17 °C

Планирани изключвания през октомври ще оставят без ток централната част на Първомай и Дебър

Между 9 и 26 октомври ЕВН планува изключване на захранването  на различни места  Първомай. Най-често засегнати ще са жителите и фирмите, разположени в кв. Дебър, но изключвания ще има и в централната част на града. По мрежата ще се работи между 11 и 16 часа.

На 9 октомври

ПЪРВОМАЙ „Бузлуджа“, „Илинден‘, „Кап. Райчо“‘  „Лазар Маджаров“, „Летоструй“, ул. „Петрова нива“, „Сребърна“, „Стамат Икономов“, „Съединение“, „ХРИСТО СМИРНЕНСКИ“

На 12 октомври:

 КВ.ДЕБЪР-„АНТИМ I“, „БЕЛАСИЦА“, „КАПИТАН БУРАГО“, „КНЯЗ БОРИС I“/СЛЕД №90/, „ЦАР СИМЕОН“, „ЦАРЕВЕЦ“, „ЦАРИГРАДСКА“ И ФИРМИТЕ:ИВА ТРЕИД, КОНСТАНТИН ВАСИЛЕВ, ЕВГЕНИ ХАДЖИЕВ, АБ И МД ЕЕОД, ЧИТАЛИЩЕ,  РАКИЕН КАЗАН, ЕТ РОСИЦА 91, ППЗК ТРУД, #ГР.ПЪРВОМАЙ, ОБЛ.ПЛОВ. - КВ.ДЕБ-./БЪЛГАРСКИ ПОЩИ, БС ТОТАЛИЗАТОР, ЕСКОМ ООД, БКТ ХИК 91 ЛАПИС АКВА.

На 15 октомври

ПЪРВОМАЙ „БОР, „БУЗЛУДЖА“, „ГЕОРГИ КОНДОЛОВ,,  „ЖЕРАВНА“, „КАП.ПЕТКО ВОЙВОДА“, „М.ГЕРДЖИКОВ“,  „РАКОВСКИ“,  „ХРИСТО СМИРНЕНСКИ“ и ФИРМИТЕ МЕСО ООД, АРГИС ЕООД, ПОД, ПРОСВЕТА

На 16 октомври

КВ.ДЕБЪР „БЕЛАСИЦА“, „И.ПАНИЧАРОВ“, „И.СЕЧКОВ“,  „КАПИТАН БУРАГО“, „КОНСТАНТИН ВЕЛИЧКОВ“,  „КОПРИВЩИЦА“, „КРАЙРЕЧНА“, „МЕНДЕЛЕЕВ“, „ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ“,  „ПЕРУЩИЦА“,  ”СЕРГЕЙ РУМЯНЦЕВ“,  „СТРАХИЛ ВОЙВОДА“, „ТРАПЕЗИЦА“, „ХВОЙНА“ И ФИРМИТЕ  „СВЕТЛА КИЧУКОВА“, ППЗК „ТРУД“, ЕСКОМ ООД, А1 БЪЛГАРИЯ ЕАД, ЛЕНДОР ООД, ЕТ „КР. КАЧАРОВ“,  КЕЙ СИ ЕМ ЕООД.

На 18 октомври

КВ.ДЕБЪР „БОСИЛЕК“, „ВАСИЛ ПЕТЛЕШКОВ“, „ГЕН.СКОБЕЛЕВ“, „ГЕО МИЛЕВ“, „ДЕТЕЛИНА“, „ЙОРДАН ЙОВКОВ“, „КНЯЗ БОРИС I“, „КОНСТАНТИН ИРЕЧЕК“, „МОМИНА СЪЛЗА“, „СТУДЕНЕЦ“, „ЦАРЕВЕЦ“, „ЦВЕТНИЦА“

ФИРМИТЕ ЕТ „САВАТА“,  ЕСКОМ ООД, „СПАС ТЕРЗИЕВ“, „АРГИС“ ЕООД, ППЗК „ТРУД“, ОБЛ. ДИРЕКЦИЯ ПО БЕЗОП. НА

На 22 октомври

КВ.ДЕБЪР „ВИХРЕН“, „И.ПАНИЧАРОВ“, „И.СЕЧКОВ“, „КАРАМФИЛ“, „МОЦАРТ“, „ХВОЙНА“, „ЦАРИГРАДСКА“, ФИРМИТЕ ТЕЛЕНОР Б-Я, „ВИНМАРОС“ ООД, „ЖИВКО МАЗНЕВ“, „ДЕБО“ АД, „АНРИ“ 64

На 24 октомври

КВ.ДЕБЪР „ВЕРЕНИЦА“, „ЖОЛИО КЮРИ“, „ЛЮЛИН“, „ОСВОБОЖДЕНИЕ“, „СВ.ГОРА“, „ЦАР СИМЕОН“, ФИРМИТЕ „НУРИ ХАДЖИЮСЕИН“, „ВАЛИТЕКС“ ООД,

25 октомври

КВ.ДЕБЪР „КНЯЗ БОРИС I“, ОТ №35 ДО №80, ФИРМИТЕ „МАЗНЕВ“, „РИЛА1“, „ТЕОНИК“, „АГЕНТА 90“, „МАГНОЛИЯ 90“, „ИНВЕСТ 90“, ЛУКОИЛ Б-Я, МБАЛ П-МАЙ, МЕЦ. ЦЕНТЪР I, НИС ПЕТРОЛ, ОБЛ. ПЪТНО УПРАВЛ.

26 октомври

ГР. ПЪРВОМАЙ,  „ВАСИЛ ДРУМЕВ“, „ГЕОРГИ БЕНКОВСКИ“, „ДИМИТЪР БЛАГОЕВ“, „ИВАЙЛО“, „ПЕРУНИКА“, „ПЛОДОРОДИЕ“

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

 • 1
  Пъ
  Първомаец
  8 0
  09:31, 7 окт 2018
  А с водата какво става до кога ще плащаме питейна вода а ще тече кал

Хороскоп за 20.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Споделете опита си с човека, който търси подкрепата ви. Можете да го насочите към него, използвайки дарбите и желанието му да се развива. Право на личен избор и свободна воля има всеки, но и очевидните неща са факт. Романтично увлечение ще ви направи особено чувствителни към всичко, свързано с новата ви любов.
20 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Успешно и за сетен път ще докажете и на себе си и на околните, че умеете да печелите битки, стига да сте достатъчно мотивирани. Звездите ви предупреждават, ако ще пътувате да бъдете изключително внимателни при шофиране. Възприемчивостта ви е засилена, за това смело може да се впуснете в дебрите на науката.
20 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Може би мнозина от вас имат да довършват доста задачи от седмицата, но денят не е много подходящ за целта. Просто колкото и да се стараете едва ли ще се получи нещо толкова добро, че да ви удволетвори. Не хабете време и нерви в напразно упорстване, а се заемете с нещо което наистина ви се отдава днес. Почивайте си на воля, всичко може да почака.
20 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Прекарайте деня в къщи. Вземете мерки за здравето си. За да си починете от напрежението може да се занимавате с духовни практики. Бъдете внимателни в отношенията с близките.
20 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днешният ден е сравнително успешен за вас. От вас зависи дали ще съумеете да използвате възможностите, които се откриват пред вас. Въздържайте се от необмислени ходове и не се доверявайте на непроверена информация.
20 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Чувствате прекалено много препятствия за изпълнението на плановете ви, но тревогите ви са неоснователни. Нещата постепенно ще се наредят, стига да не прибързвате. И вместо да страдате по-добре е да се замислите къде имате пропуски, и да работите върху тях. Свежите идеи, от които се нуждаете ще почерпите от емоционалната си връзка.
20 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Дайте предпочитания на по-приятни занимания и ще успеете да се освободите от натоварващи мисли. Ще възобновите силите си, грижейки се за здравето и духовната си пробуда. Спортът или физическата работа ще възвърнат добрата ви форма и ще повишат тонуса ви. Вълнуваща среща с човек от миналото.
20 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят е подходящ за работи, имащи отношение към огъня и желязото, за работа със земята. Не е време днес да пътувате и ако може го отложете.Не правете огромни жертви, само и само да постигнете целта си. Скоро ще разберете, че е било безсмислено. За хората на науката денят носи много потенциални възможности за открития. Обърнете внимание на здравето си и по специално на сърцето и крайниците. Използвайте възстановителни масажи.
20 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не харчете излишно, скоро може да имате нужда от повече пари. Настроението ви е добро и с каквото и да се захванете ще го свършите. Единствено проблеми със здравето могат да създадат притеснения на някои от вас. Не правете нищо на инат, станете по-добронамерени в отношенията си и ще почувствате облекчение.
20 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Поспрете забързаният си ход днес и си починете добре. Никакви спешни ангажименти няма да изникнат, нито ще се налага да спорите с близките си. Просто условията за отдих са идеални, а как ще ги оползотворите е нещо, което сами ще решите. Близък човек има нужда от съвета ви. Не натрапвайте мнението си обаче.
20 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Посветете се на личните си занимания и се изключете от външния свят. Но, освен това желаете да вземете и максималното от всичко друго. Сега може, и дано то ви направи щастливи. Пазете се от недоброжелатели, които искат да ви оплетат в интригите си. Здравословните проблеми ще се задълбочават.
20 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ваши близки ще предизвикат значителна промяна в живота ви. Това ще ви помогне да преодолеете лично пристрастие или стара позиция. Бъдете по-гъвкави и по отстъпчиви в отстояване на мнения и позиции. Това ще ви направи по-общителни и ще ви помогне да заживеете в мир с другите и дори със себе си. Една съдбовна среща, защо не и с чуждестранни претенденти за сърцето ви. Романът ще е необичаен но непременно зареден със страст.
20 сеп 2020
Последни новини