13 °C

Партията на Меглена Кунева подкрепи Мая Манолова за кмет на столицата

Софийските организации на Движение "България на гражданите" решиха да подкрепят за кмет на София гражданската кандидатура на Мая Манолова.

"При своето обявяване г-жа Манолова като демократичен кандидат обяви, че ще се бори за разбиване на корупционния модел на управление в общината. С успешната си работа по каузи като машинното и електронното гласуване, фалита на физически лица и др., тя е доказала, че единствена от заявените до сега кандидати има сили да се противопостави на статуквото, което неефективно управлява София вече 14 години.", съобщиха от пресцентъра на Движението.

Изпълнителният съвет на ДБГ в най-кратък срок ще предложи на Мая Манолова и другите дясно-центристки партии, които застанат зад нейната кандидатура, платформа за гражданско управление. Тя трябва да гарантира, че бъдещото управление на Столична община ще следва десни политики за постигане на екологична, подредена и удобна среда за живот на софиянци, борба със злоупотребите в обществените поръчки, облекчаване на микро-малки и средни предприятия в работата им с общината, недопускане на увеличаване на местните данъци и др.

ДБГ ще проведе и разговори за съставяне на широка дясно-центристка листа за общински съветници.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    🇧🇬
    🇧🇬
    2 -6
    15:06, 5 сеп 2019
    Манолова, като омбутсман никога не е работела в ин... Виж коментара
  • 2
    Ми
    Мина
    1 -6
    20:40, 5 сеп 2019
    Ами точно заради това Пръмова подкрепя Манолова.О... Виж коментара
  • 3
    Ри
    риос
    6 -2
    21:47, 5 сеп 2019
    Давай Майче! Изяж герберите !
Последни новини