Задържаха драгойновец при специализирана акция срещу разпространението на наркотици

Спецакцията е осъществена във вторник и сряда под прякото ръководство на Окръжна и Районна прокуратури в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР. В хода на процесуално-следствените действия шестима души са привлечени като обвиняеми за престъпление по чл. 354а от НК, с прокурорски постановления са задържани до 72 часа.Единият от тях – от село Драгойново.

Криминалисти от районното управление в Първомай предприели процесуални и следствени действия в имота на 30-годишен мъж от село Драгойново, известен и осъждан за разпространение на наркотици. В къщата били открити 19 растения канабис в различен стадий на растеж, близо 185 грама суха зелена листна маса, електронна везна и значителна парична сума. В близка гориста местност, укрити от извършителя в кофи и чували, били намерени още 9 килограма марихуана.

Другите задържани са от Пловдив и Асеновград.

Цялостното документиране на образуваните полицейски производства продължава под наблюдение на прокуратурата.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Пи
    питагор
    12 -1
    09:41, 17 юни 2019
    За ко го закачате чувека ва ами той е земеделец и сигурно страда ут тежка форма на глаукома за тва му е тревичката да си облекчи болките ве сте му зели и запасите той чувека хубаво се е запасил с 9 кила кугату гудината е лоша или се случат няколко поредни лоши гудини да си има да си пуши да не гу болят учите. Ве ни знаете ли в драгойново има много слепи хора и такива които са в пруцес на услепяване даже гу даваха тва и по тиливизура а пулицаите тръгнали да зимат лекарствата на болните хора.
Последни новини