36 °C

Закърпиха дупките на околовръстния път предпразнично

Изображение 1 от 2

  С подръчни материали запълниха дупките на околовръстния път на Първомай . Той е част от републиканската пътна мрежа и е отговорност на Областно пътно управление, но общината се е разпоредила поне  да бъдат обезопасени зейналите кратери, сподели един от работниците.

  Първоначалното намерение било да се използва асфалт, но в Хасковската база асфалтът е изчерпан. След празниците се очаква да бъдат запълнени дупките по всички  основни пътища. За сега са заптълнени само дупките до Мандрата и Алкао.

  Дейностите създадоха временно неудобство за движещите се оттам автомобили, но шофьорите са доволни, че за сега няма опасност колите им да се разбият в огромните ями,, които се бяха образували след снега.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (11)

  • 1
   Яд
   Ядосан гражданин!!!
   1 0
   16:36, 5 апр 2018
   Добре де, аз ли нещо не разбирам... Докога ще слушаме "Очаква се", докога ще чакаме някой да поеме отговорност, докога ще си разбиваме колите, ще дишаме "шоколада" и около нас всичко ще е зарито с боклуци?! Докога майките ще се чудят къде да тикат количките - че и тротоари за чудо и приказ си имаме? Докога ще ни е страх да караме колело или да излезем да потичаме... Докога ще ни замазват очите?
   Относно въпросния "ремонт":
   Всеки знае, че тези "запълнени дупки" няма да оцелеят след първия дъжд... Всичко е абсолютна трагедия.
   Ако тези дупки бяха на "кметската улица", щеше да се изрине целия път до основи и да се покрие с нов асфалт (така би трябвало да се прави навсякъде). В почти всички европейски държави на 21 век се действа по този начин (лично проверено)!
   Ето затова младите хора продължават да бягат от "милата" ни родина!
   Весели Великденски празници, господа управляващи!!!
   • Па
    Папаз Анго
    0 0
    18:02, 5 апр 2018
    И аз на тебе също.
   • 12
    123
    0 0
    09:15, 6 апр 2018
    И да се ядосваш и да не се ядосваш това е! Аз ти се чудя на ""кривото'' мислене и дето се надяваш да се случи нещо добро и полезно за гражданите първомайски.Не виждаш ли, че всичко за управляващите ни се прави в сегашно време, а за вас простосмъртните , очакванията ви ще са винаги в бъдеще време.Айдеее, юруш тичайте догодина да гласувате и пак да ги изберете същите тез хитреци,за да ви управляват , тормозят и крадат още четири години! Светли празници на всички!
  • 2
   Тр
   Трагично
   0 0
   19:39, 6 апр 2018
   Днес минах по околовръстното и видях как са запълнили дупките в асфалта - с нещо като баластра.И това доживяхме!
   • Пъ
    Първомаец
    0 0
    19:44, 7 апр 2018
    Ами да. Тая баластра е от тея дето цоцат общината и гушат общинари. Къде се добива трошен камък? ( въпрос за 5лв- повече не давам че е лесен )
  • 3
   12
   123
   1 -2
   17:22, 7 апр 2018
   Свети Бойко не дава асфалт. Събира пари за циганите,че скоро идат избори пак ще ни "оправя"
  • 4
   Пъ
   Първомаец
   1 -1
   19:39, 7 апр 2018
   Ми като е изчерпан асфалта в хасково другъде няма ли? с какво е запълвано?
   Някой знае ли кой отговаря за любеновския път да го пусна по водния цикъл да му сплакна очите да види дереджето.
   Сериозно кой стопанисва улицата покрай линията бр. Миладинови?
  • 5
   Жи
   Жител
   1 0
   22:54, 8 апр 2018
   Бойко Борисоф го стопанисва както и цяла България, а собственик е Пеевски.
   • .
    .
    2 -2
    13:16, 9 апр 2018
    Боко е далеко...да закърпим дупките на Фитков , да знае как се прави.
  • 6
   Ду
   Дупка до дупка
   0 0
   09:48, 9 апр 2018
   Споко! Дупките пак се отвориха. С баластра не става.
  • 7
   Пи
   ПИТАГОР
   1 -1
   11:49, 10 апр 2018
   А куга жъ праят оная голямата дупка до мельница. С изкопаната пръст ще запълнят всички дупки из пърумай.

  Хороскоп за 04.08.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Промените около вас могат да ви създадат напрежение и да станете по-малко решителни. Не се притеснявайте, с помощта на колеги и приятели бързо ще се справите с възникващите проблеми и ще продължите напред. Новости от интимен характер ще зарадват някои от вас. Финансови придобивки.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес сте в обичайното си енергично състояние и не пестите усилията си в нито една част от работата си. Стараете се всичко, с което се заемете да бъде свършено по най-добрия начин и наистина ще успеете да го постигнете. Имате интересни идеи относно нововъведенията на работното си място, но най-добре ще е да ги обсъдите подробно с хората, с които работите.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Анализирайки обстоятелствата около вас, ще откриете решение на проблемите си. Изискват се навременни действия, за да подобрите условията на работа и живот, както и отношенията си с партньора. Не чакайте друг да прояви активност, вместо вас. Вземете се в ръце и действайте.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Разпределете времето си така, че да ви стигне и за работата, която имате, и за общуване с близки хора. Ще получите ценна информация, които до голяма степен ще улеснят задачите ви и ще ви направи водещи в проекта ви, стига да не я пренебрегнете. Доверието ви е оценено и се връща многократно.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Радвате се на разбирателство навсякъде около вас днес, което ви дава възможност да изпълните намеренията, които имате без да ви пречат излишно. Съобразявате се с желанието на свой близък, въпреки че това не е влизало в плановете ви за днес. Опитайте се на си починете вечерта, ще се получи добре ако организирате нещо съвместно със свои приятели.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Без да стоите в нечия сянка ще покажете истинските си възможности днес. Успешно ще се включите в благотворителна акция и без да изтъквате заслугите си, ще работите в името на хуманността. Ако оцените това, което имате ще се чувствате щастливи. И е така, постиженията ви са безспорни, но предстои да извървите още.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  На работното място ще навлизат нови тенденции. Това ще ви накара да потърсите и нови източници на информация и пътищата за реализацията им. Посоката на мислите ви ще се пренесе и в личният ви живот и с нов подход ще създавате връзки, и ще влизате в обвързващи ви договорености. Събитията ще се развиват ускорено, но не се плашете. Имате достатъчно прозорлив поглед и ще съумеете да направите най-доброто, на което сте способни.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Изпълнени сте с добри намерения да приключите делова задача и това допълнително ще ви мотивира да й се посветите и днес. Ще си осигурите нужните ви средства и ще планирате почивката си. Харесвани неща ще станат ваши и ще повишат настроението ви, давайки простор и на щедростта ви към други хора.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще научите факти, които ще променят отношението ви към колеги или делови партньори и това ще ви подтикне към самостоятелни действия. Старателно си вършете работата и не се взирайте в несъвършенствата на другите, за да не загубите от силата си. По-малко забележки и критики, от тях няма да станете по-доволни, напротив.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Бъдете предпазливи при контактите си с търговци и при каквото и да е боравене с пари. Вероятността днес да се опитат да ви измамят със значителна сума е доста голяма. Привлекателна за вас личност от противоположния пол откликва на опитите ви за сближаване. На верен път сте и съвсем скоро ще се радвате на пълен успех в тази насока.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  С хората, които споделят идеите ви ще реализирате поредния си проект, постигайки най-доброто до тук. Успехът ви ще се отрази на финансите и самочувствието, както и на взаимоотношенията ви с околния свят. Други ще се посветят на любими неща, в които влагат сърцето си.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще можете да свършите планираната си за днес работа. Нямате причини за притеснения и успешно ще се реализирате. Околните ще ви търсят за съвет и емоционална подкрепа. В личен план ще трябва да положите повече усилия, ако желаете да запазите интереса, на някой към вас.
  04 авг 2020
  Последни новини