Трима са с повдигнати обвинения за притежание на наркотици

Трима са задържани за притежание на наркотици при специализирана операция на територията на Първомай през изминалата седмица, съобщава пресцентъра на ОДМВР - Пловдив. Съвместните действия са осъществени от служители на районното управление и колегите им пловдивския сектор „Специализирани полицейски сили“. При процесуални и следствени действия в дома на 32-годишен криминално проявен и осъждан жител униформените открили три топчета с марихуана, електронна везна, няколко незаконно притежавани боеприпаси и значителна парична сума. Осем пакетчета със същото съдържание иззели при обиск на 19-годишен младеж, а близо 20 грама от наркотика намерили в лек автомобил „Форд“, управляван от друг, познайник на полицията, на 30 години.

Срещу извършителите са образувани бързи производства, уведомена е прокуратурата.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Пи
    ПИТАГОР
    13 -2
    13:24, 6 мар 2019
    Ава фатайте ги по често тя наркоманя и дълири ва. Хората пушат разни треви и смъркат некви прахове и после чуват гласа на хората ва.
    • 34
      345
      8 -2
      20:53, 6 мар 2019
      Гласа на хората и той е за фатане и той е на някаква дрога.
  • 2
    Гл
    Гласът на хората
    6 -5
    19:58, 6 мар 2019
    Рубриката "Гласът на Хората" се завръща с цялата си интелектуална мощ, за да припомни на редовите първомайски геометрици, че в първомайско не важи законът "А на квадрат плюс Б на квадрат е равно на Ц на квадрат", а важи законът "Ако не можеш да разделиш на две магарета сламата, направи магаретата на луканки".
    • Пи
      ПИТАГОР
      2 -2
      07:15, 7 мар 2019
      момче или мумичее или онува третуту за како ни димонстрираш интелектуалната си немощ нимой съ занимавай с писане ва ни ти въри. иди на събранията на пионерчетата на фитлету и там приказвай. Относно матиматиката нимой съ изявявай неподготвен тува е област в която батя ти питагор е факир и кату такъв мога да ти кажа чи твоите магарешки тиореми са плод на гласувете явну. Яз съм сигурен чи и на тебе матиматиката ти куца и с двата крака затува гледай да ти е сито куремчето и се фокусирай върху магаремите а не върху тиоремите те ни са за теб. Щоту изборите жъ сфършат и къту ти застържи коремчету гласувете жъ съ развикат в главата ти и тугава жъ разбиреш чи магаретата и луканките са по сладки ут катетяту и хипутянузяту в пъумай има многу такива примери.
  • 3
    Лу
    Лудото Коле
    5 -1
    23:01, 6 мар 2019
    Гладът на хората,
    Спри лепилото бе пич! Спри да шмъркаш прах за пране!
  • 4
    Гл
    Гласът на хората
    1 -1
    20:24, 7 мар 2019
    "Гласът на хората" държи да увери деда ви Питагора, че да се води спор с рубриката е като да се опитваш да интегрираш или диференцираш Е на Х-та степен. "Хората" се надяват математическите познания на Човека с правия ъгъл стигат дотам, че да проумее какво се опитваме да му обясним.
  • 5
    Пи
    питагор
    4 -1
    07:05, 8 мар 2019
    Ава сирсемин батя ти питагор ни спори с тебе ва тува е все едно да спориш със стола батя ти питагор та убразова ва ни усещаш ли явну ние. Виж какво развитие търпиш ва без дори да се усетиш преди бълнуваше само маркс ленин димитров и живков а сига използваш някои нипонятни термини ут матиматиката. Батя ти питагор тъ подтиква да мислиш ва а не да слушаш гласувете къту ти напиша нещу вече се усеща кък търсиш неква инфурмация и се упитваш да мъ убориш куету ие нивъзможно на този етап на ентелегентност на който се намираш но с времето гласувете в главата ти ще затихват и накрая ще се уткажиш. Яз съм вкарвал в правия път десетки льохмане кату тебе ва през гудините ти ни си единствения макар чи си мислиш чи си гуляма работа и си уникален убачи ни си ти си пусредствен писач ну накрая след нашите разгувури в тоя форум ще вдигниш малку нивото и най важнуту е че ще забравиш за маркс ленин димитров и живкув което веке се усеща ни съ съпрутивлявай батя ти питагор ги разбира повеке работите ут теб.
Последни новини