Училище за свободното време отваря врати в Кърджали

        На 1 октомври стартират заниманията по интереси през новата учебна година в Общински детски комплекс гр.Кърджали. Целите на обучението в детския комплекс са чрез неформално образование да се достигне до пълноценно осмисляне на свободното време, да се стимулират познавателните интереси и се развиват творческите способности на децата и учениците.

       През тази учебна година УЧИЛИЩЕТО ЗА СВОБОДНОТО ВРЕМЕ предлага занимания в 20 разнообразни педагогически форми в три области: „Наука и технологии”, „Изкуства” и „Спорт”. В заниманията по интереси могат да се запишат  деца и ученици от 6 до 19 г., които са активни, имат разностранни интереси и искат да развиват своите таланти.

       На 28 септември от 10 ч. с ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ ОДК официално ще открие учебната 2019/2020 г.  и кани  децата, учениците и техните родители да се запознаят с работата на предлаганите клубове, школи и с техните ръководители.

Обучението в ОДК  е безплатно!

Клубовете, школите и съставите  са съобразени с желанията, интересите и свободното време на децата и учениците се ръководят от доказали се педагози.

За повече информация: тел.: 6 23 24

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини