби. Човекът е бил много коректен към държавата си, заяви премиерът за началника, върху който е бил правен опит за вербовка. Путин щял да оцени какво е направила държавата ни. Към избирателите той призова да инвестират в бъдещето си.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ф.
    Ф.
    2 -8
    10:03, 1 ное 2019
    На червената ****** ще ѝ бият шута. Виж коментара
    • Мд
      мдааа....
      2 -7
      11:02, 1 ное 2019
      Мая Манолова е национално зло! Където се е навряла... Виж коментара

Още новини

Последни новини