Пловдивчанка благодари на първомаец, върнал ѝ вярата в доброто

Млада пловдивчанка написа пост с благодарност към първомаец, помогнал ѝ да намери адрес, липсващ в навигацията ѝ. Петя Йорданова стана член на фейсбук групата Първомай, за да може да благодари на човека, който  е върнал надеждата, че има още доброта. А още повече се зарадва когато разбра, че написаното от нея може да стигне до още повече хора чрез Parvomai.NET.

Ето какво написа тя:

„В Първомай съм и се мъча като грешен дявол да намеря един адрес. 5 човека ме пратиха на майната ми (тъпо и упорито им обяснявам, че баш оттам идвам!). С навигацията обиколих 4 пъти и все удрях на камък. Последен опит да питам някой.. Питам културно, обясняват ми ама явно женския ми поглед говори, че не схващам съвсем.. След секунда човека ми предложи да карам след него до адреса! Завъртя ме през половината свят и ме остави на точното място за 5 минути. Предложих да се отблагодаря, но категорично ми отказа. Изпрати ме с думите: “Моля ви, ние тук не взимаме така пари, в чужд град сте, а ние трябва да сме хора и да си помагаме.”

Здраве и късмет, господине, дано има повече хора като вас! Връщате ми надеждата, че има останала доброта, просто трябва да намерим пътя към нея! ❤️❤️❤️

Това, че адресите в Първомай не са отразени добре в навигациите не изненадва първомайци. Мнозина могат да разкажат подобен случай със свой познат, който е бил затруднен да ги открие. А Петя Йорданова е късметлийка, че не е попаднала на хората, които се бяха научили да взимат пари от тираджиите, за да ги изведат на пътя за Свиленград.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини