3 °C

Закърпиха дупките на околовръстния път предпразнично

Изображение 1 от 2

  С подръчни материали запълниха дупките на околовръстния път на Първомай . Той е част от републиканската пътна мрежа и е отговорност на Областно пътно управление, но общината се е разпоредила поне  да бъдат обезопасени зейналите кратери, сподели един от работниците.

  Първоначалното намерение било да се използва асфалт, но в Хасковската база асфалтът е изчерпан. След празниците се очаква да бъдат запълнени дупките по всички  основни пътища. За сега са заптълнени само дупките до Мандрата и Алкао.

  Дейностите създадоха временно неудобство за движещите се оттам автомобили, но шофьорите са доволни, че за сега няма опасност колите им да се разбият в огромните ями,, които се бяха образували след снега.

  Теодора Кирякова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (11)

  • 1
   Яд
   Ядосан гражданин!!!
   1 0
   16:36, 5 апр 2018
   Добре де, аз ли нещо не разбирам... Докога ще слушаме "Очаква се", докога ще чакаме някой да поеме отговорност, докога ще си разбиваме колите, ще дишаме "шоколада" и около нас всичко ще е зарито с боклуци?! Докога майките ще се чудят къде да тикат количките - че и тротоари за чудо и приказ си имаме? Докога ще ни е страх да караме колело или да излезем да потичаме... Докога ще ни замазват очите?
   Относно въпросния "ремонт":
   Всеки знае, че тези "запълнени дупки" няма да оцелеят след първия дъжд... Всичко е абсолютна трагедия.
   Ако тези дупки бяха на "кметската улица", щеше да се изрине целия път до основи и да се покрие с нов асфалт (така би трябвало да се прави навсякъде). В почти всички европейски държави на 21 век се действа по този начин (лично проверено)!
   Ето затова младите хора продължават да бягат от "милата" ни родина!
   Весели Великденски празници, господа управляващи!!!
   • Па
    Папаз Анго
    0 0
    18:02, 5 апр 2018
    И аз на тебе също.
   • 12
    123
    0 0
    09:15, 6 апр 2018
    И да се ядосваш и да не се ядосваш това е! Аз ти се чудя на ""кривото'' мислене и дето се надяваш да се случи нещо добро и полезно за гражданите първомайски.Не виждаш ли, че всичко за управляващите ни се прави в сегашно време, а за вас простосмъртните , очакванията ви ще са винаги в бъдеще време.Айдеее, юруш тичайте догодина да гласувате и пак да ги изберете същите тез хитреци,за да ви управляват , тормозят и крадат още четири години! Светли празници на всички!
  • 2
   Тр
   Трагично
   0 0
   19:39, 6 апр 2018
   Днес минах по околовръстното и видях как са запълнили дупките в асфалта - с нещо като баластра.И това доживяхме!
   • Пъ
    Първомаец
    0 0
    19:44, 7 апр 2018
    Ами да. Тая баластра е от тея дето цоцат общината и гушат общинари. Къде се добива трошен камък? ( въпрос за 5лв- повече не давам че е лесен )
  • 3
   12
   123
   1 -2
   17:22, 7 апр 2018
   Свети Бойко не дава асфалт. Събира пари за циганите,че скоро идат избори пак ще ни "оправя"
  • 4
   Пъ
   Първомаец
   1 -1
   19:39, 7 апр 2018
   Ми като е изчерпан асфалта в хасково другъде няма ли? с какво е запълвано?
   Някой знае ли кой отговаря за любеновския път да го пусна по водния цикъл да му сплакна очите да види дереджето.
   Сериозно кой стопанисва улицата покрай линията бр. Миладинови?
  • 5
   Жи
   Жител
   1 0
   22:54, 8 апр 2018
   Бойко Борисоф го стопанисва както и цяла България, а собственик е Пеевски.
   • .
    .
    2 -2
    13:16, 9 апр 2018
    Боко е далеко...да закърпим дупките на Фитков , да знае как се прави.
  • 6
   Ду
   Дупка до дупка
   0 0
   09:48, 9 апр 2018
   Споко! Дупките пак се отвориха. С баластра не става.
  • 7
   Пи
   ПИТАГОР
   1 -1
   11:49, 10 апр 2018
   А куга жъ праят оная голямата дупка до мельница. С изкопаната пръст ще запълнят всички дупки из пърумай.

  Хороскоп за 10.12.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Денят ви ще премине по-леко, наситен с приятни емоции и срещи. Ще ви се отдава без затруднения да решавате въпроси от професионален, обществен и личен характер. С колегите си бъде коректни, както и с всеки друг, ако искате да приключите навреме и без нежелани последствия общите ви задачи.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не си позволявайте да оставате длъжници някому. Изчистете дълговете си и ще отворите пътя на новостите пред себе си. Здравословно неразположение ще отшуми, но има още какво да направите за да се подобрите напълно. Телефонно обаждане ще ви зареди с приятни усещания за предстоящи събития.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Енергетиката на деня ще ви въздейства мотивиращо и без да се щадите, ще дадете всичко от себе си в изпълнение на поети ангажименти и нови проекти. По свой начин, позитивно въздействащ, ще предадете от настроението си и на околните, от което ще се почувствате всички по-добре. Чрез спорт ще укрепите имунната система, духа и ще преборите стреса.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Отдавна планирани мероприятия ще погълнат времето ви днес. Ако ви се наложи да свършите и чужда работа, не се дразнете, приемете, че вие ще направите това най-добре. Настроението ви е отлично, затова не позволявайте на дребните неща да ви пречат да се чувствате така. Роднини ще ви потърсят с покана за тържество.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Служебните ви задължения днес изискват пълно отдаване, затова се заемете сериозно и работете концентрирано. Опитайте се да отклоните личните си ангажименти, близките ви ще ви разберат. Моментът е много подходящ както за реални резултати, така и за трупане на опит, затова не бива да го изпускате. Прекарайте вечерта в спокойна обстановка.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Запазете спокойствие и потиснете раздразнението си, ако имате такова. Психическото ви състояние се отразява на околните, което се връща отново върху вас. Ще имате приятни изживявания, за някои от вас и в интимен план. Не потискайте поривите на сърцето си, бъдете естествени и ще се радвате на пълноценна връзка.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ако потърсите път, ще го откриете, независимо на къде сочи той. Съюзите ли се с любовта, ще развиете нови качества и ще станете по-добри. Това е сигурно, работете и за духовното си усъвършенстване, няма да ви липсва подкрепа. В бизнеса са възможни изненади от конкурентите ви.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  С точни и правилни действия ще се реализирате в службата и в бизнеса. Шанса да получите изгодни предложения е реален, ще влезнете в полезрението на високо стоящите. Не пропускайте да поискате своето, колкото и нескромно да се вижда на някои. Вечерта полейте успеха си в приятна обстановка.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще инициирате среща, на която да обсъдите предстоящ проект или друга своя изява. В тази връзка ще търсите финансова подкрепа и по-често ще се допитвате до мнението на хора, запознати с материята. Не пренебрегвайте вътрешните си желания и слушайте сърцето си. Осигурете си повече спокойствие.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Бъдете миролюбиви и не търсете спора на всяка цена, с компромиси ще стигнете по-далече. Ще реализирате бизнес-идея с човек, когото харесвате не само като бизнес-партньор. Внимавайте да не прекрачите границата на позволеното, от което да пострада и работата ви. С роднини ще планирате предстоящо събитие.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  На занимаващите се активно с бизнес им се дава да реализират финансови сделки. Други ще засилят интереса си към сфера или друго проявление, с което да разширят дейността си, въпреки трудностите, които срещат. Хранете се балансирано и повишете физическата си активност, за да се чувствате в подходяща форма и сила на духа.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Чувствате се спокойни и уверени в себе си. Твърдо сте убедени, че вървите по прав път и това е сигурен белег на предстоящия ви успех. Вашата интуиция едва ли ще ви излъже. В интимен план също няма от какво да сте недоволни.
  10 дек 2019
  Последни новини