Music Idol 3: Хитове на Преслава, Лепа Брена и Горан Брегович в третия концерт от шоуто

Някои от най-популярните песни на Преслава, Анелия, Елена Папаризу, Лепа Брена и Горан Брегович ще изпълнят 11-те финалисти в третия голям концерт в Music Idol на 13 април. Певицата и член на журито - Мария ще представи един от последните си хитове и като веща в областта на попфолка ще даде напътствия на айдълите.


Имената на петимата финалисти, получили най-ниска зрителска подкрепа след попфолка концерта, ще станат ясни в сутрешния блок "Тази сутрин" на 14 април.

Така застрашените от изгонване таланти ще имат на разположение броени часове за подготовка, тъй като по-късно вечерта на 14-ти ще трябва да изпълнят по една песен в своя защита.
Двамата от петимата финалисти застрашени от отпадане ще се спасят още в края на същото предаване, а останалите трима ще се борят за зрителските гласове чрез своите изпълнения на 15 април по време на поредните елиминации.

Името на поредния напуснал Music Idol 3 участник след Пламен Петков и македонецът Дарко Илиевски ще стане ясен в предаването на 15 април, след "Войната на гласовете" и импровизизиран сблъсък между защитниците на номинираните таланти.

Източник: avtora.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини