Създай телефон за LG срещу 20 000 долара

LG обявиха съвместно с crowdSPRING нов конкурс, който може да се отрази на външния вид на бъдещите телефони на корейската фирма. Наградният фонд е $80 000, но за съжаление право на участие в конкурса имат единствено пълнолетни жители на САЩ.

Основната идея на конкурса е LG да получат информация как си представят потребителите мобилните телефони след 2, 5 или 10 години. При това акцентът няма да бъде върху списъци с технически характеристики, а основно върху дизайна. Концептите ще бъдат оценявани по четири критерия – удовлетворение на нуждите на потребителя и маркетингов потенциал (40% от сумарната оценка); креативност, оригиналност и иновационност (30%); реализуемост (20%); привлекателност(10%).



Приемането на заявки за участие в дизайнерския конкурс ще трае до 8 юни. Победителят ще получи $20 000, за заелия второто място дизайнер са предвидени $10 000, а за третия в класирането остават $5 000. Ще има още 40 утешителни награди по $1000, както и телефони на LG за създателите на по-добрите дизайнерски проекти.


Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини