3 °C

Първомайските полицаи разкриха тайници за марихуана в Любеново

Трима любеновци попаднаха в ареста, след акция на полицаи от Районното управление на полицията в Първомай.

Двамата са непълнолетни, а третият е 18-годишен. Най-напред той е задържан със 7 грама трева, а при последвалия разпит посочил място, в близост до любеновския стадион, където се пазели по-големи количества марихуана. На мястото полицаите намерили чувал, скрит в тръба. В него имало над килограм и половина суха маса.

Последвали и другите арести. В единия непълнолетен са намерени 28 грама наркотик, свити в няколко топчета. Той разкрил друг тайник, близо до селскостопанския двор. Там полицаите намерили 3 кг изсушена трева.

Иззетото от тримата количество наркотик е почти 6 кг.

Те са в ареста и срещу тях има образувани бързи производства по чл. 354 А от Наказателния кодекс.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Мо
  Моргана
  14 -4
  17:02, 30 мар 2018
  Да си купя от полицията може ли?
 • 2
  Ра
  Рамбер
  8 -6
  17:17, 30 мар 2018
  Купи си от оня красивия клепар.
  • Св
   Свата
   6 -5
   13:57, 31 мар 2018
   Кой красивия бе,оня дето му треперят ръцете като на наркоман ли бе. Тя не му е хубава стоката.
 • 3
  Пъ
  Първа кръв
  5 -5
  18:02, 30 мар 2018
  Рамбо 100 бона назад.Кофти а.
 • 4
  Жо
  Жокера
  8 -3
  20:14, 30 мар 2018
  Мишо Лакев ли са хванали пак с наркотици? Не го ли пазят гербаджиите вече?
  • Шм
   Шменди капели
   7 -6
   22:35, 30 мар 2018
   Жокер - Червено дежурно тролче , Лакев нема как да е на 18 г. или непълнолетен , освен на акъл разбира се.
  • .
   .
   1 -1
   18:59, 3 апр 2018
   тя д-р Катето го е закачила на къс пас.

Хороскоп за 29.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Вълнуват ви предимно семейни въпроси днес, а работата ви е възможно да остане на заден план. Не срещате сериозни затруднения, но за много въпроси ще ви се наложи да изчакате по-благоприятен момент. Просто периодът е неподходящ за активни действия от ваша страна. Не се притеснявайте да говорите открито да чувствата си с близките си хора, те ще ви разберат.
29 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Така ще запазите мира в къщи и ще ви остане време за другите, не по-малко важни задачи днес. С интелигентното си присъствие печелите популярност и налагате идеи, чийто перспектива предстоят.
29 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще намерите елегантно решение на въпрос, който ви притеснява и без да се губите в догадки, ще пристъпите към изпълнението му. Ще се ползвате с доверието на онези, които ви интересуват и чието мнение е важно за успеха ви. Носители сте на новото и много хора ще се съобразяват с вас.
29 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Преминавате успешно през всички трудности, с които ви сблъсква днешният ден. Малко неща са в състояние да ви откажат от целите ви, преследвате ги твърдо и неотменно. Проявете обаче повече постоянство относно въпрос, който косвено ви засяга. Скоро ще оцените предимствата от подобно поведение. Предстои ви среща с човек, когото не сте виждали отдавна.
29 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Най-сетне имате възможност да си отдъхнете. Резултатите от упоритата ви работа и проявеното постоянство ще надхвърлят очакванията ви. Цената на успеха ви е натрупалата се умора. Отдайте се на заслужена почивка. Отделете повече време на семейството си и любимите си занимания.
29 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Време е да загърбите лошото настроение. Не се измъчвайте от черни мисли, а влезнете в откровен диалог, с човек, с когото имате нужда да се изясните. В служебен план не допускайте да ви припишат чужди пропуски. Нека поведението ви в семейството бъде изпълнено с уважение към по-възрастните. Чувствате се все по-добре.
29 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Различни становища по общ въпрос ще ви накарат да заемете по-твърди позиции в защита на интересите си. Покажете се подготвени и с добро отношение към околните, това ще натежи везните във ваша полза. Ще възстановите силите си след здравословните си неразположения и няма да ви липсва енергия за всичко, което желаете.
29 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Прекомерната сдържаност в отношения с желан от вас човек едва ли е верния път към сърцето му, за това опитайте да проявите инициативност и е много вероятно скоро да постигнете успех. Ще се изненадате от лекотата, с която успявате да въдворите ред у дома. Авторитетна намеса в подходящ момент ще ви донесе голямо предимство за в бъдеще, а и ще ви накара да се почувствате много добре.
29 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
29 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ще ви стигне за да свършите всичко, което предвиждате. Имате и свободата, и волята и желанието, проявете повече активност. Не пренебрегвайте хората, които са ви помагали да постигнете успеха си, отдайте им дължимото. Простете грешките на близък човек и продължете напред.
29 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Използвайте деня, за да го прекарате сред близките си хора. Нуждаете се осезателно от почивка и разтоварване. Опитайте се да туширате в зародиш евентуален финансов проблем.
29 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
29 ное 2020
Последни новини