Гост на Дълбок извор е заснел странен обект в небето

Преди 2 дни пловдивският сайт trafficnews.bg публикува информация за среща с НЛО над Дълбок извор.

„НЛО стресна жители на първомайското село Дълбок извор – пише в traffc - Малко преди 21 часа ярка светлина бе забелязана в ясното небе над селото. Движеше се сравнително бързо и напълно безшумно. В един момент постепенно изчезна сякаш се скри в облак. С тази подробност, че небето бе напълно безоблачно. Не знаем какво е, но определено беше странно, разказват хора, които са видели светлината.“

Новината е подкрепена и със снимки.

Опитите ни да издирим човекът, снимал необичайни светли в небето над Дълбок извор се оказаха напразни.

За летящата светлина прочел и кметът на селото Костадин Кротнев. Разпитал хората в селото, но но никой не си е признал, че е автор на снимките и съобщението.

Нещо повече, хората твърдят, че никой от жителите на Дълбок извор не е споделял с тях за странни светлини.

След позвъняване в сайта, обаче, се каза, че репортерът на trafficnes Георги Анастасов е гостувал в селото. Самият той е заснел необичайното явление, а след това подобни съобщения са получени в тяхната редакция от още няколко населени места от региона.

Анастасов разказа, че никога не се е впечатлявал от разкази за НЛО, но този път е бил изумен от случилото се в небето над него. От хора в селото е чувал, че Дълбок извор е място, на което има необичайни събития и необясними явления. Затова и разказал за наблюдаваните светлини, а съобщенията на другите хора само са затвърдили в него мнението, че не се е заблудил и че в небето е имало неидентифициран летящ обект.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Hu
    Humanity Star
    0 0
    13:29, 30 яну 2018
    Google: Humanity Star
  • 2
    Пи
    ПИТАГОР
    7 0
    16:17, 30 яну 2018
    Сичко в тази статия е вярно в пърумайска община има сериозна извънземна активност. Затова не дишаме мръсен въздух щото някои летящи чинии са с дърва и въглища и в тъмнуту ни съ видят кък димят а не им дишаме дима от кюнцето. Същу така някои от управниците ни са извънземни рептиля и други разни извънземни малеховци. Ангу примерно е рептил фитлето е фитлил и още много други работещи в общинътъ. Кметя на дълбок извур и той може да е от тях те са дошли да си го забират а той съ дърпа. Изобщу в пърумай и общинътъ извънземния трафик е много голям дикофф да вземе да изиска да се нпрай един прокар до някоя друга галактика за да могат извънземнято по лесно да идват с чиниите си че ся галактиките са разделени.
Последни новини