10 °C

Социалисти дариха книги на читалищни библиотеки по случай Деня на самодееца

Изображение 1 от 2

   С дарение от книги на стойност 1000 лв., Общинският съвет на БСП – Първомай зарадва библиотеките към две читалища - „Св.св. Кирил и Методий“ - Първомай и „Пробуда“ в Дебър.

  По този начин социалистите поздравиха читалищните самодейци за празника им – 1 март.

  Книгите са на български издателства и от български автори.
  Председателят на ОбС на БСП Николай Митков и общинските съветници Светозар Славчев и Делян Караславов пожелаха на библиотекари и самодейци успешна работа за укрепване на българския дух и запазването на българската култура.

  И в двете библиотеки приеха даренията с благодарност и обещаха в скоро време книгите да бъдат описани и предоставени на читателите.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (6)

  • 1
   Кр
   крив
   8 -4
   12:32, 2 мар 2018
   То убаво са ги дарили, ама ша требе и читатели да пратят от нейде...
  • 2
   Hd
   hdhdhdh
   14 -5
   13:43, 2 мар 2018
   Типично по Комунистически - снимка как ги дава.
   Все едно ги е дарил от джоба си или с увеличението на заплатата от 40 лв..
  • 3
   Hg
   hgjhjgjjoooojhtt
   4 -12
   13:45, 2 мар 2018
   Поне дават, защото другите само вземат. Виж коментара
  • 4
   Чи
   Читател
   9 -3
   18:50, 2 мар 2018
   Имаше библиотекарки, знаеха вкуса и интереса на всеки читател, подбираха, предлагаха предпочитаната от него литература. Имаше библиотекарки, за които работата беше призвание. Няма ги вече. Пожелавам на новите кадри да успеят да върнат вярата в професията , а само така се привличат читатели.
  • 5
   Ст
   Станишев.
   9 -1
   11:17, 4 мар 2018
   Комонист не дава туко така ще ги избие двойно от някъде па и за избори се стягат лека поЛека.Комонист и овца нямат наяждане разберете го.
  • 6
   Чи
   Читател
   9 -2
   14:47, 4 мар 2018
   Измежду дарените книги дали има на автора Янко Гочев? Все пак е родом от Първомай. Дори този факт не би накарал БСП да даде пари за популяризиране на този автор, просто защото истината боли за милата им Русия.

  Хороскоп за 29.11.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Благоприятна възможност да проявите организаторските си умения. Съобразявайте се с обстоятелствата и ще напреднете. Овладейте връхлитащите ви емоции, за да ви е по-лесно си намерете някого, на когото да изплачете болката си. Семеен проблем постепенно отшумява и това ще ви успокои.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Повечето от вас ще предпочетат да се посветят на почивка през този ден, тъй като изминалата седмица е отнела голяма част от силите ви. Идеята ви ще бъде подкрепена от хората около вас, които едва ли ще ви оставят да скучаете. Проявете повече ентусиазъм относно планирано мероприятие, в противен случай рискувате да развалите настроението на близък човек.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Възможни са проверки от различен характер: финансови, семейни, приятелски. Въведете в ред документацията си, погрижете се за близките си и не пренебрегвайте поетите ангажименти. Не търсете непременно недостатъците у другия, помогнете му да изрази по-добре себе си, като го насърчите към това.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Възможно е обстановката у дома ви да е напрегната сутринта и с действията си най-вероятно няма да допринесете с нищо за промяната и към по-добро. Препоръчително е да не се задържате дълго време в къщи и да потърсите поле за изява навън. Делови начинания ще получат благоприятно и донякъде неочаквано развитие, което ще ви създаде допълнителна работа.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Много неща ще ви радват днес, но не можете да бъдете навсякъде. Трудно е да угодите на всички, но важното е да живеете пълноценно. Не изхвърляйте нищо, нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Предстои ви желана промяна, която значително ще свали напрежението, още повече, че ще има с кого да я споделите. Насладете й се.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Станете по-балансирани и не допускайте да ви връхлитат емоционални натоварвания. Излезте на чист въздух сред природата или се срещнете с приятни за вас хора. Случващото се ще бъде такова, че трябва да разчитате само на себе си. Очаква ви работа, но имате шанс да обърнете нещата в своя полза.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Стресът се отразява неблагоприятно на контактите ви днес, реагирате на всяка невинна забележка. Починете си и не влизайте в конфликти. Денят е подходящ за отмора, среща с приятели и неща, които ще ви помогнат да се отпуснете. Не пропускайте да изпълните обещанията си, по тях съдят за сериозността ви.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Личният ви живот ви предлага много предизвикателства и като че ли днес поглъща цялото ви внимание. Трудно ви е да се съсредоточите върху каквото и да било. Днес от това нищо няма да изгубите, така че спокойно подреждайте интимния си свят.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не се скъпите на комплименти и дори на моменти прекалявате. Бъдете по-уравновесени в тази насока, може да ви разберат погрешно. Някой от вас днес ще имат изключителен празник в семейството си. А ако се колебаете как да прекарате вечерта, знайте че ще ви бъде отправено предложение, което ще ви зарадва и отмори с настроението си.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Съзнателно ще промените отношението си към проблем, който ви е занимавал наскоро. Това ще ви помогне да се освободите от напрежението и да насочите погледа си към хубавите страни на живота си. С излъчваното от вас очарование ще привличате интереса на другите. Направете ги щастливи.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Занимания на открито и пътуване с приятели може би ще удовлетвори страстта ви към приключения. Не се притеснявайте дори и да не сте в предни позиции на инициативата, това е чудесен повод да се разтоварите. Едва ли ще отхвърлите предложение за среща с някой, който не спира да ви вълнува.
  29 ное 2020
  Последни новини