Младежи от ДПС-Ардино зарадваха децата в детските градини с подаръци

В навечерието на 24 май - Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост Младежкият общински съвет на ДПС в Ардино, зарадва децата в детските градини на общината с подаръци. Младите депесари, начело с председателя на организацията Левент Джебеджи, посетиха всички детски заведения на територията на общината. В ДГ „Слънце“ благотворителната инициатива съвпадна с празничния ден по повод 47-ят рожден ден на детското заведение. Децата и педагогическият екип на бяха изненадани приятно от членовете на младежката организация на ДПС в Ардино, които ги поздравиха по повод на годишнината им, и им поднесоха подарък – мултимедиен проект. Председателят на младежите  Левент Джебеджи пожела здраве и много успехи на учителите в дейността им с най-малки жители на общината. Директорът на детската градина Димитрина Александрова благодари за оказаното внимание и сподели, че тази нова придобивка ще помогне в педагогическият процес с подрастващите и ще стимулира учителите да обогатяват своя професионален опит и компетентности. Малчуганите поздравиха с песни гостите и се радваха от сърце на подаръка, който получиха.

Подаръци от Младежко ДПС-Ардино получиха още ДГ „Брезичка“ и ДГ „Мир“ в Бял извор, с филиали Падина, Жълтуша и Боровица. Малчуганите от „Брезичка“ бяха зарадвани с преносими тонколони за Караоке, а малките деца от Бял извор с цветни моливи, флумастери, рисувателни книжки за оцветяване.

Директорите на детските градини „Брезичка“ и „Мир“ Къймет Мюмюн и Мирослава Соколова изказаха искрените си благодарности за хуманния жест на младежите от ДПС.

„Имаме още много интересни инициативи, които ще ги осъществим в най-скоро време”,уточни Левент Джебеджи.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини