-2 °C

Закърпиха дупките на околовръстния път предпразнично

Изображение 1 от 2

  С подръчни материали запълниха дупките на околовръстния път на Първомай . Той е част от републиканската пътна мрежа и е отговорност на Областно пътно управление, но общината се е разпоредила поне  да бъдат обезопасени зейналите кратери, сподели един от работниците.

  Първоначалното намерение било да се използва асфалт, но в Хасковската база асфалтът е изчерпан. След празниците се очаква да бъдат запълнени дупките по всички  основни пътища. За сега са заптълнени само дупките до Мандрата и Алкао.

  Дейностите създадоха временно неудобство за движещите се оттам автомобили, но шофьорите са доволни, че за сега няма опасност колите им да се разбият в огромните ями,, които се бяха образували след снега.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (11)

  • 1
   Яд
   Ядосан гражданин!!!
   1 0
   16:36, 5 апр 2018
   Добре де, аз ли нещо не разбирам... Докога ще слушаме "Очаква се", докога ще чакаме някой да поеме отговорност, докога ще си разбиваме колите, ще дишаме "шоколада" и около нас всичко ще е зарито с боклуци?! Докога майките ще се чудят къде да тикат количките - че и тротоари за чудо и приказ си имаме? Докога ще ни е страх да караме колело или да излезем да потичаме... Докога ще ни замазват очите?
   Относно въпросния "ремонт":
   Всеки знае, че тези "запълнени дупки" няма да оцелеят след първия дъжд... Всичко е абсолютна трагедия.
   Ако тези дупки бяха на "кметската улица", щеше да се изрине целия път до основи и да се покрие с нов асфалт (така би трябвало да се прави навсякъде). В почти всички европейски държави на 21 век се действа по този начин (лично проверено)!
   Ето затова младите хора продължават да бягат от "милата" ни родина!
   Весели Великденски празници, господа управляващи!!!
   • Па
    Папаз Анго
    0 0
    18:02, 5 апр 2018
    И аз на тебе също.
   • 12
    123
    0 0
    09:15, 6 апр 2018
    И да се ядосваш и да не се ядосваш това е! Аз ти се чудя на ""кривото'' мислене и дето се надяваш да се случи нещо добро и полезно за гражданите първомайски.Не виждаш ли, че всичко за управляващите ни се прави в сегашно време, а за вас простосмъртните , очакванията ви ще са винаги в бъдеще време.Айдеее, юруш тичайте догодина да гласувате и пак да ги изберете същите тез хитреци,за да ви управляват , тормозят и крадат още четири години! Светли празници на всички!
  • 2
   Тр
   Трагично
   0 0
   19:39, 6 апр 2018
   Днес минах по околовръстното и видях как са запълнили дупките в асфалта - с нещо като баластра.И това доживяхме!
   • Пъ
    Първомаец
    0 0
    19:44, 7 апр 2018
    Ами да. Тая баластра е от тея дето цоцат общината и гушат общинари. Къде се добива трошен камък? ( въпрос за 5лв- повече не давам че е лесен )
  • 3
   12
   123
   1 -2
   17:22, 7 апр 2018
   Свети Бойко не дава асфалт. Събира пари за циганите,че скоро идат избори пак ще ни "оправя"
  • 4
   Пъ
   Първомаец
   1 -1
   19:39, 7 апр 2018
   Ми като е изчерпан асфалта в хасково другъде няма ли? с какво е запълвано?
   Някой знае ли кой отговаря за любеновския път да го пусна по водния цикъл да му сплакна очите да види дереджето.
   Сериозно кой стопанисва улицата покрай линията бр. Миладинови?
  • 5
   Жи
   Жител
   1 0
   22:54, 8 апр 2018
   Бойко Борисоф го стопанисва както и цяла България, а собственик е Пеевски.
   • .
    .
    2 -2
    13:16, 9 апр 2018
    Боко е далеко...да закърпим дупките на Фитков , да знае как се прави.
  • 6
   Ду
   Дупка до дупка
   0 0
   09:48, 9 апр 2018
   Споко! Дупките пак се отвориха. С баластра не става.
  • 7
   Пи
   ПИТАГОР
   1 -1
   11:49, 10 апр 2018
   А куга жъ праят оная голямата дупка до мельница. С изкопаната пръст ще запълнят всички дупки из пърумай.

  Хороскоп за 27.11.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Постигате значителен успех в дадена област, което ще ви даде увереност да продължите с по-големи амбиции. Не губите почва под краката си дори в критични моменти, а това издига авторитета ви сред всички около вас. Разширете контактите си и бъдете сигурни, че ще успеете да разрешите личен въпрос. Запознайте се с дадена ситуация, преди за изкажете мнение.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Съсредоточете се върху задачите, чието приключване предстои. Взетите решения ще са от важност за дни напред, за това е добре да сте последователни в действията си. Стартирането на нов проект ще ви обнадежди с реалната възможност да подобрите финансите си. Хубави новини.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Не прехвърляйте раздразнението си върху околните, щадете нервите им. Ако имате своите безпокойства се съсредоточете върху проблема, без да си го изкарвате на когото и да било. Не залитайте в мрачни мисли, а се изправете, усмихнете и заживейте по-ведро. Имате много причини да се радвате на живота си.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Дава ви се шанс, който не бива да изпускате. Концентрирайте се и покажете най-доброто от себе си. Материални придобивки и свързаните с тях формалности ще променят плановете ви за деня. Семейството ви очаква решения, които бързо трябва да вземете. От тях ще зависят много неща.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Съсредоточете се върху задачите си, предстои да вземете отговорни решения и следва да сте в добра кондиция. Независимо от натовареността си бъдете отзивчиви и не пренебрегвайте хората наоколо, общото настроение влияе на работоспособността ви. Следвайте разума и сърцето си, за да постигнете хармония със себе си.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Укротете темпото, амбициите ви са прекалено смели и е възможно да не постигнете всичко онова, към което се стремите. Нека това не ви отказва от намеренията ви, но бъдете разумни. Не рискувайте излишно, можете да бъдете на подходящото място в подходящия момент и без много шум. Успешно ще решите възникнал проблем у дома.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Емоционални преживявания, породени от нов партньор или клиент на работното ви място ще промени хода на работата ви. Във всички случаи не допускайте да навредите на доброто си име. Не налагайте идеите си, само защото позицията ви го позволява. Съмненията запазете за себе си.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  С повишаване на активността ви ще расте и умората, но бъдете внимателни и не допускайте недоглеждане в работата си. При работа с документи не подписвайте неща, със съдържанието на които не сте запознати достатъчно добре. Консултирайте се при нужда, за да сте сигурни в действията си.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Денят ви ще бъде натоварен за това не си губете времето в безсмислени спорове и не отдавайте голямо значение на дреболиите. Не разпилявайте енергията си, а се съберете и довършете започнатото. Ничии чувства не бива да се пренебрегват, още повече на човек, който силно ви привлича. Ако сте сгрешили-поправете се.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Близостта ви с човек, с когото ви свързват общи интереси в бизнеса, в културната сфера или в чисто духовен план ще ви помогне по-лесно да преодолеете възникващите затруднения днес. Но и не само заради това ще бъдете на точното място и време днес. Интуицията ви подсказва, че трябва да се действа сега, и не грешите.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще имате успехи, ако сами се погрижите за себе си и не чакате друг да го направи. И друг път сте изпадали в подобна ситуация, за това няма да бъдете затруднени. Освободете се от зависимости, които ви пречат да се развивате духовно. С артистичните си таланти ще печелите аплодисментите на публиката.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Имате конкретни идеи за развитието на дейността си, но ще ви се наложи да изчакате благоприятен момент за действие. Засега се задоволете с нещата, които ви се налага да вършите. Действате прекалено прибързано в личен план, не смятайте че нещо ще дойде наготово. Повечето компромиси, които правите ще са само от ваша полза. Вечерта ви очаква интересно събитие.
  27 ное 2020
  Последни новини