19 °C

Лекарският съюз избра за свой председател д-р Иван Маджаров

Д-р Иван Маджаров беше избран за председател на Българския лекарски съюза.

На 68-ия отчетно-изборен събор на организацията, той получи подкрепата на 212 свои колеги срещу 170 гласа за конкурента му – бившия вече ръководител на организацията д-р Венцислав Грозев.

Преди да се пристъпят към гласуване, делегатите изслушаха програмите на кандидатите. Д-р Маджаров заложи на факта, че е работил и познава проблемите на всички нива от здравеопазването. Според него лекарите не трябва да се делят на работещи в частния или държавния сектор, на доболнична или болнична помощ, а на можещи и неможещи.

След избора, д-р Маджаров благодари на всички и обеща, макар и неофициално, че „ще се бори за повече пари на всички инстанции“.

Д-р Иван Маджаров е издигнат от Пловдивската колегия. Той е роден на 10 януари 1968 година и е учил в гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ – Първомай. Медицинското си образование получава в Медицинския университет в Пловдив. Има специалност "Уши, нос, гърло" и Магистратура по здравен мениджмънт. Като началник на здравни заведения има богат административен опит, част от който е управлението на МБАЛ – Първомай от 2008 до 2013 г. Бил е и директор на Здравната каса в Пловдив. В момента д-р Иван Маджаров е управител на МБАЛ „Пълмед”.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (16)

 • 1
  Да
  Даниел
  26 -14
  10:28, 9 юни 2018
  Евала. Браво на човека. Дано и министър стане. да разберат Първомайци какъв кадър изпуснаха.
 • 2
  Чу
  Чужденец
  23 -6
  15:01, 9 юни 2018
  Според компетентното мнение на Даци, Ицо Царчето и няколко други високообразовани първомайци той нямаше достатъчно качества да ръководи първомайското болница.
  • Ба
   Бай Брадър
   3 -1
   10:47, 11 юни 2018
   Пак си прекалил с алкохола .
 • 3
  В
  В
  14 -13
  21:02, 9 юни 2018
  Крадлив доктор!
  • Az
   Az
   11 -7
   23:24, 9 юни 2018
   Кой, Кръстев ли?
 • 4
  В
  В
  12 -9
  09:13, 10 юни 2018
  Докато беше началник на болницата крадеше яко. Беше назначил на работа любовници, приятели и източвйше болницата с фалшиви назначения на персонала.
  • Ти
   Титикака
   9 -4
   22:17, 10 юни 2018
   Баш крадецът там всъщност е друг. Малкото му име е Енчо и е оцветен в червено. Макар че обича банкноти с всякакви цветове. Той заедно с дружките си Бойлови и разбира се така наречения "доктор" Кръстев режат питата там. Те вързаха Балабанчето и заедно махнаха Маджаров, та да си работят спокойно на гърба на бедните и болни първомайци.
 • 5
  Ти
  ТитиБатко
  7 -2
  22:53, 10 юни 2018
  Не е точно така Какче. Маджаров остави болницата с 150 000лв.борчове. Сега не е така.
  • Ти
   титикака
   6 -4
   23:32, 10 юни 2018
   Няма да споря с тебе. Просто искам да отбележа, че други хора, лекари, повече на брой и по-запознати с нещата, са дали своята оценка, и тя не съвпада с твоята и с тази на групата на Даци и Енчо, на която симпатизираш.
 • 6
  Пи
  ПИТАГОР
  8 -4
  06:01, 11 юни 2018
  Вижтя ся ва секи народ си заслужава съдбата както и секи лекарски съюз си заслужава председателя. Само искам да напомня на тедиту да не мистифицира автобиографията на доктора той нивгъш ни е бил директур на здравната каса в плоудиу. Нпрайте си една справка и вижте къв е бил и за колку време. Ниама да изпадам в пудробности само жъ кажа тижко и гурко на лекърския съюз. Идно време маджарката със зъбе и некъте искаше да си остане шеф на наща болница и нищо повече което исторически щеше да е идиално ну лакомите бойлувци го махнаха и съдбата така нареди картите чи тоя доктур стана шеф на сички лекари. Затува знайте господ е велик и той нарежда фсичко в тоя свят след къту тъпите пърумайци ни го щяха ся господ така напрай чи жъ страда цялата страна и сички доктуре в нея. Амин
 • 7
  Ар
  АРИСТОТЕЛ
  7 -1
  09:53, 11 юни 2018
  Амин! С какъв шеф на лекарския съюз!
 • 8
  Ма
  Манжаров
  7 -2
  08:31, 12 юни 2018
  Само изпечен мошеник може да стане шеф на лекарския съюз.
 • 9
  Ко
  Комплекс
  5 -3
  14:26, 12 юни 2018
  Голяма част от Първомай, са комплексирани твари, които не са постигнали нищо и тук в нета намират лека утеха, когато оплюят някого, но след това, отново изпадат в комплексирания си свят и не намират покой, като се чудят, защо не са те, на мястото на успелите. Ето, затова не сте, защото сте твари, а не човеци.
 • 10
  Пи
  ПИТАГОР
  1 0
  16:24, 12 юни 2018
  А ва тва ут кой турски филмь го преписа ва. Ти мислиш ли чи чичя ти питагор изобщу някуга приз живуота си е искал да стане председател на лекарския съюз та да завижда на маджарката ва. Или на болува да завиждам примерну дето управлява две предприятия тва ни е за обикнувенни хора ва та и да завиждам. Идинствено мога да завиждам на минчу хубина, на дациту и на некви други дето са издигнаха и от прости люде станаха големи хора на тях винаги съм завиждал но още ни мога да измисля теорема как се случва тва. Иначе маджарката да си управлява лекарския съюз въпреки него числата показват че българия и лекърския съюз жъ пребъдат.
 • 11
  Зн
  знаещ
  5 -2
  22:37, 12 юни 2018
  Спорни са ръководните възможности на градинския доктор ,но като си имаш вуйчо владика и си напорист сигурно ще станеш поп.
 • 12
  Оч
  очка-четирочка
  3 0
  21:52, 14 юни 2018
  Ха сега бе Кате?

Още новини

Хороскоп за 19.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
19 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
19 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
19 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
19 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
19 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
19 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
19 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
19 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
19 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
19 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
19 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
19 сеп 2020
Последни новини