Китай ще изкупува BG тютюн. Преглед на печата

24 часа

Аптекари звънят на редовни клиенти, за да им кажат за спрените лекарства за сърце

Аптекари са започнали да звънят по телефона на редовни клиенти, за да ги предупредят за лекарствата за хипертония и сърдечна недостатъчност, които се изтеглят от пазара.

Хора, които вземат редовно лекарства за високо кръвно, бяха изненадани, че сред спрените за продажба в Европейския съюз е и валтензин (160 мг).

Фармацевтите препоръчват диован, който според лекарите всъщност е оригиналното лекарство, а валтензинът е подобно лекарство, но има съмнения, че е с канцерогенен ефект.

Труд

10 фара водят корабите по Черноморието

Ще дават ли още надежда светещите кули по брега или модерните навигационни технологии ще ги изпратят в историята с тяхната романтика и ще останат само туристическа атракция?!

Отговорът е еднозначен: "Докато има мореплаватели, морските фарове ще продължат да светят" - това не е само уводното начало, а целият смисъл на новоиздадения алманах, посветен на тях.

Монитор

Китай ще изкупува BG тютюн

Китай проявява интерес към всякакви качествени европейски стоки, но премиерът подчерта важността на земеделската продукция от Европа.

Думите му чуха премиерите на 16 държави от Централна и Източна Европа, както и представители на ЕС, които са поканени да участват във форума от домакина Бойко Борисов.

Платформата 16+1 е отворена и за другите институции на Европейския съюз. Това заяви председателят на Държавния съвет на Китай Ли Къцян в словото си при откриване на на Седмата среща на високо ниво в София.

Китайският премиер обаче припомни, че бизнесфорума е по-стар от този на лидерите с една година. Той подчерта, че отношенията на Китай с държавите от Централна и Източна Европа са постигнали успех и напредък, дори на фона на глобалната финансова и икономическа криза и по време на глобалното възстановяване.

Стандарт

Взривиха банкомат в Пловдив

Взривиха банкомат тази нощ в Пловдив. Устройството, разбито около 4.30 часа, се намира до пазара в кв. "Тракия" .

Разследващи установят сумата, която е взета. Преглеждат се близки охранителни камери.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    10
    100000000 тона
    4 0
    11:54, 8 юли 2018
    Борисов добре ли е или незнае какво говори
  • 2
    Кр
    КРАДЛИВ СУДЖУУУУУК
    4 0
    16:54, 8 юли 2018
    Някой да е видял крадливи,корумпирани,третополови калинкииииииииииии-суджуциииииииииииии да отглежда тютюн.....няма и няма да има...?къде има далавери-алавери,крадене за милиониииии,милиардииии там са тези калинкиииииииии-суджуциииииииииии но не и на полето с тютюна
Последни новини