26 °C

Неизвестен премахна знака „Забранено спирането“ пред „Хипнозата“

Изображение 1 от 5

  Един от най-неспазваните знаци в Първомай – този пред ресторант „Хипноза“, е премахнат. Той забраняваше спирането пред заведението, а душманинът му е неизвестен. Самотно стърчи само колчето, на което е бил закачен, пожалено от неизвестния извършител. Съседният знак „Стоп“ също е останал на мястото си, макар че много от водачите го спазват твърде буквално, оставяйки паркирани колите си под него.

  Забраната да се спира пред заведението никога не е била тачена от шофьорите. Там винаги е било като паркинг, а живеещите в блока определят спиращите автомобили като „по-мощни“ и „по-маркови“.

  Неведнъж във фейсбук е изливано възмущение, че с фишове за глоби са се сдобили не всички, а само част от спрелите на това място нарушители.

  По-интересен е фактът, че въпреки, че няма знак, отново е раздавано правосъдие, споделят наши читатели, и отново не за всички, които са паркирали на това място.

  Междувременно се опитваме да получим и гледната точка на полицията, но там нещата трябва да преминат през тромава процедура.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (18)

  • 1
   Тв
   Тва е не сереозно
   11 0
   11:14, 12 фев 2018
   Щеше да е смешно,ако не беше трагично!!!
  • 2
   Ам
   АМИ
   7 0
   11:46, 12 фев 2018
   На кого пречи знака най - много ? Може би извършителя не е неизвестен !
  • 3
   Пи
   ПИТАГОР
   3 -6
   11:48, 12 фев 2018
   Ами сега някой известен да го сложи пак или чака да го сезират. Нека да го бетонират с 3 кубика бетон или направо от бетон да го направят и да видим дали ще го махнат. И един пУлицай да сложат там и да глобява кво са се скрили като мишки в полицията и не могат да гъкнат нали искаха големи заплатаи по 2000-3000лв. Сичкото в пътумай и българия е такова.
   • Пл
    ПЛУТОН
    2 0
    20:31, 12 фев 2018
    ХАХАХАХА Прочели са ти коментара , днес дебнаха за нарушители пред Хипнозата
  • 4
   Ша
   Шарлок Хоумс
   8 0
   11:51, 12 фев 2018
   Ха познайте сега де,кой махна знака. Въпрос с повишена трудност.Maтова от общината да сложи нов знак. Нали тя е главна на комисията по знаците.
  • 5
   !!
   !!!
   5 0
   12:46, 12 фев 2018
   Никой ли не провери ,дали камерите на бензиностанцията не са го заснели ?
  • 6
   Ба
   Баба Вуна
   4 0
   13:08, 12 фев 2018
   Аммм беки
  • 7
   Wh
   Whatever
   8 -1
   13:24, 12 фев 2018
   Да вземат да го прекръстят това кисело мляко най- накрая на "Неизвестен", за да стане известно кой ги прави тия работи..
   То и без това не е известно какво се съдържа в него...
  • 8
   Ба
   Баба Вуна
   5 0
   13:35, 12 фев 2018
   Да му се вдигне паметник на човека , бързо!!!Те и без това знаците са нерегламентирани от закона по малки са с 30см.
  • 9
   Ня
   няма достъп до инфо
   6 -2
   13:38, 12 фев 2018
   Тедо ,по закона за достъп до обществената информация - питаш началника на РУП ,но го адресираш до директора на ОДП и като ти отговорят след месец ,ще заплатиш 3,80 +4,50 за превода за да прочетеш че буквално нищо не са ти отговорили.
  • 10
   Лу
   Лудото Коле
   7 0
   15:03, 12 фев 2018
   Първо - как значи, че се "опитваме да получим гледната точка на полицията"!?!? Какво за бога трябва да значи това?! Да не сме в кварталната бакалия бре?! ИМА ЛИ ПОДАДЕН СИГНАЛ ДО ОРГАНИТЕ НА МВР?! Ако няма - то просто си чешите езиците (както всеки път).
   ----
   Второ - "По-интересен е фактът, че въпреки, че няма знак, отново е раздавано правосъдие, споделят наши читатели, и отново не за всички, които са паркирали на това място."
   Ако ТАМ трябва да има знак, то той е за ВСИЧКИ. без оглед марката на автомобила! Ако това е вярно, то по-добре да НЯМА ЗНАК, въобще, не мислите ли?!
   Значи за водача на Опел'2002 година ще има глоба и фиш, но за водача на БМВ Х6 примерно няма да има. ....... ем по -добре да няма правила тогава!
   • Бр
    бравос
    3 -2
    19:30, 12 фев 2018
    полицай "Браво Ваньо" живее на близо, той шь го хване оня дето е свитнал знака. На него са надаме
  • 11
   Пи
   ПИТАГОР
   0 0
   16:04, 12 фев 2018
   Виж ся мой човек яз лудото коле едно време го познавах ама май ти жъ го подминеш ми се струва. Когато лудото коле спираше колите по улиците повечето сегашни пулицаи или са се нааквали в гагите или са ходели прави под масата. Тук никой изобщо не трябва да си мисли дори и ти луда главо че трябва да се сезира полицията на нея това и е работата да налага глоби на нарушителите. То ще стане така че утре ще трябва да ги сезираме и на работа да ходят а те да ми спят по къщите. А относно разликата в наказанията спрямо модела и цена на колата това зависи от робската психика под фуражката. Имаше едно време едно руси пулицая той им виждаше сметката ама колко са кът него само за пари реват.
  • 12
   Зр
   Зрител на ефира
   2 0
   16:20, 12 фев 2018
   Хората гледаш ги - контактуват.
   Къде и да идеш, къде и да спреш,
   насекъде честно, любезно се чува:
   да ми ядеш к**а да ми ядеш!

   Гледаш, и цъкаш, и кораб пътува
   и бавно отплава към Бангладеш,
   отвътре със сила и с радост се чува:
   да ми ядеш к**а да ми ядеш!

   некой се мъчи да я опъва
   неква девойка, поръчала фреш
   тя мръдва устета и ясно се чува:
   да ми ядеш к**а да ми ядеш!

   Гладен съм мамо, та чак се подувам!
   Седнал, крещи един малък келеш.
   А от съседната стая майка му псува:
   да ми ядеш к**а да ми ядеш!

   За нещо, което му много требува,
   попът се моли, дълго, на свещ,
   а там във небето звукът се подува
   и гръмва:
   да ми ядеш к**а да ми ядеш!

   - Мартин Карбовски
  • 13
   Лу
   Лудото Коле
   2 0
   16:29, 12 фев 2018
   Всяка кражба или унищожаване/премахване на пътна маркировка е предпоставка за ПТП и поставя в опасност живота на участниците в движението. т.е. сигнали за такива липси на пътни значи СЕ ПОДАВАТ, стига да има будни граждани и милицията е длъжна да ги приеме и обработи.
   ---
   лудото коле беще най-нормалния от всички вас :Д
  • 14
   Ne
   New york
   1 0
   22:23, 12 фев 2018
   Всички искаме Първомай да е развиващ се град, пълен с живот и хора. Свиквайте големите градове са пълни с паркирали коли, задръствания и час пик. И всъщност на кой пречат паркиралите пред Хипноза коли?
   • Па
    Париж
    1 0
    10:33, 13 фев 2018
    Ти сериозно ли питаш на кого пречат? Определено има малоумни коментари и твоят е един от тях
  • 15
   Г.
   Г.Здрасти.
   2 0
   06:18, 13 фев 2018
   Дами и господа те хора са по силни от властта такава ни е държавата мафиотска това ако е другаде по Европа да махаш знаци и правосъдие да раздават такива тъпчовци ще работи поне 3 месеца полезен труд в затвора и да видиш другия път така ли ще прави.

  Хороскоп за 23.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Енергиите са така сложени, че могат да създадат проблеми в отношенията ви с колеги, партньори и семейството. По-малко се ангажирайте с чужди въпроси и се съсредоточете изцяло върху своята си работа. Ограничете разходите си и живейте по-спокойно.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Имате възможност за избор на подход при решаването на професионалните си задачи през този ден. Преценете добре плюсовете и минусите и се опитайте да комбинирате до колкото можете полезността от всяко ваше действие. Ще трябва да приложите всичката си способност да убеждавате, за да подредите нещата според желанията си. Това ще е трудно, но не и невъзможно.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днес респектирате околните с невероятната си концентрация и усърдие на работното място. Ще чуете добри отзиви за доскорошната си работа и това ще се отрази благотворно на самочувствието ви. Опитайте се да отбягвате това, което ви носи напрежение, като се стремите само към най-доброто на което сте способни.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес ще научите много нови неща свързани както с работата, така и с личния ви живот. Внимателно се вслушвайте в това, което минава покрай ушите ви защото може да пропуснете много важна за вас новина, която ще е определяща за бъдещите ви планове. При късмета, който имате днес и който се очертава, в близките дни ще имате много поводи за радост.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Действайте внимателно днес, скъпи Лъвове, тъй като е възможно нещо дребно да обърка работата ви. Ентусиазмът ви е похвален, но не бива да прекалявате с преждевременни действия. Контактите ви с представител на земните зодии ще ви балансира.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  В търсене на по-добри варианти, ще помислите за промяна и на работното място. Съдбата ще ви срещне с подходящия човек, с когото ще реализирате намеренията си. Прагматично ще подновите връзката си с личност, от която може да имате полза за бъдещи свои проекти. Дайте повече свода на близките си, не взимайте решенията вместо тях.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще изясните отношенията си с човек от обкръжението ви и на душата ви ще олекне. Нещата ви ще потръгнат и ще се развиват според вложените от вас усилия. И правейки равносметка ще откриете, че сте могли много по-рано да решите проблема без да задълбочавате в него. Приятелска сбирка ще ви зареди с хубави емоции.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Този ден ще ви накара доста да се позамислите относно бъдещата си работа. Оказва се че голяма част от проектите ви нямат резултатът, който сте очаквали, затова наистина ще трябва да промените подхода си. Нека обаче това става постепенно, тъй като така вие по-лесно ще свикнете. Дайте си необходимата почивка вечерта, имате нужда от релаксация.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Денят ви предразполага към повече екстравагантност и емоционалност. Стремете се към по-високи цели, към промяна в себе си и около вас. Сега е момента да планирате пътуванията, за които мечтаете. Ще се справите без усилие с проблеми с юридически характер, финансов и селскостопански. Някои ще търсят духовно извисяване чрез отдаване на философски размисъл. Направете го умерено.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Ще покажете на практика професионалното си отношение към служебен, обществен или друг важен проблем, с което ще си спечелите привърженици. Работата ви ще се улесни, защото много хора ще пожелаят да станат част от екипа ви. Настроението ви ще се подобри и от вест, имаща отношение към семейството ви.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Водени от интересите си, ще продължите да търсите най-доброто за себе си. Финансови придобивки ще удовлетворят някои от вас и мотивират за други. Каквото и да изживеете, бъдете коректни в отношенията си към заобикалящия ви свят и спазвайте договореностите. Това са условия, носещи предимства на последващ етап.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Давайки предимство на важните неща за деня, ще пристъпите към изпълнението им, без да пренебрегвате текущите. Светски изяви ще поддържат тонуса на други, заразявайки ги със суетата на известните. Договореностите ви ще са успешни, пропорционални на вложената в тях енергия.
  23 сеп 2020
  Последни новини