6 °C

Лекарският съюз избра за свой председател д-р Иван Маджаров

Д-р Иван Маджаров беше избран за председател на Българския лекарски съюза.

На 68-ия отчетно-изборен събор на организацията, той получи подкрепата на 212 свои колеги срещу 170 гласа за конкурента му – бившия вече ръководител на организацията д-р Венцислав Грозев.

Преди да се пристъпят към гласуване, делегатите изслушаха програмите на кандидатите. Д-р Маджаров заложи на факта, че е работил и познава проблемите на всички нива от здравеопазването. Според него лекарите не трябва да се делят на работещи в частния или държавния сектор, на доболнична или болнична помощ, а на можещи и неможещи.

След избора, д-р Маджаров благодари на всички и обеща, макар и неофициално, че „ще се бори за повече пари на всички инстанции“.

Д-р Иван Маджаров е издигнат от Пловдивската колегия. Той е роден на 10 януари 1968 година и е учил в гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ – Първомай. Медицинското си образование получава в Медицинския университет в Пловдив. Има специалност "Уши, нос, гърло" и Магистратура по здравен мениджмънт. Като началник на здравни заведения има богат административен опит, част от който е управлението на МБАЛ – Първомай от 2008 до 2013 г. Бил е и директор на Здравната каса в Пловдив. В момента д-р Иван Маджаров е управител на МБАЛ „Пълмед”.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (16)

 • 1
  Да
  Даниел
  25 -13
  10:28, 9 юни 2018
  Евала. Браво на човека. Дано и министър стане. да разберат Първомайци какъв кадър изпуснаха.
 • 2
  Чу
  Чужденец
  23 -5
  15:01, 9 юни 2018
  Според компетентното мнение на Даци, Ицо Царчето и няколко други високообразовани първомайци той нямаше достатъчно качества да ръководи първомайското болница.
  • Ба
   Бай Брадър
   3 -1
   10:47, 11 юни 2018
   Пак си прекалил с алкохола .
 • 3
  В
  В
  13 -13
  21:02, 9 юни 2018
  Крадлив доктор!
  • Az
   Az
   11 -7
   23:24, 9 юни 2018
   Кой, Кръстев ли?
 • 4
  В
  В
  11 -9
  09:13, 10 юни 2018
  Докато беше началник на болницата крадеше яко. Беше назначил на работа любовници, приятели и източвйше болницата с фалшиви назначения на персонала.
  • Ти
   Титикака
   9 -4
   22:17, 10 юни 2018
   Баш крадецът там всъщност е друг. Малкото му име е Енчо и е оцветен в червено. Макар че обича банкноти с всякакви цветове. Той заедно с дружките си Бойлови и разбира се така наречения "доктор" Кръстев режат питата там. Те вързаха Балабанчето и заедно махнаха Маджаров, та да си работят спокойно на гърба на бедните и болни първомайци.
 • 5
  Ти
  ТитиБатко
  7 -2
  22:53, 10 юни 2018
  Не е точно така Какче. Маджаров остави болницата с 150 000лв.борчове. Сега не е така.
  • Ти
   титикака
   6 -4
   23:32, 10 юни 2018
   Няма да споря с тебе. Просто искам да отбележа, че други хора, лекари, повече на брой и по-запознати с нещата, са дали своята оценка, и тя не съвпада с твоята и с тази на групата на Даци и Енчо, на която симпатизираш.
 • 6
  Пи
  ПИТАГОР
  7 -4
  06:01, 11 юни 2018
  Вижтя ся ва секи народ си заслужава съдбата както и секи лекарски съюз си заслужава председателя. Само искам да напомня на тедиту да не мистифицира автобиографията на доктора той нивгъш ни е бил директур на здравната каса в плоудиу. Нпрайте си една справка и вижте къв е бил и за колку време. Ниама да изпадам в пудробности само жъ кажа тижко и гурко на лекърския съюз. Идно време маджарката със зъбе и некъте искаше да си остане шеф на наща болница и нищо повече което исторически щеше да е идиално ну лакомите бойлувци го махнаха и съдбата така нареди картите чи тоя доктур стана шеф на сички лекари. Затува знайте господ е велик и той нарежда фсичко в тоя свят след къту тъпите пърумайци ни го щяха ся господ така напрай чи жъ страда цялата страна и сички доктуре в нея. Амин
 • 7
  Ар
  АРИСТОТЕЛ
  7 -1
  09:53, 11 юни 2018
  Амин! С какъв шеф на лекарския съюз!
 • 8
  Ма
  Манжаров
  6 -2
  08:31, 12 юни 2018
  Само изпечен мошеник може да стане шеф на лекарския съюз.
 • 9
  Ко
  Комплекс
  4 -3
  14:26, 12 юни 2018
  Голяма част от Първомай, са комплексирани твари, които не са постигнали нищо и тук в нета намират лека утеха, когато оплюят някого, но след това, отново изпадат в комплексирания си свят и не намират покой, като се чудят, защо не са те, на мястото на успелите. Ето, затова не сте, защото сте твари, а не човеци.
 • 10
  Пи
  ПИТАГОР
  1 0
  16:24, 12 юни 2018
  А ва тва ут кой турски филмь го преписа ва. Ти мислиш ли чи чичя ти питагор изобщу някуга приз живуота си е искал да стане председател на лекарския съюз та да завижда на маджарката ва. Или на болува да завиждам примерну дето управлява две предприятия тва ни е за обикнувенни хора ва та и да завиждам. Идинствено мога да завиждам на минчу хубина, на дациту и на некви други дето са издигнаха и от прости люде станаха големи хора на тях винаги съм завиждал но още ни мога да измисля теорема как се случва тва. Иначе маджарката да си управлява лекарския съюз въпреки него числата показват че българия и лекърския съюз жъ пребъдат.
 • 11
  Зн
  знаещ
  4 -2
  22:37, 12 юни 2018
  Спорни са ръководните възможности на градинския доктор ,но като си имаш вуйчо владика и си напорист сигурно ще станеш поп.
 • 12
  Оч
  очка-четирочка
  3 0
  21:52, 14 юни 2018
  Ха сега бе Кате?

