В Дебър отново избират "Кой е по-по-най..."

В Дебър за дванайста поредна година ще се проведе детското шоу - състезание „Кой е по-по-най“. То се организира от читалище „Пробуда“ и винаги е било под патронажа на съпругата на кмета д-р Мария Павлова.

От няколко години организаторите правят предварително прослушване. То се налага не толкова, за да се проверят артистичните способности на децата, колкото да се види дали са готови да се изявят на сцена и пред публика. „С годините видяхме, че понякога родителите са по-амбициозни от децата, сподели секретарят на читалището Нели Атанасова. Случвали са се ситуации, в които малчуганите отказват да изпълнят това, което им е казано или направо се разплакват пред хората.“

Ограничение има само за възрастта на момичетата и момчетата – от 3 до 7 години. Те могат да изпълняват стихотворение или песен. За всички участници има подаръци.

Тази година предварителното прослушване е на 22 и 23 април. Желаещите могат да го направят в библиотеката на читалището.

А шоуто „Кой е по-по-най...? На Великден в Дебър“ започва от 17.00 на 24 април във фоайето на читалище „Пробуда – Дебър“.

Справка може да направите на те. 08887910215.

Теодора Киркова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини