2 °C

Лекарският съюз избра за свой председател д-р Иван Маджаров

Д-р Иван Маджаров беше избран за председател на Българския лекарски съюза.

На 68-ия отчетно-изборен събор на организацията, той получи подкрепата на 212 свои колеги срещу 170 гласа за конкурента му – бившия вече ръководител на организацията д-р Венцислав Грозев.

Преди да се пристъпят към гласуване, делегатите изслушаха програмите на кандидатите. Д-р Маджаров заложи на факта, че е работил и познава проблемите на всички нива от здравеопазването. Според него лекарите не трябва да се делят на работещи в частния или държавния сектор, на доболнична или болнична помощ, а на можещи и неможещи.

След избора, д-р Маджаров благодари на всички и обеща, макар и неофициално, че „ще се бори за повече пари на всички инстанции“.

Д-р Иван Маджаров е издигнат от Пловдивската колегия. Той е роден на 10 януари 1968 година и е учил в гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ – Първомай. Медицинското си образование получава в Медицинския университет в Пловдив. Има специалност "Уши, нос, гърло" и Магистратура по здравен мениджмънт. Като началник на здравни заведения има богат административен опит, част от който е управлението на МБАЛ – Първомай от 2008 до 2013 г. Бил е и директор на Здравната каса в Пловдив. В момента д-р Иван Маджаров е управител на МБАЛ „Пълмед”.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (16)

 • 1
  Да
  Даниел
  26 -15
  10:28, 9 юни 2018
  Евала. Браво на човека. Дано и министър стане. да разберат Първомайци какъв кадър изпуснаха.
 • 2
  Чу
  Чужденец
  24 -6
  15:01, 9 юни 2018
  Според компетентното мнение на Даци, Ицо Царчето и няколко други високообразовани първомайци той нямаше достатъчно качества да ръководи първомайското болница.
  • Ба
   Бай Брадър
   3 -2
   10:47, 11 юни 2018
   Пак си прекалил с алкохола .
 • 3
  В
  В
  15 -13
  21:02, 9 юни 2018
  Крадлив доктор!
  • Az
   Az
   11 -7
   23:24, 9 юни 2018
   Кой, Кръстев ли?
 • 4
  В
  В
  13 -9
  09:13, 10 юни 2018
  Докато беше началник на болницата крадеше яко. Беше назначил на работа любовници, приятели и източвйше болницата с фалшиви назначения на персонала.
  • Ти
   Титикака
   9 -4
   22:17, 10 юни 2018
   Баш крадецът там всъщност е друг. Малкото му име е Енчо и е оцветен в червено. Макар че обича банкноти с всякакви цветове. Той заедно с дружките си Бойлови и разбира се така наречения "доктор" Кръстев режат питата там. Те вързаха Балабанчето и заедно махнаха Маджаров, та да си работят спокойно на гърба на бедните и болни първомайци.
 • 5
  Ти
  ТитиБатко
  8 -2
  22:53, 10 юни 2018
  Не е точно така Какче. Маджаров остави болницата с 150 000лв.борчове. Сега не е така.
  • Ти
   титикака
   6 -4
   23:32, 10 юни 2018
   Няма да споря с тебе. Просто искам да отбележа, че други хора, лекари, повече на брой и по-запознати с нещата, са дали своята оценка, и тя не съвпада с твоята и с тази на групата на Даци и Енчо, на която симпатизираш.
 • 6
  Пи
  ПИТАГОР
  8 -4
  06:01, 11 юни 2018
  Вижтя ся ва секи народ си заслужава съдбата както и секи лекарски съюз си заслужава председателя. Само искам да напомня на тедиту да не мистифицира автобиографията на доктора той нивгъш ни е бил директур на здравната каса в плоудиу. Нпрайте си една справка и вижте къв е бил и за колку време. Ниама да изпадам в пудробности само жъ кажа тижко и гурко на лекърския съюз. Идно време маджарката със зъбе и некъте искаше да си остане шеф на наща болница и нищо повече което исторически щеше да е идиално ну лакомите бойлувци го махнаха и съдбата така нареди картите чи тоя доктур стана шеф на сички лекари. Затува знайте господ е велик и той нарежда фсичко в тоя свят след къту тъпите пърумайци ни го щяха ся господ така напрай чи жъ страда цялата страна и сички доктуре в нея. Амин
 • 7
  Ар
  АРИСТОТЕЛ
  7 -1
  09:53, 11 юни 2018
  Амин! С какъв шеф на лекарския съюз!
 • 8
  Ма
  Манжаров
  7 -2
  08:31, 12 юни 2018
  Само изпечен мошеник може да стане шеф на лекарския съюз.
 • 9
  Ко
  Комплекс
  5 -3
  14:26, 12 юни 2018
  Голяма част от Първомай, са комплексирани твари, които не са постигнали нищо и тук в нета намират лека утеха, когато оплюят някого, но след това, отново изпадат в комплексирания си свят и не намират покой, като се чудят, защо не са те, на мястото на успелите. Ето, затова не сте, защото сте твари, а не човеци.
 • 10
  Пи
  ПИТАГОР
  1 0
  16:24, 12 юни 2018
  А ва тва ут кой турски филмь го преписа ва. Ти мислиш ли чи чичя ти питагор изобщу някуга приз живуота си е искал да стане председател на лекарския съюз та да завижда на маджарката ва. Или на болува да завиждам примерну дето управлява две предприятия тва ни е за обикнувенни хора ва та и да завиждам. Идинствено мога да завиждам на минчу хубина, на дациту и на некви други дето са издигнаха и от прости люде станаха големи хора на тях винаги съм завиждал но още ни мога да измисля теорема как се случва тва. Иначе маджарката да си управлява лекарския съюз въпреки него числата показват че българия и лекърския съюз жъ пребъдат.
 • 11
  Зн
  знаещ
  5 -2
  22:37, 12 юни 2018
  Спорни са ръководните възможности на градинския доктор ,но като си имаш вуйчо владика и си напорист сигурно ще станеш поп.
 • 12
  Оч
  очка-четирочка
  3 0
  21:52, 14 юни 2018
  Ха сега бе Кате?

Още новини

Хороскоп за 27.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Нови запознанства и осъществени контакти ще ви насочат в дейност, различна от досегашната. Ако сегашната ви работа не ви удовлетворява финансово или по други причини момента е подходящ да помислите за смяна. Любовни завоевания ще повишат тонуса на романтичните и необвързаните от вас. Честит празник!
27 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Твърде емоционално подхождате към всяко събитие днес и това много ще ви изтощи. Намерете си занимание, което ви действа успокояващо и за което не се изискват прекалени усилия. Това ще ви помогне да възвърнете душевното си равновесие и да успеете да се насладите на днешния ден. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата.
27 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Нуждаете се от повече яснота по въпросите, стоящи на дневен ред пред вас. В тази връзка ще провеждате срещи и ще търсите полезна информация, доближавайки се до целта си. Ще подновите връзката си с човек, който все още ви привлича. Уреждане на юридически и други документи.
27 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Отношенията на работното място постепенно ще се подобряват и ще се почувствате по-добре от това. За други денят ще е делови и напрегнат, но наред с напрежението ще присъства и свежото ви чувство за хумор. Благодарение на непрестанните ви усилия пред вас ще се открият благоприятни възможности за промяна на обстановката.
27 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
По-лесно ще се справите с всичко, което планирате, ако не разпилявате вниманието си в много посоки. Отделете време и за себе си, проблемите, споделени с приятели и хора, които ви обичат бързо ще намерят решението си. Зимните спортове ще ви донесат много емоции, ако имате страст към тях.
27 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
От вас зависи дали днес ще се занимавате с обичайните си задължения или с нещо, което ще ви разтовари и ще ви накара да се почувствате като новородени. Ако изберете първото, то направете го така че да не въвличате и околните и да си оставите достатъчно време за забавления и разтоварване. Среща с приятни за вас хора ще направи вечерта ви разнообразна.
27 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
С изявите си творческите личности ще покажат на света поредното си превъплъщение и вдъхновение за работа. Постигнатото ще ги радва и зарежда с добри чувства. Любовта ви е силна и в името на нея сте готови на жертви. Дано обекта на вдъхновението ви осъзнае това и получите взаимност.
27 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Сговорчиви и дружелюбни сте и съвсем естествено и непосредствено създавате нови контакти. Както в професионален, така и в личен план това ще ви донесе много приятни изживявания. Днес може и да е началото на продължителна интимна връзка с отдавна желана от вас личност. Работата не ви създава допълнителни емоции и като че ли това ви устройва.
27 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ако се чувствате ощетени от природата за нещо, работете, за да го превърнете в свое предимство. Можете, като не криете притеснението си, а открито го изтъквате, подчертавайки предимствата, които то ви носи. За приятните неща не е нужно да бъдете предупреждавани, те сами ще ви намерят.
27 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
За тези, които са в отпуска денят им ще бъде повече от спокоен. Романтични емоции ще ви спохождат. За деловите представители на зодията - успешни контакти и заслужени положителни оценки от високопоставени личности.
27 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Нищо не ви липсва да получите това, което искате. Достатъчно е да го пожелаете, другото само ще си дойде на мястото. Използвайте силата на разума си и търсете проявление на чистите си мисли, без да се обвързвате със съмнителни хора и условия. Дръзновението ви е вашия печеливш ход днес.
27 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Успявате да се справите с всичко, което ви предстои. В напрегнати ситуации проявявате завидно самообладание. Ваш близък ще ви поиска услуга, но най-вероятно ще се наложи да му откажете помощта си. Имате много основателна причина за това и със сигурност ще ви разбере. Нуждаете се от повече движение.
27 яну 2021
Последни новини