Шестима ранени при катастрофа, сред тях четири деца

Пътният инцидент, при който пострадаха шестима души-двама възрастни и четири деца, за щастие се размина без тежки последици. Произшествието е станало на 06. 05. 2018 г. около  на разклона от село Леска към Ардино. Зад волана на "Пежо Партнер" със смолянска регистрация бил З. Ч. на 30 години от с. Оглед. Той навлиза в лява лента и се блъска челно в лек автомобил "Фолксваген Голф" -управляван от 41 годишния Ф. Х. от с. Войкова лъка.

При произшествието са ранени водачът на лекия автомобил „Пежо Партнер“ и пътуващите в него 7- годишно момиче и 8 годишно момче, които са получили охлузни рани. Водачът на другия лек автомобил е с фрактура на носа, а пътуващата на задната седалка 4-годишно момче е с фрактура на дясна бедрена кост, а  9-годишно момче с фрактура на лява лъчева кост.

Всичките 6 ранени са без опасност за живота. Използвани са обезопасителни колани. Извършен е тест за употреба на алкохол с техническо средство, като пробите и на двамата водачи са отрицателни. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Мадан. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Причините за произшествието са в процес на изясняване.

За времето от 4 до 8 на територията на ОДМВР-Смолян са регистрирани четири пътно-транспортни произшествия с материални щети, без пострадали участници в движението. Две от тях са станали в Смолян, едно - по пътя Девин-Кричим и едно на територията на РУ-Чепеларе. Всички те са посетени от екипи на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини