20 °C

Неизвестен премахна знака „Забранено спирането“ пред „Хипнозата“

Изображение 1 от 5

  Един от най-неспазваните знаци в Първомай – този пред ресторант „Хипноза“, е премахнат. Той забраняваше спирането пред заведението, а душманинът му е неизвестен. Самотно стърчи само колчето, на което е бил закачен, пожалено от неизвестния извършител. Съседният знак „Стоп“ също е останал на мястото си, макар че много от водачите го спазват твърде буквално, оставяйки паркирани колите си под него.

  Забраната да се спира пред заведението никога не е била тачена от шофьорите. Там винаги е било като паркинг, а живеещите в блока определят спиращите автомобили като „по-мощни“ и „по-маркови“.

  Неведнъж във фейсбук е изливано възмущение, че с фишове за глоби са се сдобили не всички, а само част от спрелите на това място нарушители.

  По-интересен е фактът, че въпреки, че няма знак, отново е раздавано правосъдие, споделят наши читатели, и отново не за всички, които са паркирали на това място.

  Междувременно се опитваме да получим и гледната точка на полицията, но там нещата трябва да преминат през тромава процедура.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (18)

  • 1
   Тв
   Тва е не сереозно
   11 0
   11:14, 12 фев 2018
   Щеше да е смешно,ако не беше трагично!!!
  • 2
   Ам
   АМИ
   7 0
   11:46, 12 фев 2018
   На кого пречи знака най - много ? Може би извършителя не е неизвестен !
  • 3
   Пи
   ПИТАГОР
   3 -6
   11:48, 12 фев 2018
   Ами сега някой известен да го сложи пак или чака да го сезират. Нека да го бетонират с 3 кубика бетон или направо от бетон да го направят и да видим дали ще го махнат. И един пУлицай да сложат там и да глобява кво са се скрили като мишки в полицията и не могат да гъкнат нали искаха големи заплатаи по 2000-3000лв. Сичкото в пътумай и българия е такова.
   • Пл
    ПЛУТОН
    2 0
    20:31, 12 фев 2018
    ХАХАХАХА Прочели са ти коментара , днес дебнаха за нарушители пред Хипнозата
  • 4
   Ша
   Шарлок Хоумс
   8 0
   11:51, 12 фев 2018
   Ха познайте сега де,кой махна знака. Въпрос с повишена трудност.Maтова от общината да сложи нов знак. Нали тя е главна на комисията по знаците.
  • 5
   !!
   !!!
   5 0
   12:46, 12 фев 2018
   Никой ли не провери ,дали камерите на бензиностанцията не са го заснели ?
  • 6
   Ба
   Баба Вуна
   4 0
   13:08, 12 фев 2018
   Аммм беки
  • 7
   Wh
   Whatever
   8 -1
   13:24, 12 фев 2018
   Да вземат да го прекръстят това кисело мляко най- накрая на "Неизвестен", за да стане известно кой ги прави тия работи..
   То и без това не е известно какво се съдържа в него...
  • 8
   Ба
   Баба Вуна
   5 0
   13:35, 12 фев 2018
   Да му се вдигне паметник на човека , бързо!!!Те и без това знаците са нерегламентирани от закона по малки са с 30см.
  • 9
   Ня
   няма достъп до инфо
   6 -2
   13:38, 12 фев 2018
   Тедо ,по закона за достъп до обществената информация - питаш началника на РУП ,но го адресираш до директора на ОДП и като ти отговорят след месец ,ще заплатиш 3,80 +4,50 за превода за да прочетеш че буквално нищо не са ти отговорили.
  • 10
   Лу
   Лудото Коле
   7 0
   15:03, 12 фев 2018
   Първо - как значи, че се "опитваме да получим гледната точка на полицията"!?!? Какво за бога трябва да значи това?! Да не сме в кварталната бакалия бре?! ИМА ЛИ ПОДАДЕН СИГНАЛ ДО ОРГАНИТЕ НА МВР?! Ако няма - то просто си чешите езиците (както всеки път).
   ----
   Второ - "По-интересен е фактът, че въпреки, че няма знак, отново е раздавано правосъдие, споделят наши читатели, и отново не за всички, които са паркирали на това място."
   Ако ТАМ трябва да има знак, то той е за ВСИЧКИ. без оглед марката на автомобила! Ако това е вярно, то по-добре да НЯМА ЗНАК, въобще, не мислите ли?!
   Значи за водача на Опел'2002 година ще има глоба и фиш, но за водача на БМВ Х6 примерно няма да има. ....... ем по -добре да няма правила тогава!
   • Бр
    бравос
    3 -2
    19:30, 12 фев 2018
    полицай "Браво Ваньо" живее на близо, той шь го хване оня дето е свитнал знака. На него са надаме
  • 11
   Пи
   ПИТАГОР
   0 0
   16:04, 12 фев 2018
   Виж ся мой човек яз лудото коле едно време го познавах ама май ти жъ го подминеш ми се струва. Когато лудото коле спираше колите по улиците повечето сегашни пулицаи или са се нааквали в гагите или са ходели прави под масата. Тук никой изобщо не трябва да си мисли дори и ти луда главо че трябва да се сезира полицията на нея това и е работата да налага глоби на нарушителите. То ще стане така че утре ще трябва да ги сезираме и на работа да ходят а те да ми спят по къщите. А относно разликата в наказанията спрямо модела и цена на колата това зависи от робската психика под фуражката. Имаше едно време едно руси пулицая той им виждаше сметката ама колко са кът него само за пари реват.
  • 12
   Зр
   Зрител на ефира
   2 0
   16:20, 12 фев 2018
   Хората гледаш ги - контактуват.
   Къде и да идеш, къде и да спреш,
   насекъде честно, любезно се чува:
   да ми ядеш к**а да ми ядеш!

