12 °C

Първомайските полицаи разкриха тайници за марихуана в Любеново

Трима любеновци попаднаха в ареста, след акция на полицаи от Районното управление на полицията в Първомай.

Двамата са непълнолетни, а третият е 18-годишен. Най-напред той е задържан със 7 грама трева, а при последвалия разпит посочил място, в близост до любеновския стадион, където се пазели по-големи количества марихуана. На мястото полицаите намерили чувал, скрит в тръба. В него имало над килограм и половина суха маса.

Последвали и другите арести. В единия непълнолетен са намерени 28 грама наркотик, свити в няколко топчета. Той разкрил друг тайник, близо до селскостопанския двор. Там полицаите намерили 3 кг изсушена трева.

Иззетото от тримата количество наркотик е почти 6 кг.

Те са в ареста и срещу тях има образувани бързи производства по чл. 354 А от Наказателния кодекс.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Мо
  Моргана
  14 -4
  17:02, 30 мар 2018
  Да си купя от полицията може ли?
 • 2
  Ра
  Рамбер
  8 -6
  17:17, 30 мар 2018
  Купи си от оня красивия клепар.
  • Св
   Свата
   6 -5
   13:57, 31 мар 2018
   Кой красивия бе,оня дето му треперят ръцете като на наркоман ли бе. Тя не му е хубава стоката.
 • 3
  Пъ
  Първа кръв
  5 -5
  18:02, 30 мар 2018
  Рамбо 100 бона назад.Кофти а.
 • 4
  Жо
  Жокера
  8 -3
  20:14, 30 мар 2018
  Мишо Лакев ли са хванали пак с наркотици? Не го ли пазят гербаджиите вече?
  • Шм
   Шменди капели
   7 -6
   22:35, 30 мар 2018
   Жокер - Червено дежурно тролче , Лакев нема как да е на 18 г. или непълнолетен , освен на акъл разбира се.
  • .
   .
   1 -1
   18:59, 3 апр 2018
   тя д-р Катето го е закачила на къс пас.

Хороскоп за 26.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Случващото се днес ще ви покаже по свой начин какви трябва да бъдат действията ви за напред, за да успявате. Така, че се вглеждайте и разчитайте знаците. Приятна изненада ви очаква в следобедните часове. Среща с човек, когото харесвате, но никога не ви е стигала смелост да му го признаете.
26 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Отношенията ви с някого ще се задълбочат и ще търсите общи пътища за изява. Пътуванията ви ще преминат спокойно, ако сте подготвени, но вие по-добре от всеки друг знаете това. Проявете твърдост в исканията си и не отстъпвайте за нещата, които са важни за вас. По-задълбочено ще обмисляте предстоящо начинание, на което възлагате големи надежди.
26 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Задачите си днес ще решавате без особени затруднения. Осигурете си повече време за себе си. Не пропускайте да сте тактични с близките си, така ще избегнете недоразумения и сблъсъци. Обърнете внимание на нещата, които вълнуват децата ви. Говорете с тях открито и, като с равни.
26 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Чудесен ден за онези от вас, които се занимават с някакъв вид творческа дейност. Имате особено изострена чувствителност днес и това ви помага да усещате и претворявате по много интересен начин нещата. Ваш приятел се нуждае от съвет. Обърнете внимание и на здравето си. Можете да направите нещо за да предотвратите по-сериозни проблеми.
26 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Желани промени ще направят някои от вас истински щастливи. За едни те са свързани с ново работно място, други ще открият любовта и с нея ще продължат пътя си напред. Ще видите мечтата си осъществена и това ще ви мотивира да работите и да се раздавате до край. Финансите ви също ще се повишат, предстоят ви хубави дни.
26 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Този ден ще е успешен, ако съумеете да не насилвате нещата и оставите всяко нещо да дойде с времето си. Работата няма да ви създава проблеми, дори ще се учудите от късмета си. Ваш близък има нужда от емоционална подкрепа, дайте му я.
26 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще проявите професионализъм и ще се включите активно в служебните дела. Личните няма да останат пренебрегнати, ще съумеете да се включите в сроковете. Настроението ви ще е добро и ще ви позволи да забравите за досегашните си притеснения, голяма част от които се оказват съвсем неоснователни.
26 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Днес са възможни непредвидени развития в делата ви, породени от чужди грешки. Ще се съобразите с даденостите, но няма да пренебрегнете и интересите си. Не бъдете прекалено критични към началниците, за да не последват нежелани събития. Любопитството ви ще надделее в една ситуация и това може да ви изиграе лоша шега.
26 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Прекалената ви ангажираност ще ви създаде умора и отегчение, но ще се справите. Няма да ви липсва подкрепа и с общи усилия ще придвижите напред започнат проект, на който възлагате големи надежди. При работа с документи не се подписвайте, преди да сте наясно със съдържанието. Консултирайте се при нужда, за да сте сигурни в действията си.
26 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Твърде възможно е днес да сте повече заети с работа, свързана с други хора, отколкото със собствените си ангажименти. Трудно можете да откажете помощ на близък човек, но нека това не е за сметка на вашата работа. Добре ще е, ако спазите уговорените срокове и се постараете да свършите поетите уговорки. Вечерта ще попаднете на доста интересно мероприятие.
26 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Предчувствията ви за този ден ще се окажат верни, затова можете спокойно да се доверите на интуицията си. Работата ви се развива дори по-добре отколкото сте очаквали, но вашите усилил в тази насока наистина са впечатляващи. Срещите ви днес ще ви донесат особено удовлетворение, тъй като успявате да постигнете голяма част от целите си.
26 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще инициирате разработване на проект, имащ добри перспективи за развитието ви като професионалисти, а също и в материалната сфера. Знаете какво искате и как да го постигнете, което ще бъде благоприятствано и от участието на други специалисти. С гражданската си позиция ще привлечете вниманието на хора, от които зависят много неща в държавата.
26 фев 2020
Последни новини