Още новини

Хороскоп за 28.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
От заниманията си ще спечелите, както в духовен, така и в материален план. От вас зависи дали ще постигнете очакваното удовлетворение от работата и срещите си. Преодолейте инерцията си и ще бъдете възнаградени. Любимият човек очаква повече от вас и вие знаете как да го удовлетворите.
28 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес ще се окажете в центъра на страстите на хората около вас и ролята на техен регулатор като ще ли е точно за вас. Приемате спокойно всяко нещо, случващо се на близките ви и сте в състояние трезво да прецените всяка ситуация. Възможно е обаче това да ви поизтощи, затова не забравяйте навреме да помислите за себе си.
28 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не разполагате с нужната ви информация и докато не си я набавите, сте възпрепятствани да вземете окончателно решение. Настроението ви ще се подобри и делата ви ще потръгнат напред, за това ще се погрижи доверен човек, с когото имате засилено общуване. Промените в семейството ще ви накарат да се съобразявате с тях.
28 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Материални придобивки ще подобрят настроението ви. Нямате причини да сте недоволни от живота си. Дава ви се добра възможност да успеете, от вас зависи на къде ще насочите интересите и усилията си. Не търсете несъществуващи причини да се оплаквате, има толкова неща, заради които си струва да се живее.
28 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Очаква ви натоварен ден, по време на който ще ви се налага да взимате решенията си в движение. Бъдете готови за всякакви изненади и не смятайте каквото и да било да абсолютно сигурно. Установявате връзка с изключително полезен за вас човек, който занапред много ще ви помага. Предстоят ви приятни мигове с любимия човек, не се лишавайте от тях заради работата си.
28 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Изяви за онези, които се занимават с творческа дейност. Имате изострена чувствителност и това ви помага да усещате и претворявате вълненията си така, че да бъдат интересни за широката публика. Обърнете повече внимание на сърдечната си връзка и не наранявайте човека, дръзнал да търси от вас любов.
28 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ако потърсите път, ще го откриете, независимо на къде сочи той. Съюзите ли се с любовта, ще развиете нови качества и ще станете по-добри. Това е сигурно, работете и за духовното си усъвършенстване, няма да ви липсва подкрепа. В бизнеса са възможни изненади от конкурентите ви.
28 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Добри новини свързани с професионалните ви ангажименти или тези на ваши близки ще ви радват днес. Може да се наложи да промените плановете си за близкото бъдеще и то в желана насока. Откриват ви се нови перспективи и е много вероятно мислите ви да бъдат изцяло насочени в тази насока и въобще да не ви е до забавления.
28 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не пропускайте да поздравите близък човек за успеха му, както и да се погрижите за собствените си дела. Изглаждане на различията помежду ви може да направи чудеса за вас. С приятели ще ви бъде по-лесно да намерите верния тон и в компанията им да се забавлявате вечерта.
28 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Повечето от вас ще се вълнуват от проблемите на работното място. Енергията, която влагате ще направи възможно постигането на целите, а също така няма да ви липсват и развлечения. Любовта е сред темите, които живо ви интересуват и ще й отделите подобаващо място в мислите и постъпките си.
28 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Прекалено емоционални сте и това може да ви попречи в осъществяването на плановете ви. Срещите ви с различни хора ще засилят увереността ви и ще внесат повече яснота в делата ви. Обърнете внимание на интимния си партньор, особено, ако сте го наранили. Незабавно му се извинете и направете нещо специално за него.
28 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Днес ще успеете да се справите с проблем, който сте смятали за много трудно разрешим. Наистина няма да ви е лесно, но вие сте упорити когато се касае за работата ви. Не прибързвайте в решенията си, а разчитайте на подкрепата и съветите на близките си хора. Предстои ви приятно прекарване вечерта, не го пропускайте.
28 фев 2020
Последни новини