По празниците: четирима задържани с алкохол и дрога зад волана

Трима водачи са задържани за шофиране в пияно състояние в дните от 4 до 8 май, а един за употреба на наркотици зад волана.

21-годишният Н. К. К. от Смолян, е спипан с 1. 83 промила на 04. 05. 2018 г. около 03 часа сутринта на ул. „Родопи“ с лек автомобил „Фолксваген голф“.

Същия ден в РУ-Смолян е започнато бързо производство срещу 43 годишния К. П. от Смолян, който карал мъртво пиян посред бял ден. Водачът е спрян за проверка около 17. 15 часа на ул. „Димитър Благоев“. Дрегерът показал, че той управлява лек автомобил „Санг йонг кайрон“ с концентрация на алкохол 2, 69 промила, дал е кръвна проба и е задържан за срок от 24 часа.

30-годишния Р. Т. от Девин, е задържан на 05 май около 21. 40 ч. на ул. „Атанас Беров“ в Смолян. Младежът управлявал лек автомобил „Ланча-либра“, собственост на 42-годишен мъж от с. Средногорци, след употреба на алкохол – 1. 8 промила в издишания въздух, установено с техническо средство. Водачът е дал кръвна проба и също е задържан за срок от 24 часа.

На 05 май в РУ-Чепеларе е започнато бързо производство, срещу 31-годишния В. К. от Чепеларе, който около 01. 20 часа е спрян за проверка на ул. „Св. св. Кирил и Методий“. Установено е, че управлявал лек автомобил „Мерцедес“ Ц-200 със смолянска регистрация, под въздействието на марихуана. Водачът е дал кръвна проба, задържан е за срок от 24 часа, а работата по случая продължава.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини