13 °C

Милко Калайджиев е кандидат за кмет на Свиленград от ДПС

Чалга изпълнителят Милко Калайджиев ще е кандидат за кмет на Свиленград, номиниран от ДПС. Самият той обяви тази сутрин пред бТВ, че е приел номинацията. 

Изпълнителят се появи в ефир със слънчени очила и фланелка със собствения си лик от концерт. Обяснението за тъмните очила - че е много рано, пошегува се той. 

На въпрос на кого разчита да бъде избран за кмет, Калайджиев обяви: 

"Ами добрите хора. Аз цял живот съм правил добрини..."

Певецът обеща кампания с много музика. Щял да покани свои колеги да участват, но това било на доброволни начала. Имена не спомена. Кандидат-кметът обяви, че не знае каква е заплатата на кмета, а и "такива фантасмагории не ме интересуват".

Попитан за първите неща, които би направил, ако бъде избран за кмет на Свиленград, какви са проблемите на града и как ще ги решава, Калайджиев отклони въпроса. 

"Не искам да давам обещания, нека да стана, тогава ще ви поканя да видите какво ще направя", обясни той пред бТВ. 

И сподели, че съпругата му не е много доволна от решението му да влезе в местната политика.

„25 години съм се доказал вече, имам над 200 песни, цяло творчество, което колкото и да бъде плюто, все пак остава”, отбеляза Калайджиев.

След което продължи:

„За мене дисциплината е на първо място. Аз не пия, аз не пуша..." 

"Аз се интересувам от всичко, широкоспектърен човек съм. За всичките почти 30 години демокрация съм видял какво ли не. Кое може да ме изненада”, разясни качествата си  още кандидат-политикът . 

Централното ръководство на ДПС ще утвърждава кандидатите си за кметове през тази седмица. Сред имената, номинирани от местните структури, които трябва да получат "да" от централата в София и е и това на певеца. 

Източник: ClubZ.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ми
    Мина
    3 0
    12:51, 9 сеп 2019
    Ами, става Милко за кмет на ДПС.И на вид го докарва с тоз мустак и е майстор на кючека. Но да се беше кандидатирал за кмет на Одрин , а не на Свиленград.
  • 2
    Па
    пашата
    4 0
    15:49, 9 сеп 2019
    Милко обещал ако го изберат за кмет да се прекръсти на МИТХАТ КАЛЪЙДЖЪ--ще му отива
  • 3
    Hu
    huj
    1 0
    21:19, 9 сеп 2019
    Този смешник до последно отричаше, че ще се кандидатира за кмет. Ама как ще откаже на ДПС, след като то му направи с европейски средства къща за гости за 400 хиляди
Последни новини