Приложното колоездене завоюва бронзови отличия във Варна

Изображение 1 от 6

    С бронзови купи и медали и чисто нов велосипед се върнаха общинските състезатели по приложно колоездене от третия кръг на републиканския шампионат по този спорт провел се от 15 до 17.06.2018 година в гр. Варна.

    Яна Иванова и Мирослав Христозов завоюваха индивидуалните бронзови отличия и вече тропат на вратата на националната гарнитура зад която стои избраният за треньор през тази година първомайският специалист Минко Павлов.

    В отборното класиране представителният ни отбор зае третото място, запазвайки шансове за сребърни медали в генералното класиране, а дублиращият ни състав е непоклатимо четвърти и в провелата се надпревара, и в генералното класиране, от взелите участие 11 тима.

    Селекцията на ОУ „Христо Ботев“ от село Градина с треньор Калчо Калчев, също взе участие и нейните членове се зарадваха на петото  място.

    Предвидливите домакини от СБА гр. Варна наградиха всички отбори с нови велосипеди, за да повишат майсторството на състезателите и да стимулират бъдещите им участия в този конкурс.

    След приключване на състезанието децата бяха щедро възнаградени от Община Първомай с еднодневен отдих сред лазурните варненски плажове и вълните на кристалното Черно море.

    Тази почивка беше глътка въздух преди най-важния и отговорен турнир, който ще се проведе на 29 и 30.06.2018 година в гр. Първомай, където общинските участници очакват подкрепата на своите съграждани в 9.00 часа на съботния ден в парка пред читалище „Св.Св. Кирил и Методий“. 

    Parvomai.NET

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини