12 °C

500 иглики раздадоха социалистите на празнуващи днес женски колективи

500 саксии с иглики раздадоха социалистите на празнуващи днес женски колективи в Първомай, Дебър, Виница, Градина, Брягово, Православен.

Председателят на Общинския съвет на БСП Николай Митков лично поздрави повечето от жените за Международния ден на жената и им пожела здраве и щастие, да бъдат опора на близките си, да бъдат обичани и уважавани.

 

„8 Март е празник, който е възникнал по инициатива на Американската социалистическа партия, каза лидерът на първомайските социалисти. Целта е била да бъдат извоювани по-добри условия на труд, жените да бъдат равнопоставени с мъжете в различните сфери на икономическия и политическия живот, да бъдат солидарни. Днес този ден е станал част от културния календар на много страни. Той отдавна е загубил своята политическа и икономическа окраска и се е превърнал в Ден на майката, на по-красивата и нежна половина на човечеството. Ден, в който, ние мъжете, изразяваме своето внимание, загриженост към вас и благодарност, че ви има“.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Ос
  осмомартенско
  5 -16
  19:39, 8 мар 2018
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 2
  12
  123
  13 -3
  20:54, 8 мар 2018
  Тоя па ходи аслъ като цветарка по заведенията ,та белким бабите го харесат догодина за кмет! Неее няма да стане това ,просто трябва да си заработиш уважението ,признанието и одобрението на хората с дела ,защото ники ти си избран да РАБОТИШ за тях, а не да ги лъжеш с разни саксийки! Кажи като зам кмет за тези три години какво направи за хората-с какво подобри живота в града ни-ние можем да ти кажем с НИЩО!
 • 3
  45
  456
  3 -10
  22:37, 8 мар 2018
  Браво! Винаги се сеща! Виж коментара
 • 4
  45
  45 години стигат!
  10 -9
  00:22, 9 мар 2018
  БСП след 10 години ще е история...трябва да си много глупав млад човек да членуваш в нещо толкова безумно и архаично...явно в България са останали само глупаци и "партизани"
  • Wh
   whatever
   7 -3
   09:05, 9 мар 2018
   А нашия зЯн. Кмет не е ли точно такъв ?

   Така де: зам. кмет :D
 • 5
  Со
  СОЛИДАРНОСТ
  8 -3
  18:07, 9 мар 2018
  От ден на протести до културен календар.Навярно защото нашенските тракториски са доволни от пенсиите си и от заплатите си.Какъв майтап каква ирония какъв гьон суратлък.Носим буржоазни капели ама сме най големите комунисти.
 • 6
  Ма
  Магърдич
  10 -2
  21:52, 9 мар 2018
  Политическият маркетинг у наше село е жива комедия!
 • 7
  Ге
  генЧе
  10 0
  17:11, 10 мар 2018
  Дамазлъка му такъв. Клоун на бабите. Подлога на силните. Сервилен на безскрупулните.
 • 8
  Тт
  Ттт
  2 -5
  23:37, 10 мар 2018
  Браво Ники не обръщай внимание на анонимните завистнтици ти винаги си преди тях!

Хороскоп за 19.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Споделяйте притесненията си и търсете мнението на специалисти, така ще ви бъде по-лесно да намерите решението, което търсите, ще ви спести време и ще съберете повече опит. Отегчението ви от някого или нещо ще отстъпи място на приятна изненада. Идеите и предложенията ви ще се оценят и ще получите подкрепата, от която се нуждаете.
19 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С творчески импулс ще търсите нови пътища за развитие на уменията си. Възможно е да срещнете известно подозрение или безразличие към работата си, но продължете да работите. Сигурно е, че ще бъдете обградени с вниманието и любовта на човека, който ви разбира и споделя интересите ви.
19 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Градивните ви усилия ще поддържат активността и формата ви, правейки ви по-организирани. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени. Най-хубавото е, че ще ви направят щастливи.
19 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Промените ще навлязат по-осезателно в живота ви, но за добро. Целите, които си поставяте подхранват духа ви и дават сили да се справите с предизвикателствата по пътя. Наясно сте, че трудности ще има, но и кой може да ви възпре. Придобивка за дома или лично за вас ще подобри настроението ви.
19 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате искреното желание да доведете до край започнато начинание, но независещи от вас пречки ви спъват. Разумно бихте постъпили, ако за момента заемете изчаквателна позиция и не насилвате нещата. Във ваш интерес е да се приготвите за нова атака, а не да мислите за поражение. Имате подкрепата на любимите си хора, по-добре ще е ако се вслушвате в техните съвети.
19 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Интересни събития, които няма да ви оставят да скучаете. Идеите ви за бъдещото развитие на фирмата, в която работите са напълно осъществими и биха затвърдили позициите и на пазара. Авторитета ви също нараства и претенциите ви за по-високо възнаграждение биха били напълно основателни.
19 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Ще се чувствате тонизирани и весели и с доброто си настроение ще радвате околните. Много вероятно е да се натъкнете и на недоброжелатели, но негативното им влияние може да бъде неутрализирано от увереността ви. Здравословни проблеми отшумяват.
19 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нуждаете се от време за да осмислите положението. Стремежът ви към ценен и желан от вас човек скоро ще бъде задоволен. Ще се справите с бариерите, които съществуват пред вас и по отношение на намеренията ви. Самотата не е добър спътник и не се изолирайте сами. По-лесно ще ви бъде, ако до себе си имате човек, на чието рамо да се опрете.
19 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В работата си днес определено сте човекът - оркестър. Енергията ви изцяло ще бъде насочена към служебните ангажименти и вечерта основателно може да се поздравите за свършеното. Отношението на любимия човек ще направи удовлетворението ви пълно.
19 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Мнозина от вас ще посветят деня си на професионални ангажименти, които могат да улеснят работата ви за в бъдеще. Естествено не пренебрегвайте желанията на най-близките си хора и се постарайте да им доставите удоволствие. Ще останете доволни от отношението им и едва ли ще съжалявате за избора си.
19 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Наясно сте точно какво трябва да свършите днес и едва ли нещо ще е в състояние да ви попречи. Имате достатъчно търпение и бавно и методично ще осъществявате целите си. Благодарение на което успехът няма да ви подмине, а нещо повече. Очаквайте скорошно стабилизиране на финансовото състояние, което ще ви даде основа за размисъл за подходящо капиталовложение.
19 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Днес настроенията ви се променят доста лесно, затова се постарайте да си осигурите по-голяма емоционална стабилност, която много ще ви помогне в работата ви. Този ден ще ви предложи немалко изненади, на които трябва да издържите.
19 фев 2020
Последни новини