10 °C

Неизвестен премахна знака „Забранено спирането“ пред „Хипнозата“

Изображение 1 от 5

  Един от най-неспазваните знаци в Първомай – този пред ресторант „Хипноза“, е премахнат. Той забраняваше спирането пред заведението, а душманинът му е неизвестен. Самотно стърчи само колчето, на което е бил закачен, пожалено от неизвестния извършител. Съседният знак „Стоп“ също е останал на мястото си, макар че много от водачите го спазват твърде буквално, оставяйки паркирани колите си под него.

  Забраната да се спира пред заведението никога не е била тачена от шофьорите. Там винаги е било като паркинг, а живеещите в блока определят спиращите автомобили като „по-мощни“ и „по-маркови“.

  Неведнъж във фейсбук е изливано възмущение, че с фишове за глоби са се сдобили не всички, а само част от спрелите на това място нарушители.

  По-интересен е фактът, че въпреки, че няма знак, отново е раздавано правосъдие, споделят наши читатели, и отново не за всички, които са паркирали на това място.

  Междувременно се опитваме да получим и гледната точка на полицията, но там нещата трябва да преминат през тромава процедура.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (18)

  • 1
   Тв
   Тва е не сереозно
   11 0
   11:14, 12 фев 2018
   Щеше да е смешно,ако не беше трагично!!!
  • 2
   Ам
   АМИ
   7 0
   11:46, 12 фев 2018
   На кого пречи знака най - много ? Може би извършителя не е неизвестен !
  • 3
   Пи
   ПИТАГОР
   3 -6
   11:48, 12 фев 2018
   Ами сега някой известен да го сложи пак или чака да го сезират. Нека да го бетонират с 3 кубика бетон или направо от бетон да го направят и да видим дали ще го махнат. И един пУлицай да сложат там и да глобява кво са се скрили като мишки в полицията и не могат да гъкнат нали искаха големи заплатаи по 2000-3000лв. Сичкото в пътумай и българия е такова.
   • Пл
    ПЛУТОН
    2 0
    20:31, 12 фев 2018
    ХАХАХАХА Прочели са ти коментара , днес дебнаха за нарушители пред Хипнозата
  • 4
   Ша
   Шарлок Хоумс
   8 0
   11:51, 12 фев 2018
   Ха познайте сега де,кой махна знака. Въпрос с повишена трудност.Maтова от общината да сложи нов знак. Нали тя е главна на комисията по знаците.
  • 5
   !!
   !!!
   5 0
   12:46, 12 фев 2018
   Никой ли не провери ,дали камерите на бензиностанцията не са го заснели ?
  • 6
   Ба
   Баба Вуна
   4 0
   13:08, 12 фев 2018
   Аммм беки
  • 7
   Wh
   Whatever
   8 -1
   13:24, 12 фев 2018
   Да вземат да го прекръстят това кисело мляко най- накрая на "Неизвестен", за да стане известно кой ги прави тия работи..
   То и без това не е известно какво се съдържа в него...
  • 8
   Ба
   Баба Вуна
   5 0
   13:35, 12 фев 2018
   Да му се вдигне паметник на човека , бързо!!!Те и без това знаците са нерегламентирани от закона по малки са с 30см.
  • 9
   Ня
   няма достъп до инфо
   6 -2
   13:38, 12 фев 2018
   Тедо ,по закона за достъп до обществената информация - питаш началника на РУП ,но го адресираш до директора на ОДП и като ти отговорят след месец ,ще заплатиш 3,80 +4,50 за превода за да прочетеш че буквално нищо не са ти отговорили.
  • 10
   Лу
   Лудото Коле
   7 0
   15:03, 12 фев 2018
   Първо - как значи, че се "опитваме да получим гледната точка на полицията"!?!? Какво за бога трябва да значи това?! Да не сме в кварталната бакалия бре?! ИМА ЛИ ПОДАДЕН СИГНАЛ ДО ОРГАНИТЕ НА МВР?! Ако няма - то просто си чешите езиците (както всеки път).
   ----
   Второ - "По-интересен е фактът, че въпреки, че няма знак, отново е раздавано правосъдие, споделят наши читатели, и отново не за всички, които са паркирали на това място."
   Ако ТАМ трябва да има знак, то той е за ВСИЧКИ. без оглед марката на автомобила! Ако това е вярно, то по-добре да НЯМА ЗНАК, въобще, не мислите ли?!
   Значи за водача на Опел'2002 година ще има глоба и фиш, но за водача на БМВ Х6 примерно няма да има. ....... ем по -добре да няма правила тогава!
   • Бр
    бравос
    3 -2
    19:30, 12 фев 2018
    полицай "Браво Ваньо" живее на близо, той шь го хване оня дето е свитнал знака. На него са надаме
  • 11
   Пи
   ПИТАГОР
   0 0
   16:04, 12 фев 2018
   Виж ся мой човек яз лудото коле едно време го познавах ама май ти жъ го подминеш ми се струва. Когато лудото коле спираше колите по улиците повечето сегашни пулицаи или са се нааквали в гагите или са ходели прави под масата. Тук никой изобщо не трябва да си мисли дори и ти луда главо че трябва да се сезира полицията на нея това и е работата да налага глоби на нарушителите. То ще стане така че утре ще трябва да ги сезираме и на работа да ходят а те да ми спят по къщите. А относно разликата в наказанията спрямо модела и цена на колата това зависи от робската психика под фуражката. Имаше едно време едно руси пулицая той им виждаше сметката ама колко са кът него само за пари реват.
  • 12
   Зр
   Зрител на ефира
   2 0
   16:20, 12 фев 2018
   Хората гледаш ги - контактуват.
   Къде и да идеш, къде и да спреш,
   насекъде честно, любезно се чува:
   да ми ядеш к**а да ми ядеш!

   Гледаш, и цъкаш, и кораб пътува
   и бавно отплава към Бангладеш,
   отвътре със сила и с радост се чува:
   да ми ядеш к**а да ми ядеш!

   некой се мъчи да я опъва
   неква девойка, поръчала фреш
   тя мръдва устета и ясно се чува:
   да ми ядеш к**а да ми ядеш!

   Гладен съм мамо, та чак се подувам!
   Седнал, крещи един малък келеш.
   А от съседната стая майка му псува:
   да ми ядеш к**а да ми ядеш!

   За нещо, което му много требува,
   попът се моли, дълго, на свещ,
   а там във небето звукът се подува
   и гръмва:
   да ми ядеш к**а да ми ядеш!

   - Мартин Карбовски
  • 13
   Лу
   Лудото Коле
   2 0
   16:29, 12 фев 2018
   Всяка кражба или унищожаване/премахване на пътна маркировка е предпоставка за ПТП и поставя в опасност живота на участниците в движението. т.е. сигнали за такива липси на пътни значи СЕ ПОДАВАТ, стига да има будни граждани и милицията е длъжна да ги приеме и обработи.
   ---
   лудото коле беще най-нормалния от всички вас :Д
  • 14
   Ne
   New york
   1 0
   22:23, 12 фев 2018
   Всички искаме Първомай да е развиващ се град, пълен с живот и хора. Свиквайте големите градове са пълни с паркирали коли, задръствания и час пик. И всъщност на кой пречат паркиралите пред Хипноза коли?
   • Па
    Париж
    1 0
    10:33, 13 фев 2018
    Ти сериозно ли питаш на кого пречат? Определено има малоумни коментари и твоят е един от тях
  • 15
   Г.
   Г.Здрасти.
   2 0
   06:18, 13 фев 2018
   Дами и господа те хора са по силни от властта такава ни е държавата мафиотска това ако е другаде по Европа да махаш знаци и правосъдие да раздават такива тъпчовци ще работи поне 3 месеца полезен труд в затвора и да видиш другия път така ли ще прави.

  Хороскоп за 29.11.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Благоприятна възможност да проявите организаторските си умения. Съобразявайте се с обстоятелствата и ще напреднете. Овладейте връхлитащите ви емоции, за да ви е по-лесно си намерете някого, на когото да изплачете болката си. Семеен проблем постепенно отшумява и това ще ви успокои.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Повечето от вас ще предпочетат да се посветят на почивка през този ден, тъй като изминалата седмица е отнела голяма част от силите ви. Идеята ви ще бъде подкрепена от хората около вас, които едва ли ще ви оставят да скучаете. Проявете повече ентусиазъм относно планирано мероприятие, в противен случай рискувате да развалите настроението на близък човек.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Възможни са проверки от различен характер: финансови, семейни, приятелски. Въведете в ред документацията си, погрижете се за близките си и не пренебрегвайте поетите ангажименти. Не търсете непременно недостатъците у другия, помогнете му да изрази по-добре себе си, като го насърчите към това.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Възможно е обстановката у дома ви да е напрегната сутринта и с действията си най-вероятно няма да допринесете с нищо за промяната и към по-добро. Препоръчително е да не се задържате дълго време в къщи и да потърсите поле за изява навън. Делови начинания ще получат благоприятно и донякъде неочаквано развитие, което ще ви създаде допълнителна работа.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Много неща ще ви радват днес, но не можете да бъдете навсякъде. Трудно е да угодите на всички, но важното е да живеете пълноценно. Не изхвърляйте нищо, нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Предстои ви желана промяна, която значително ще свали напрежението, още повече, че ще има с кого да я споделите. Насладете й се.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Станете по-балансирани и не допускайте да ви връхлитат емоционални натоварвания. Излезте на чист въздух сред природата или се срещнете с приятни за вас хора. Случващото се ще бъде такова, че трябва да разчитате само на себе си. Очаква ви работа, но имате шанс да обърнете нещата в своя полза.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Стресът се отразява неблагоприятно на контактите ви днес, реагирате на всяка невинна забележка. Починете си и не влизайте в конфликти. Денят е подходящ за отмора, среща с приятели и неща, които ще ви помогнат да се отпуснете. Не пропускайте да изпълните обещанията си, по тях съдят за сериозността ви.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Личният ви живот ви предлага много предизвикателства и като че ли днес поглъща цялото ви внимание. Трудно ви е да се съсредоточите върху каквото и да било. Днес от това нищо няма да изгубите, така че спокойно подреждайте интимния си свят.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не се скъпите на комплименти и дори на моменти прекалявате. Бъдете по-уравновесени в тази насока, може да ви разберат погрешно. Някой от вас днес ще имат изключителен празник в семейството си. А ако се колебаете как да прекарате вечерта, знайте че ще ви бъде отправено предложение, което ще ви зарадва и отмори с настроението си.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Съзнателно ще промените отношението си към проблем, който ви е занимавал наскоро. Това ще ви помогне да се освободите от напрежението и да насочите погледа си към хубавите страни на живота си. С излъчваното от вас очарование ще привличате интереса на другите. Направете ги щастливи.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Занимания на открито и пътуване с приятели може би ще удовлетвори страстта ви към приключения. Не се притеснявайте дори и да не сте в предни позиции на инициативата, това е чудесен повод да се разтоварите. Едва ли ще отхвърлите предложение за среща с някой, който не спира да ви вълнува.
  29 ное 2020
  Последни новини