Работник в тежко състояние след падане в изкоп, полицията образува досъдебно производство

Досъдебно производство е образувано в РУ-Момчилград след извършен оглед на местопроизшествие с пострадал 43-годишен работник. Инцидентът станал на 11 октомври около 18 часа на строителен обект в града. Мъжът паднал в изкоп и получил травма на главата. Пострадалият бил транспортиран до Спешното отделение в Кърджали, а след това в болница в Пловдив. Група „Криминална полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая с оглед чл.136, ал.1 от Наказателния кодекс.

 Нерегистриран лек автомобил „Ауди“ бил засечен от полицаи от РУ-Кърджали. Моторното превозно средство било управлявано от 20-годишен, а проверката извършена на бул.“Христо Ботев“ в Кърджали на 11 октомври. Сектор „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

60 ловци са били проверени от полицаи от управленията в Кърджали, Момчилград и Кирково в съвместна операция с горски служители на 12 октомври. Проверките обхванали редовността на документите за носене на ловно оръжие, разрешителните за лов, спазване на мерките за безопасност. Няма констатирани нарушения.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини