5 зодии, които не обичат да бъдат докосвани

Някои обичат физическия контакт независимо дали е с познат или не. Други обаче не изпитват такива топли чувства към всеки и всячески се опитват да ограничат този вид общуване.

Може да сте от тези, които обожават някой да ги пипа постоянно, но сигурно имате и човек в обкръжението, който изпитва ужас всеки път, когато трябва да поздрави някого с прегръдка.

Тази разлика в предпочитанията може да се обясни и с астрологията. Зодията определя много черти от човешкия характер и има пръст и в това дали дадена личност обича близостта, или не. Ето някои от знаците в зодиака, които по-добре да не пипате.

Водолей

Ако те се опитат да успокоят приятел или половинката си, най-вероятно няма да покажат твърде много емоция. По-скоро биха ви предложили адекватно решение на ситуацията вместо да ви прегръщат и да стоят близо до вас.

Ако искате да повдигнете духа си чрез мъдри думи, а не чрез действия, то тогава Водолеят е най-правилният избор за това. Винаги ще ви предложи добри съвети, но не очаквайте прекалена близост от него.

Дева

Представителите на тази зодия изпитват непоносимост към гъделичкане. Това е вид мъчение за тях и дори може да пострадате, ако опитате този вид дейност върху тях. Всъщност, Девите предпочитат да не бъдат докосвани като цяло, защото се опасяват, че може да им пренесете микроби или някакъв друг вид мръсотия.

Те са маниаци на тема чистота и това важи не само за дома им, но и за цялото им тяло. Хубаво е да си измиете ръцете обилно преди да докоснете любимата Дева, за да нямате неприятности.

Козирог

Те не са от тези хора, които мразят да бъдат докосвани, но често не знаят как да реагират на такъв вид общуване. Не знаят кога да прекъснат прегръдка, може да имате една-две нескопосани целувки и почти винаги опитът им за успокоение се превръща в некомфортен разговор.

Не се опитвайте да изненадате Козирога като му се хвърлите на врата, защото най-вероятно няма да пожънете успеха, който търсите. Хубаво е първо човек да ви опознае и тогава да пристъпвате към по-сериозни действия с представителите на тази зодия.

Скорпион

Скорпионите са известни като ненаситни в леглото, но това е една от малкото физически дейности, които предпочитат. Те обичат околните да имат уважение към личното им пространство.

Затова, ако се опитате да им прошепнете нещо в ухото, това ще ги накара да се чувстват изключително неудобно. Това се поражда от страха на Скорпиона, че щом някой е толкова близо до него, това може да доведе и до нежелано докосване.

Близнаци

Представителите на тази зодия често предпочитат разговора, а не непрестанното докосване. Прегръдките не означават за тях това, което значат за другите хора и понякога Близнаците имат чувството, че другият човек ги задушава по този начин.

Ако не сте професионалист, най-добре не им предлагайте масаж. Ако смятате да започвате връзка със зодия Близнаци, то е хубаво първо да разберете какви неща обичат тези хора и чак тогава да пристъпите към действие.

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини