18 °C

Социалисти дариха книги на читалищни библиотеки по случай Деня на самодееца

Изображение 1 от 2

   С дарение от книги на стойност 1000 лв., Общинският съвет на БСП – Първомай зарадва библиотеките към две читалища - „Св.св. Кирил и Методий“ - Първомай и „Пробуда“ в Дебър.

  По този начин социалистите поздравиха читалищните самодейци за празника им – 1 март.

  Книгите са на български издателства и от български автори.
  Председателят на ОбС на БСП Николай Митков и общинските съветници Светозар Славчев и Делян Караславов пожелаха на библиотекари и самодейци успешна работа за укрепване на българския дух и запазването на българската култура.

  И в двете библиотеки приеха даренията с благодарност и обещаха в скоро време книгите да бъдат описани и предоставени на читателите.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (6)

  • 1
   Кр
   крив
   8 -4
   12:32, 2 мар 2018
   То убаво са ги дарили, ама ша требе и читатели да пратят от нейде...
  • 2
   Hd
   hdhdhdh
   14 -5
   13:43, 2 мар 2018
   Типично по Комунистически - снимка как ги дава.
   Все едно ги е дарил от джоба си или с увеличението на заплатата от 40 лв..
  • 3
   Hg
   hgjhjgjjoooojhtt
   4 -12
   13:45, 2 мар 2018
   Поне дават, защото другите само вземат. Виж коментара
  • 4
   Чи
   Читател
   9 -3
   18:50, 2 мар 2018
   Имаше библиотекарки, знаеха вкуса и интереса на всеки читател, подбираха, предлагаха предпочитаната от него литература. Имаше библиотекарки, за които работата беше призвание. Няма ги вече. Пожелавам на новите кадри да успеят да върнат вярата в професията , а само така се привличат читатели.
  • 5
   Ст
   Станишев.
   9 -1
   11:17, 4 мар 2018
   Комонист не дава туко така ще ги избие двойно от някъде па и за избори се стягат лека поЛека.Комонист и овца нямат наяждане разберете го.
  • 6
   Чи
   Читател
   9 -2
   14:47, 4 мар 2018
   Измежду дарените книги дали има на автора Янко Гочев? Все пак е родом от Първомай. Дори този факт не би накарал БСП да даде пари за популяризиране на този автор, просто защото истината боли за милата им Русия.

  Хороскоп за 05.06.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  За много от вас денят се свързва с начало на проект или друга заетост, която ще ви носи доходи. Други ще задълбочат познанията си по въпрос, привличащ ги с перспектива за професионално развитие. Душевната ви нагласа ще ви подтикне към по-задълбочено общуване с подходящия човек и няма да съжалявате. Денят е подходящ и за лични занимания.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ангажименти от различен характер ще запълват времето и мислите ви днес. Гледайте на тях отговорно и обмислете възможните варианти за действие. Нетрадиционен подход също може да ви донесе успех. Интересна среща ще постави началото на нови предизвикателства, за каквито сте подготвени.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  С настроение ще се заемете с подобряване организация на работното място. В тази връзка ще вземете и съответните решения, подобрявайки чрез тях ефективността на труда си. В семейството ще посрещате или изпращате някого. Ако заложите на самоподготовка, ще постигнете бърз напредък, предвид потенциала, който носите.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Не допускайте липсата на пари да промени отношението ви към околния свят. Добри хора сте и направете така, че проблемите ви да не стават достояние на другите. Можете да се справите и ще го направите, като запазите достойнството си. Приключвайки започнат проект, ще подобрите финансите си и времето ще ви стигне за по-приятни занимания вечерта.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Навременните ви и правилни действия ще повишат авторитета и вярата в собствените ви сили и възможности. Смело атакувайте целите си, времето работи за вас. За сметка на деловата ви активност личния ви живот се нуждае от обновление. Покажете на партньора си, че очаквате от него конкретни действия, а не само приказки.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Вие ще сте водещи днес, но не давайте воля на началническите си пристрастия. Успеха ще бъде с вас, стига да овладеете емоциите си. Съсредоточете се и действайте разумно и предвидливо. Можете с лекота да си осигурите съмишленици, ако покажете, че имате какво да научите от тях.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Има с какво да изненадате хората, които обичате. Поканете ги на разходка сред природата, ще ви се отрази тонизиращо на всички, а вие ще се постараете да направите приятна атмосфера наоколо. Самостоятелният ви бизнес ще наложи по-забързано темпо, което ще се отрази на времето и нервите ви.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Със сигурност днес ще ви се наложи да поработите сериозно, за да осъществите намеренията си. Не се притеснявайте от конкурентна на вас дейност, имате реални шансове да постигнете блестящи резултати. Вашите близки ще ви подкрепят.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  С деловото си отношение към проблемите ще предизвикате добри резултати, но и ще събудите нечии интерес към себе си. Няма да липсват условия за конфликти, защото и вашата чувствителност е изострена. По добре да бъдете кротки и да не се поддавате на провокациите. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта ви хубава.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Промените при вас са в ход, но помислете дали това очаквате. Извличайте най-доброто за себе си, без да залитате по фалшиви обещания и представи за бляскаво бъдеще. Сами се погрижете за себе си, за да не обвинявате друг, в случай на различия в мисленето. Ще изненадате много хора с решенията си.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Нечии съвет ще ви помогне да се справите по-леко с въпрос, който възприемате, като труден за решаване. Ще отбележите напредък в област, която изисква съобразителност, пъргава мисъл и навременни действия. Потърсете за себе си приятеля, с когото бихте се чувствали уютно и добре.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С приключването на проект, който ви струваше немалко сили и средства ще сложите край на един период в живота си и ще започнете нов. По-ведро ще гледате на нещата, защото сте усвоили уроците си. Ще привлечете вниманието на някой, когото харесвате и ще се радвате на взаимния си интерес.
  05 юни 2020
  Последни новини