15 °C

Още една вандалска проява възмути първомайци

Центърът на Първомай осъмна със скупчени и счупени пейки. Вандалската проява е станала призори и възмути ранобудните граждани, тръгнали на работа. Първо е била забелязана от дежурния от Общинска охрана, който си е спомнил, че през нощта е чул шум.

Писмен сигнал в полицията не е постъпвал и стъпки за издирване на вандалите не са предприети.

Обществото ни като цяло е толерантно и проявява необяснимо търпение към подобни прояви, коментира запознат със случая. Обърнатите кошчета, надрасканите подлези и последния случай със счупените пейки рязко контрастират на желанието да бъдем цивилизовани.

Пейките,които са поставени в центъра на Първомай са подарък от турската община Чорлу.  

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  2@
  2@
  4 -12
  11:21, 13 юни 2018
  Сигурно и пейките са с дъх на какао 😊 Виж коментара
 • 2
  За
  Запознат
  19 -1
  11:29, 13 юни 2018
  Лицата, които извършват тия мизерии са едни и същи и са добре познати на полицията. Повечето от тях вече са пълнолетни и не знам защо не им се прилагатен ефективни присъди, а само условна след условна.....
 • 3
  Об
  Общинска охрана
  22 0
  12:09, 13 юни 2018
  Ами като е чул шум к'во е направил? Обърнал се е да хърка на другия край на дивана! В центъра на града на 100 метра от полицейския участък и под носа на някакъв си посивял триста-левов охранител! За него си е прав щото за 300-те лева дето му плащат не си струва да му накъртят канчето със части от пейката. Поне да се бе трогнал да звънне на полицаите, защото се води, че те са по-млади и по-надъхани за работа! Ама както и да.... Първомайските простотии край нямат!
 • 4
  !!
  !!!
  11 0
  12:45, 13 юни 2018
  Нали има камери из целия център?
 • 5
  Ши
  Широко затворени очи
  15 -1
  15:43, 13 юни 2018
  Иначе тихомълком, преподписаха договора с охранителната фирма, която ДЕНОНОЩНО "охранява" реда в общината. И какво е новото ... ако си пукнеш гумата на колелото отиваш до гумаджия...ако ти строшат пейките ...пак там
  • Cs
   CSKA
   3 0
   21:15, 13 юни 2018
   Охраната е само дневна!!!
 • 6
  Па
  ПАПАЗГРАД
  3 0
  22:01, 13 юни 2018
  Толкоз камери сложих ама ми се досвидя да сложа достатъчно.....
 • 7
  Ко
  комунизмът си отива
  4 -1
  12:51, 14 юни 2018
  не пейката ,ами целия глупав "град" трябва да се разруши и хората да се върнат по селата,от където са дошли..а на празното място да се издигне огромен обелиск с надпис- Демокрацията победи!
 • 8
  Лу
  Лудото Коле
  10 -1
  13:32, 14 юни 2018
  Разберете едно - правила и закони има, институции има, служби има, въпросът е "за ко секи с бара мудьята"?! Така е и в нашия любим град-село, така е и в цяла България. Значи имаме общинска охрана. Те зимат заплати, ма дреме ми че били на 300лв ваа! Щом си общинска охрана - жъ охраняваш!!!! Щом си чистач - жъ чистиш! Никой не те кара да са бийш кат си охрана или сот-аджия! Просто трябва да си надигнеш дъртия п0сран задник и да звъннеш в меверето да пУдадеш сигнал, че нещо става в твоя район!!!!!!!!! Бил чул нашия нещо нашия хайванин....аман бе!!! Закривайте го тоя град-село! Само с кучешкия панагир можем да се Гурдеем вече!

Хороскоп за 25.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
В забързано темпо ще минава деня ви. Използвайте енергията си за да отхвърлите повече работа, имате всички шансове за придобивки от финансов и личен характер. Ще се имате вниманието на човек, когото уважавате, и с когото ви е приятно да сте. Семейството ще ви подкрепи в предстояща надпревара с вяра в победата ви.
25 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Отговорни и в добра кондиция, ще свършите повече от задачите си днес, независимо, че не ви липсва и желание за развлечения. Някои от вас ще открият за себе си своето ново поприще, на което ще посветят енергията си с удоволствие. Денят се свързва и с придобивки, най-вече за дома.
25 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Подтиквани от свои мисли и планове, ще търсите пътища, чрез които да ускорите развитието на делата си. Всичко е във възможностите ви, поставили сте си реализуеми цели и ще работите за тях. Други от вас ще са изкушени от възможността да се забавляват и няма да се колебаят дълго.
25 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Настроението ви е чудесно днес, а това е един необходим фактор за ползотворната ви работа. Денят ви се развива динамично, а това е добре дошло за вас. Имате реалната възможност да си осигурите сериозни финансови приходи.
25 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работата на повечето от вас днес ще премине в движение, а на някои дори може да им се наложи да пътуват по работа. Нека това обаче не ви притеснява, тъй като ви очаква един наистина ползотворен ден. Срещате различни хора, които оставят у вас чудесни впечатления. Вечерта най-вероятно ще имате нужда от почивка, затова е за препоръчване да си останете у дома.
25 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Не предизвиквайте съдбата, като продължавате да работите без почивка. Подарете си повече време за себе си и споделете с хората, които ви обичат вълненията си. Длъжни сте се съобразите с нуждите си, ако не искате скоро те да се превърнат в основен фактор, с който трябва да се съобразявате.
25 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Оптимистично настроени сте за бъдещето и възможните неблагоприятни новини едва ли ще ви разстроят. Наясно сте със ситуацията и добре разбирате възможностите, които ви се откриват и начините да се възползвате. Единствено прекалената самоувереност може да ви подведе в даден момент, но едва ли ще го допуснете.
25 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Няма да изпуснете предлагащ ви се шанс, дори това да постави на изпитание упоритостта и отговорностите ви. Няма съмнение, че можете да се справите. В личните си взаимоотношения не бъдете прекалено прями, колкото и да се цени това, рискувате да нараните някого с откровенията си. Бъдете сдържани и дипломатични.
25 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не отблъсквайте с лека ръка почитателите си, съвсем скоро може да се окажат много необходими. Перспективни делови ангажименти ще отнемат времето на мнозина от вас. Паричните постъпления от тях ще ви бъдат достатъчни да осъществите отдавна отлагани желания.
25 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес ще ви се наложи доста да се замислите относно начина, по който ще процедирате за в бъдеще. Изводите, които правите ще ви накарат да промените решително тактиката си на работа. Намерете време за ангажимент, който сте отлагали от доста време. Може би на неочаквано място ще успеете да попаднете да ценна за вас идея.
25 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Прегледайте текущите си сметка, сред тях има такива, които не могат да бъдат отлагани. Започнат проект ще продължи да ви занимава и днес. Целите, които си поставяте са реализуеми, но е време да помислите и за допълнително финансиране, предвид големите ви очаквания. Битовите проблеми няма да ви затруднят.
25 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Едно събитие ще ви постави в някаква зависимост от други хора. Това няма да ви се понрави и ще търсите начини да защитите независимостта си. Ще срещнете трудности, но ще ги преодолеете. Ще откриете, че има още какво да ви развълнува извън обсега на интересите ви. Любим човек ще се погрижи за това.
25 фев 2020
Последни новини