   Гледаш, и цъкаш, и кораб пътува
   и бавно отплава към Бангладеш,
   отвътре със сила и с радост се чува:
   да ми ядеш к**а да ми ядеш!

   некой се мъчи да я опъва
   неква девойка, поръчала фреш
   тя мръдва устета и ясно се чува:
   да ми ядеш к**а да ми ядеш!

   Гладен съм мамо, та чак се подувам!
   Седнал, крещи един малък келеш.
   А от съседната стая майка му псува:
   да ми ядеш к**а да ми ядеш!

   За нещо, което му много требува,
   попът се моли, дълго, на свещ,
   а там във небето звукът се подува
   и гръмва:
   да ми ядеш к**а да ми ядеш!

   - Мартин Карбовски
  • 13
   Лу
   Лудото Коле
   2 0
   16:29, 12 фев 2018
   Всяка кражба или унищожаване/премахване на пътна маркировка е предпоставка за ПТП и поставя в опасност живота на участниците в движението. т.е. сигнали за такива липси на пътни значи СЕ ПОДАВАТ, стига да има будни граждани и милицията е длъжна да ги приеме и обработи.
   ---
   лудото коле беще най-нормалния от всички вас :Д
  • 14
   Ne
   New york
   1 0
   22:23, 12 фев 2018
   Всички искаме Първомай да е развиващ се град, пълен с живот и хора. Свиквайте големите градове са пълни с паркирали коли, задръствания и час пик. И всъщност на кой пречат паркиралите пред Хипноза коли?
   • Па
    Париж
    1 0
    10:33, 13 фев 2018
    Ти сериозно ли питаш на кого пречат? Определено има малоумни коментари и твоят е един от тях
  • 15
   Г.
   Г.Здрасти.
   2 0
   06:18, 13 фев 2018
   Дами и господа те хора са по силни от властта такава ни е държавата мафиотска това ако е другаде по Европа да махаш знаци и правосъдие да раздават такива тъпчовци ще работи поне 3 месеца полезен труд в затвора и да видиш другия път така ли ще прави.

  Хороскоп за 05.06.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  За много от вас денят се свързва с начало на проект или друга заетост, която ще ви носи доходи. Други ще задълбочат познанията си по въпрос, привличащ ги с перспектива за професионално развитие. Душевната ви нагласа ще ви подтикне към по-задълбочено общуване с подходящия човек и няма да съжалявате. Денят е подходящ и за лични занимания.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ангажименти от различен характер ще запълват времето и мислите ви днес. Гледайте на тях отговорно и обмислете възможните варианти за действие. Нетрадиционен подход също може да ви донесе успех. Интересна среща ще постави началото на нови предизвикателства, за каквито сте подготвени.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  С настроение ще се заемете с подобряване организация на работното място. В тази връзка ще вземете и съответните решения, подобрявайки чрез тях ефективността на труда си. В семейството ще посрещате или изпращате някого. Ако заложите на самоподготовка, ще постигнете бърз напредък, предвид потенциала, който носите.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Не допускайте липсата на пари да промени отношението ви към околния свят. Добри хора сте и направете така, че проблемите ви да не стават достояние на другите. Можете да се справите и ще го направите, като запазите достойнството си. Приключвайки започнат проект, ще подобрите финансите си и времето ще ви стигне за по-приятни занимания вечерта.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Навременните ви и правилни действия ще повишат авторитета и вярата в собствените ви сили и възможности. Смело атакувайте целите си, времето работи за вас. За сметка на деловата ви активност личния ви живот се нуждае от обновление. Покажете на партньора си, че очаквате от него конкретни действия, а не само приказки.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Вие ще сте водещи днес, но не давайте воля на началническите си пристрастия. Успеха ще бъде с вас, стига да овладеете емоциите си. Съсредоточете се и действайте разумно и предвидливо. Можете с лекота да си осигурите съмишленици, ако покажете, че имате какво да научите от тях.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Има с какво да изненадате хората, които обичате. Поканете ги на разходка сред природата, ще ви се отрази тонизиращо на всички, а вие ще се постараете да направите приятна атмосфера наоколо. Самостоятелният ви бизнес ще наложи по-забързано темпо, което ще се отрази на времето и нервите ви.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Със сигурност днес ще ви се наложи да поработите сериозно, за да осъществите намеренията си. Не се притеснявайте от конкурентна на вас дейност, имате реални шансове да постигнете блестящи резултати. Вашите близки ще ви подкрепят.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  С деловото си отношение към проблемите ще предизвикате добри резултати, но и ще събудите нечии интерес към себе си. Няма да липсват условия за конфликти, защото и вашата чувствителност е изострена. По добре да бъдете кротки и да не се поддавате на провокациите. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта ви хубава.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Промените при вас са в ход, но помислете дали това очаквате. Извличайте най-доброто за себе си, без да залитате по фалшиви обещания и представи за бляскаво бъдеще. Сами се погрижете за себе си, за да не обвинявате друг, в случай на различия в мисленето. Ще изненадате много хора с решенията си.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Нечии съвет ще ви помогне да се справите по-леко с въпрос, който възприемате, като труден за решаване. Ще отбележите напредък в област, която изисква съобразителност, пъргава мисъл и навременни действия. Потърсете за себе си приятеля, с когото бихте се чувствали уютно и добре.
  05 юни 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С приключването на проект, който ви струваше немалко сили и средства ще сложите край на един период в живота си и ще започнете нов. По-ведро ще гледате на нещата, защото сте усвоили уроците си. Ще привлечете вниманието на някой, когото харесвате и ще се радвате на взаимния си интерес.
  05 юни 2020
  Последни новини