18 °C

500 иглики раздадоха социалистите на празнуващи днес женски колективи

500 саксии с иглики раздадоха социалистите на празнуващи днес женски колективи в Първомай, Дебър, Виница, Градина, Брягово, Православен.

Председателят на Общинския съвет на БСП Николай Митков лично поздрави повечето от жените за Международния ден на жената и им пожела здраве и щастие, да бъдат опора на близките си, да бъдат обичани и уважавани.

 

„8 Март е празник, който е възникнал по инициатива на Американската социалистическа партия, каза лидерът на първомайските социалисти. Целта е била да бъдат извоювани по-добри условия на труд, жените да бъдат равнопоставени с мъжете в различните сфери на икономическия и политическия живот, да бъдат солидарни. Днес този ден е станал част от културния календар на много страни. Той отдавна е загубил своята политическа и икономическа окраска и се е превърнал в Ден на майката, на по-красивата и нежна половина на човечеството. Ден, в който, ние мъжете, изразяваме своето внимание, загриженост към вас и благодарност, че ви има“.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Ос
  осмомартенско
  5 -16
  19:39, 8 мар 2018
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 2
  12
  123
  13 -3
  20:54, 8 мар 2018
  Тоя па ходи аслъ като цветарка по заведенията ,та белким бабите го харесат догодина за кмет! Неее няма да стане това ,просто трябва да си заработиш уважението ,признанието и одобрението на хората с дела ,защото ники ти си избран да РАБОТИШ за тях, а не да ги лъжеш с разни саксийки! Кажи като зам кмет за тези три години какво направи за хората-с какво подобри живота в града ни-ние можем да ти кажем с НИЩО!
 • 3
  45
  456
  3 -10
  22:37, 8 мар 2018
  Браво! Винаги се сеща! Виж коментара
 • 4
  45
  45 години стигат!
  10 -9
  00:22, 9 мар 2018
  БСП след 10 години ще е история...трябва да си много глупав млад човек да членуваш в нещо толкова безумно и архаично...явно в България са останали само глупаци и "партизани"
  • Wh
   whatever
   7 -3
   09:05, 9 мар 2018
   А нашия зЯн. Кмет не е ли точно такъв ?

   Така де: зам. кмет :D
 • 5
  Со
  СОЛИДАРНОСТ
  8 -3
  18:07, 9 мар 2018
  От ден на протести до културен календар.Навярно защото нашенските тракториски са доволни от пенсиите си и от заплатите си.Какъв майтап каква ирония какъв гьон суратлък.Носим буржоазни капели ама сме най големите комунисти.
 • 6
  Ма
  Магърдич
  10 -2
  21:52, 9 мар 2018
  Политическият маркетинг у наше село е жива комедия!
 • 7
  Ге
  генЧе
  10 0
  17:11, 10 мар 2018
  Дамазлъка му такъв. Клоун на бабите. Подлога на силните. Сервилен на безскрупулните.
 • 8
  Тт
  Ттт
  2 -5
  23:37, 10 мар 2018
  Браво Ники не обръщай внимание на анонимните завистнтици ти винаги си преди тях!

Хороскоп за 30.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
За да намалите риска от грешки се консултирайте по делови и други въпроси, които ви затрудняват. Приветствайте желанието на някой да ви помогне, не бъдете излишно горди. Тенденция към стабилизиране на финансовото ви положение ще се задълбочи, но до тогава ви чака много работа.
30 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
В добра физическа и психическа форма сте и ще поддържате темпото си непроменено. Краткосрочните ви планове ще се развиват без особени отклонения, което значи, че ще получите онова, за което се трудите. Ставайки по-общителни ще си осигурите информацията, от която се нуждаете.
30 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Този ден ще мине под знака на непрекъснатото движение. Ще се захващате ту с едно, ту с друго и в крайна сметка ще останете доволни, ако успеете да свършите нещо докрай. Не позволявайте околните да вземат решенията вместо вас, но бъдете доста-тъчно тактични, за да избегнете споровете. Здравето е ви повече от отлично.
30 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Денят ви ще е запълнен с делови срещи, както и с изпълнението на служебни и бизнес-задачи. Личните ще оставите на втори план, с намерение сте да приключите по-скоро ангажимент, от когото очаквате да последват финансови и други развития. Не оспорвайте мнението на партньорите си и ще ви бъде по-лесно да осъществите целите си.
30 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Очакват ви успехи, ако делата ви са прозрачни, а вие честни и принципни. В семейна среда ще споделяте вълненията си и с топло чувство към близките си, ще изразите вниманието и обичта си към тях. Не отхвърляйте едно предложение, преди да сте го обмислили, защото носи добри възможности.
30 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Проявеното от вас внимание към проблемите на околните ще ви се върне под формата на изгодно предложение или друга придобивка. Подобрявайки общуването с тях, няма да пренебрегнете и собствените си нужди. Други ще се заемат с домашните задачи. Много от тях чакат вниманието ви.
30 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Вероятно се надявате на резултати, по-добри от тези, които сте планирали. Ще се осъществи идея, която сте считали за възможна и това със сигурност ще улесни работата ви. Околните черпят от вашата енергия и желание да свършите всичко по най - добрия начин. Явно не пестите труда си.
30 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Тактичността и деловият ви усет ще ви помогнат да се възползвате от завързана ситуация. Изгодите, които ще извлечете значително ще улеснят бъдещето ви (най-вече материалното им изражение). Проблеми във взаимоотношенията с институциите може да отнемат доста време, но в крайна сметка ще получите това, към което се стремите.
30 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Удовлетворени сте от посоката, в която се развиват делата ви. Не пестите усилията си, когато искате да постигнете нещо и това определя и успехите, които бележите. За предпочитане е да се насочите към дейности, свързани с комуникация и обмен на идеи. Ще останете очаровани от предложението на малко познат човек.
30 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
На работното ви място предстои промяна, която открива добри възможности за вашето издигане. Възползвайте се от това и положете съответните усилия, за да покажете на какво сте способни. Бъдете по-инициативни и пробивни и ще спечелите.
30 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Повече яснота по предстоящ проект ще получите след срещите, които ви предстоят. В никакъв случай не подценявайте възможностите на хората, с които се срещате, и не си създавайте впечатления от пръв поглед. Умеете да прониквате в невидимото, направете го и сега. Ще си помогнете.
30 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Успявате да се справите с важен проблем днес, което ще изпълни със чувство за добре свършена работа. Не оставяте длъжни на човек, който се е отнесъл недоброжелателно с вас. Посвещавате голяма част от времето си на любимия човек, с когото прекарвате страхотни моменти заедно. Настроението ви значително ще се подобри след като получите добра новина свързана с ваш близък човек.
30 окт 2020
Последни новини