Млада жена пострада тежко при сблъсък на три автомобила при Черноочене, движението е отклонено

Изображение 1 от 4

    Млада жена пострада при сблъсък на три автомобила при с.Черноочене на главния път за Хасково.Катастрофата е станала при разклона за село Драганово.Жената е контактна.Инцидентът е станал в 15,30 часа.Движението е отклонено ,тъй като служители на полицията обработват мястото на инцидента и изясняват причините довели до сблъсъкът.Това съобщиха за Кърджали бг вести от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.
     Според очевидци, движението е силно затруднено и има колона от автомобили.
     Директорът на Центърът за спешна медицинска помощ-Кърджали д-р Атанас Митков потвърди за катастрофата. Той каза, че екипи на спешните медици са реагирали веднага. Линейки са докарали две жени. Преди това са обработени на място. Едната е освободена.Другата ,която е на 23 години е с контузии на подбедрицата и гръдния кош. Сериозно пострадалата жена е предадена на Спешното отделение в Многопрофилната болница "Д-р Атанас Дафовски".
      От Регионалния пресцентър подчертаха ,че разследването е в начален етап и не може да се посочи все още причината за катастрофата и виновния водач.

    По късно от МВР разпространиха следното съобщение:

    Екип на РСПБЗН-Кърджали почиства пътното платно по главния път Кърджали-Хасково на разклона за село Драганово, след което движението, което се отклоняваше през село Черноочене, ще бъде възстановено. Временната организация беше създадена след 15,30 часа днес заради катастрофа с три автомобила. Няма тежко пострадали при произшествието, което е обработено по административен ред с актове по ЗДвП.
    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини