9 °C

Задържаха 32-годишен за пиянска проява

В ранните часове на вчерашния ден, около 4.30 часа,в районното управление в Първомай e бил отведен 32-годишен мъж. Под въздействие на алкохол, той се покачил върху тавана на мобилната лаборатория за замерване на въздуха, спряна пред сградата на общината.  

По случая е образувано бързо производство.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

 • 1
  12
  1212112
  13 -3
  11:58, 2 апр 2019
  Ама задължително имената и снимка на този индивид.
 • 2
  Ин
  Индивид
  6 -11
  12:27, 2 апр 2019
  И като му разбереш имената кво? Нещо ще направиш л... Виж коментара
  • 12
   1212112
   0 0
   15:20, 2 апр 2019
   Не. Ще му aкaм пред вратата всяка нощ. Щото това заслужават пияните oлигофрени.
  • 12
   1212112
   0 0
   09:29, 3 апр 2019
   Майка ти е мърша
 • 3
  Ин
  Индивид
  3 0
  16:16, 2 апр 2019
  Да! Ти явно можеш само да акаш! Ама гледай да не се напикаваш всяка нощ
 • 4
  Пи
  ПИТАГОР
  3 0
  18:25, 2 апр 2019
  А ва индивиде ти си неккой примат ва. Снимки трябва да съ пуказват за да видим кой е то хубусник. А на теб индивиде дяда ти питагор жъ ти каже нещо в нурмалните държави рабтите ни съ упраят със заплахи и бой щоту секи койту търси боя си гу намира тува са гу казали още древните хора. Ве сте млади и кръвта ви кипи убаче трябва да знаите чи пунякуга от играчка става плачка жуотя ни е къту на фильмету и компютърните игри. Затва по хубу е да го снимат тоя серсемин и сички да гу знаят а ти индивиде иди си изкарвай иенергията на къра.
 • 5
  Ин
  Индивид
  1 -3
  18:35, 2 апр 2019
  Заплахи? Къде видя заплахи? Аз просто изразявам мнението си като гражданин... Но верно... в Първомай е такава скука, че като стане подобна “олигофрения” най-големите олигофрени искат да злорадстват по тротоарите и да шепнат “Виждате ли го-това е тоя тъпия дето е направил нещо олигофренско” ;)
  • Пи
   ПИТАГОР
   1 -1
   06:12, 3 апр 2019
   Ъм индивиде ти ни можеш да разтълкуваш тува което сам си казал ва има заплахи в жалките ти писания но ве младите сте такива първом използвате думички на които не ви е ясен смисъла и след това в главата ви става пълна каша маша. Спуред теб какво узначава тува което си написал " нещо ще направиш ли или само заради клюката. А мършо" нима придлагаш пишещия яйце да му обели или пет кинта да даде на този герой или може би думата мършо е някакво галантно жаргонно обръщение или може би изречението "ама гледай да не се напикаваш всяка нощ" не е заплаха а някакво добронамерено предупреждение закото ти си загрижен за дюшека на напикаващия се. Използвал си думата злорадство а ни знаеш къко узначава ся жъ ти обясня да злурадстваш узначава да се радваш на чувешкуту нищастие убаче в обективния смисъл на думата нищастие т.е. Кугату чувек е връхлетян ут такова събитие за куету той ни носи никаква вина. А кугату има такъв акт кът на тоя серсемин думата която трябва да се използва е порицание моету мумче закото тоя се е напил сам и е правил магарии злурадстване щеше да ие аку минавайки пукрай тази лабуратория и вследствие на замърсения въздух с какао той се беше опиянил и извършил тези позорни действия стана ли ти ясну сига колко глупости си написал и къква каша и качамак ти е в глъвътъ.
  • 12
   1212112
   0 0
   09:36, 3 апр 2019
   Явно за тебе това е нормално поведение.
   За 32 години и маймуната би станала човек, но явно ти и човекоподобните ти сте достигнали максимума в еволюцията.
 • 6
  Ал
  Алкао
  4 0
  18:37, 2 апр 2019
  Тази лаборатория надуши ли миризмата от Алкао?
  Кой я истипоса под прозореца на председателя на общинския съвет? Ще надуши и много други неща.
  Може и да не е лаборатория а маскирана линейка за ветераните в ОБА
 • 7
  Ид
  Идивид
  7 0
  21:03, 2 апр 2019
  Кмета не му мирише на изгоряло какао, а на завор! Затова си трае.
 • 8
  Фъ
  Фътю
  2 -3
  23:06, 2 апр 2019
  Индивиде, явно ти си тоя нашльокан охлюв, издрапал до тавана на лабораторията, щом така ревностно защитаваш тая малоумна постъпка.

Хороскоп за 03.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Временните финансови затруднения могат да се отразят понижаващо на настроението и самочувствието ви, но не губете кураж. Имате потенциал да се справите с предизвикателствата и да излезете по-силни, можещи и побеждаващи. В откровен разговор с близките си ще решавате семейни проблеми и ще планирате заедно бъдещето си.
03 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Изгледите ви за успех са много добри. Продължавайте в същия дух. Не изневерявайте на принципите си и непременно ще успеете. Възможно е днес недоброжелатели да ви създават дребни пречки, но това едва ли ще ви представлява сериозно затруднение. Просто не ги взимайте присърце. Напълно осъзнавате с какво сте се заели.
03 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Късметът ви днес е много добър и шансовете ви за успех в професионалните ви начинания са значителни. Предизвикателствата в бизнеса няма да изискват от вас големи усилия и ще се справите с лекота. Пренебрегвате критиките на близките си.
03 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес успявате да направите така, че нещо, което отдавна ви принадлежи да попадне отново у вас. Трудно се отклонявате от веднъж избрания път и правите всичко възможно да постигнете намеренията си. Следвате твърдо избрания курс и не си позволявате да се отклонявате заради факти, споменати ви от околните. Ще се чувствате най-добре сред семейството си вечерта.
03 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Добрите ви постижения ви задължават да продължите отговорно и качествено работата си. Започващият силен период за вас налага да подобрите (дори и да считате това за излишно) уменията си. Някои от вас ще получат възможност за квалификация на достатъчно престижно място, възползвайте се.
03 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Не е нужно да поемате и още отговорности, прагматично ги разпределете с околните. Приемете готовността им да ви помогнат. Това ще ви облекчи и освободи време за развлечения.
03 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Приятели ще ви помогнат да стигнете по-бързо до решаването на проблем, който ви притеснява. Бъдете по-доверчиви към онези, които безкористно ви обичат и помагат, и не ги винете за неудачите си. Мислите ще ви отвеждат и при някого, с когото ви свързват нежни чувства, но поради обстоятелствата сте разделени.
03 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Всичко се нарежда във ваша полза и денят "заплашва" да бъде един от най-успешните ви през последния месец. Финансовото състояние на семейството ви е отлично и можете да си позволите малко разточителство. Възползвайте се максимално от късмета си.
03 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Предстои ви напредък в личен план. Той ще се отрази добре на самочувствието ви и ще ви превърне в желани събеседници. Не допускайте хора от обкръжение ви да се намесват в личното ви пространство. Сами можете да вземате решенията си, нямате нужда от подобни съветници.
03 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще изненадате околните с промененото си отношение към конкретен проблем или събитие. С позитивното си мислене ще направите възможно и невъзможното, само от вас зависи. Пречистващата сила на природата ще ви освежи и даде сили, а вниманието на любим човек ще ви направи щастливи.
03 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Разпределете добре времето си и не се увличайте по дреболии. Предстои ви доста работа и само с добър подход ще успеете да се справите. Не е фатално, ако отложите някой от ангажиментите си. Повярвайте, заслужава си да положите повече усилия днес.
03 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Наред с трудностите ще имате и провокации, които могат да внесат разколебаване в намеренията ви. Но интуицията и убедеността ви, че сте на прав път не са измамни. Остава и да го извървите. Възможността да работите с професионалисти ще ви научи на полезни неща, за това повече гледайте и слушайте и по-малко говорете.
03 апр 2020

Случаен виц

Последни новини