8 °C

Неизвестен премахна знака „Забранено спирането“ пред „Хипнозата“

Изображение 1 от 5

  Един от най-неспазваните знаци в Първомай – този пред ресторант „Хипноза“, е премахнат. Той забраняваше спирането пред заведението, а душманинът му е неизвестен. Самотно стърчи само колчето, на което е бил закачен, пожалено от неизвестния извършител. Съседният знак „Стоп“ също е останал на мястото си, макар че много от водачите го спазват твърде буквално, оставяйки паркирани колите си под него.

  Забраната да се спира пред заведението никога не е била тачена от шофьорите. Там винаги е било като паркинг, а живеещите в блока определят спиращите автомобили като „по-мощни“ и „по-маркови“.

  Неведнъж във фейсбук е изливано възмущение, че с фишове за глоби са се сдобили не всички, а само част от спрелите на това място нарушители.

  По-интересен е фактът, че въпреки, че няма знак, отново е раздавано правосъдие, споделят наши читатели, и отново не за всички, които са паркирали на това място.

  Междувременно се опитваме да получим и гледната точка на полицията, но там нещата трябва да преминат през тромава процедура.

  Теодора Кирякова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (18)

  • 1
   Тв
   Тва е не сереозно
   11 0
   11:14, 12 фев 2018
   Щеше да е смешно,ако не беше трагично!!!
  • 2
   Ам
   АМИ
   7 0
   11:46, 12 фев 2018
   На кого пречи знака най - много ? Може би извършителя не е неизвестен !
  • 3
   Пи
   ПИТАГОР
   3 -6
   11:48, 12 фев 2018
   Ами сега някой известен да го сложи пак или чака да го сезират. Нека да го бетонират с 3 кубика бетон или направо от бетон да го направят и да видим дали ще го махнат. И един пУлицай да сложат там и да глобява кво са се скрили като мишки в полицията и не могат да гъкнат нали искаха големи заплатаи по 2000-3000лв. Сичкото в пътумай и българия е такова.
   • Пл
    ПЛУТОН
    2 0
    20:31, 12 фев 2018
    ХАХАХАХА Прочели са ти коментара , днес дебнаха за нарушители пред Хипнозата
  • 4
   Ша
   Шарлок Хоумс
   8 0
   11:51, 12 фев 2018
   Ха познайте сега де,кой махна знака. Въпрос с повишена трудност.Maтова от общината да сложи нов знак. Нали тя е главна на комисията по знаците.
  • 5
   !!
   !!!
   5 0
   12:46, 12 фев 2018
   Никой ли не провери ,дали камерите на бензиностанцията не са го заснели ?
  • 6
   Ба
   Баба Вуна
   4 0
   13:08, 12 фев 2018
   Аммм беки
  • 7
   Wh
   Whatever
   8 -1
   13:24, 12 фев 2018
   Да вземат да го прекръстят това кисело мляко най- накрая на "Неизвестен", за да стане известно кой ги прави тия работи..
   То и без това не е известно какво се съдържа в него...
  • 8
   Ба
   Баба Вуна
   5 0
   13:35, 12 фев 2018
   Да му се вдигне паметник на човека , бързо!!!Те и без това знаците са нерегламентирани от закона по малки са с 30см.
  • 9
   Ня
   няма достъп до инфо
   6 -2
   13:38, 12 фев 2018
   Тедо ,по закона за достъп до обществената информация - питаш началника на РУП ,но го адресираш до директора на ОДП и като ти отговорят след месец ,ще заплатиш 3,80 +4,50 за превода за да прочетеш че буквално нищо не са ти отговорили.
  • 10
   Лу
   Лудото Коле
   7 0
   15:03, 12 фев 2018
   Първо - как значи, че се "опитваме да получим гледната точка на полицията"!?!? Какво за бога трябва да значи това?! Да не сме в кварталната бакалия бре?! ИМА ЛИ ПОДАДЕН СИГНАЛ ДО ОРГАНИТЕ НА МВР?! Ако няма - то просто си чешите езиците (както всеки път).
   ----
   Второ - "По-интересен е фактът, че въпреки, че няма знак, отново е раздавано правосъдие, споделят наши читатели, и отново не за всички, които са паркирали на това място."
   Ако ТАМ трябва да има знак, то той е за ВСИЧКИ. без оглед марката на автомобила! Ако това е вярно, то по-добре да НЯМА ЗНАК, въобще, не мислите ли?!
   Значи за водача на Опел'2002 година ще има глоба и фиш, но за водача на БМВ Х6 примерно няма да има. ....... ем по -добре да няма правила тогава!
   • Бр
    бравос
    3 -2
    19:30, 12 фев 2018
    полицай "Браво Ваньо" живее на близо, той шь го хване оня дето е свитнал знака. На него са надаме
  • 11
   Пи
   ПИТАГОР
   0 0
   16:04, 12 фев 2018
   Виж ся мой човек яз лудото коле едно време го познавах ама май ти жъ го подминеш ми се струва. Когато лудото коле спираше колите по улиците повечето сегашни пулицаи или са се нааквали в гагите или са ходели прави под масата. Тук никой изобщо не трябва да си мисли дори и ти луда главо че трябва да се сезира полицията на нея това и е работата да налага глоби на нарушителите. То ще стане така че утре ще трябва да ги сезираме и на работа да ходят а те да ми спят по къщите. А относно разликата в наказанията спрямо модела и цена на колата това зависи от робската психика под фуражката. Имаше едно време едно руси пулицая той им виждаше сметката ама колко са кът него само за пари реват.
  • 12
   Зр
   Зрител на ефира
   2 0
   16:20, 12 фев 2018
   Хората гледаш ги - контактуват.
   Къде и да идеш, къде и да спреш,
   насекъде честно, любезно се чува:
   да ми ядеш к**а да ми ядеш!

   Гледаш, и цъкаш, и кораб пътува
   и бавно отплава към Бангладеш,
   отвътре със сила и с радост се чува:
   да ми ядеш к**а да ми ядеш!

   некой се мъчи да я опъва
   неква девойка, поръчала фреш
   тя мръдва устета и ясно се чува:
   да ми ядеш к**а да ми ядеш!

   Гладен съм мамо, та чак се подувам!
   Седнал, крещи един малък келеш.
   А от съседната стая майка му псува:
   да ми ядеш к**а да ми ядеш!

   За нещо, което му много требува,
   попът се моли, дълго, на свещ,
   а там във небето звукът се подува
   и гръмва:
   да ми ядеш к**а да ми ядеш!

   - Мартин Карбовски
  • 13
   Лу
   Лудото Коле
   2 0
   16:29, 12 фев 2018
   Всяка кражба или унищожаване/премахване на пътна маркировка е предпоставка за ПТП и поставя в опасност живота на участниците в движението. т.е. сигнали за такива липси на пътни значи СЕ ПОДАВАТ, стига да има будни граждани и милицията е длъжна да ги приеме и обработи.
   ---
   лудото коле беще най-нормалния от всички вас :Д
  • 14
   Ne
   New york
   1 0
   22:23, 12 фев 2018
   Всички искаме Първомай да е развиващ се град, пълен с живот и хора. Свиквайте големите градове са пълни с паркирали коли, задръствания и час пик. И всъщност на кой пречат паркиралите пред Хипноза коли?
   • Па
    Париж
    1 0
    10:33, 13 фев 2018
    Ти сериозно ли питаш на кого пречат? Определено има малоумни коментари и твоят е един от тях
  • 15
   Г.
   Г.Здрасти.
   2 0
   06:18, 13 фев 2018
   Дами и господа те хора са по силни от властта такава ни е държавата мафиотска това ако е другаде по Европа да махаш знаци и правосъдие да раздават такива тъпчовци ще работи поне 3 месеца полезен труд в затвора и да видиш другия път така ли ще прави.

  Хороскоп за 20.02.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Възможно е да получите отговори, които отдавна търсите. Използвайте ги градивно и резултата ще бъде отличен. Успехи в обществените дейности. Ще срещнете уважение и признание от страна на околните. Семейството ще ви изненада приятно с добри новини. Очаквайте предложение за съвместен проект от партньори, с които сте работили преди.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не разпилявайте енергията си върху странични интереси, а се съсредоточете върху работата. Любовта ви дава стимул и способности да правите чудеса. И живеете с усещането, че няма невъзможни неща. Работата в колектив също носи добри резултати. Увличате околните с идеите си и печелите съмишленици. Възползвайте се от момента.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днес можете да се замете с нещо, което сте отлагали до този момент. На някои неща обаче ще трябва да обърнете сериозно внимание, затова не отлагайте повече разглеждането им. В личен план ще трябва да положите повече усилия, за да вървят гладко отношенията ви със сърдечния ви партньор.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ако се посветите на професионалната си работа, рискувате да си навлечете неодобрението на близките си. Не за друго, а защото прекалено много време не сте сред тях и отсъствието ви им тежи. Приятни емоции за онези от вас, които ще запълнят времето си с по-интересни занимания.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Денят е прекрасен за осъществяване на начинанията ви. Приятели ви оказват необходимата подкрепа и идеите ви ще бъдат осъществени по-скоро отколкото сте очаквали. Все пак не мислете, че всички са ви длъжни и оставяйте повече лично пространство на хората около вас.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Доста разнообразен ден ви очаква днес. На работното ви място цари добро настроение, което бързо ще зарази и вас. Не бъдете прекалено подозрителни към колеги, рано или късно ще се уверите в искреността им. Мислете и за сърдечния си партньор.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Не изпадайте в дребнавости, когато оценявате работата на другите. Грижете се за своите си дела и ще откриете предимства, за които при други обстоятелства не бихте се сетили. Дайте своя принос в обществените дела. Ще подобрите бита си, като внесете повече настроение и светлина в жилището си.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Взаимоотношенията ви с любимия човек днес ви удовлетворяват напълно. Чувствате се прекрасно, но ви е трудно да се съсредоточите върху работата си. Мислите ви витаят в съвсем различна насока. Постарайте се да не се набивате на очи за да нямате неприятности. Препоръчително е да прекарате вечерта навън сред приятели.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Очевидно имате проблеми в общуването с другите. Не си позволявайте безпочвени критики и компромати, рискувате като бумеранг да се върнат към вас. Ще ви обземат желания насочени извън дома, но това крие рискове за семейно обвързаните. За творческите личности - отлични перспективи.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Очаква ви един сравнително спокоен ден днес. Срещата със стар приятел или приятни за вас хора ще ви зареди с положителна енергия и ентусиазъм. Моментът е подходящ за финансови начинания свързани с теглене на кредит. Не се колебайте, действайте и добрите резултати съвсем скоро ще са налице.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  С нови умения ще се включите в изпълнението на една задача и това ще подобри материалното и психическото ви състояние. Заобиколени от приятели ще се радвате на желани неща. Сами ще се ангажирате с обещание, което ще се окаже по-трудно за изпълнение, отколкото сте предвидили. Въпреки това ще удържите на думата си.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Загърбете минали неприятности и гледайте с надежда напред. Очакват ви успехи, основите на които дълго са поставяни от вас. Благоприятни перспективи се очертават за работещите в областта на търговията и предприемачите. Бъдете внимателни при работа с документи.
  20 фев 2020
  Последни новини