6 °C

Гост на Дълбок извор е заснел странен обект в небето

Преди 2 дни пловдивският сайт trafficnews.bg публикува информация за среща с НЛО над Дълбок извор.

„НЛО стресна жители на първомайското село Дълбок извор – пише в traffc - Малко преди 21 часа ярка светлина бе забелязана в ясното небе над селото. Движеше се сравнително бързо и напълно безшумно. В един момент постепенно изчезна сякаш се скри в облак. С тази подробност, че небето бе напълно безоблачно. Не знаем какво е, но определено беше странно, разказват хора, които са видели светлината.“

Новината е подкрепена и със снимки.

Опитите ни да издирим човекът, снимал необичайни светли в небето над Дълбок извор се оказаха напразни.

За летящата светлина прочел и кметът на селото Костадин Кротнев. Разпитал хората в селото, но но никой не си е признал, че е автор на снимките и съобщението.

Нещо повече, хората твърдят, че никой от жителите на Дълбок извор не е споделял с тях за странни светлини.

След позвъняване в сайта, обаче, се каза, че репортерът на trafficnes Георги Анастасов е гостувал в селото. Самият той е заснел необичайното явление, а след това подобни съобщения са получени в тяхната редакция от още няколко населени места от региона.

Анастасов разказа, че никога не се е впечатлявал от разкази за НЛО, но този път е бил изумен от случилото се в небето над него. От хора в селото е чувал, че Дълбок извор е място, на което има необичайни събития и необясними явления. Затова и разказал за наблюдаваните светлини, а съобщенията на другите хора само са затвърдили в него мнението, че не се е заблудил и че в небето е имало неидентифициран летящ обект.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Hu
  Humanity Star
  0 0
  13:29, 30 яну 2018
  Google: Humanity Star
 • 2
  Пи
  ПИТАГОР
  7 0
  16:17, 30 яну 2018
  Сичко в тази статия е вярно в пърумайска община има сериозна извънземна активност. Затова не дишаме мръсен въздух щото някои летящи чинии са с дърва и въглища и в тъмнуту ни съ видят кък димят а не им дишаме дима от кюнцето. Същу така някои от управниците ни са извънземни рептиля и други разни извънземни малеховци. Ангу примерно е рептил фитлето е фитлил и още много други работещи в общинътъ. Кметя на дълбок извур и той може да е от тях те са дошли да си го забират а той съ дърпа. Изобщу в пърумай и общинътъ извънземния трафик е много голям дикофф да вземе да изиска да се нпрай един прокар до някоя друга галактика за да могат извънземнято по лесно да идват с чиниите си че ся галактиките са разделени.

Хороскоп за 24.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Погрижете се за здравето си и добрата си физическа форма. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете по-отговорни към себе си. Подбирайте храната си и се движете повече. Съберете силите си за начинание, изискващо много енергия. В личните си взаимоотношения е добре да бъдете по-открити.
24 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С прагматичното си мислене ще се предпазите от разочарования. Следвайте набелязаната си програма и ще избегнете затрудненията, както и се окажете на подходящото място. Срещите ви ще минават гладко и в конструктивен план ще подреждате детайлите по предстоящ проект. Много хора имат се нуждаят от вас, бъдете благосклонни към желанията им.
24 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Финансови придобивки ще направят деня ви особено щастлив. Проявената ви находчивост и съпричастност към проблемите на други хора ще бъде възнаградена. Пред вас се откриват нови хоризонти, не ги затваряйте с прибързани реакции и гняв от чужди ходове. Погрижете се и за здравето си, не експериментирайте с него.
24 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Динамичен ден и промяна на плановете ви. Нововъведение на работното място ще ви съсредоточи към служебните задачи. Ако ви владеят романтични мисли ще трябва да ги отложите до почивните дни. Тогава ще може да си позволите разпускане и повече волности. Няма как, ще трябва да потърпите.
24 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще бъдете ангажирани в много посоки. Независимо с какво се захващате бъдете търпеливи към другите и избягвайте конфликтите. Това ще ви спести време и доста главоболия. Постигате добри резултати в нещо, което сте си поставили като цел. Децата ще ви донесат радостни вълнения със своите изяви.
24 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Делата ви ще се развиват и без да изпадате в крайности. Достатъчно е да сте трезво мислещи и добри. Ако пък решите да бъдете наблюдатели няма да сгрешите. Каквото има да се случи, ще стане. Прекалено изнервени сте, намерете време за почивка. Нужно ви е да преосмислите някои свои възгледи и решения.
24 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще се справите със задача, работата по която изисква допълнителна информация. В състояние сте да се мобилизирате и да доведете нещата до добър край, включвайки участието и на други хора. Дайте си почивка вечерта, има какво да ви зарадва, стига да не предпочетете тишината.
24 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще се отнесете достатъчно сериозно към чужд проблем, използвайки рутината и опита, които имате. Помагайки, на практика облекчавате собственото си положение. Безработните ще открият нови идеи, част от които ще побързат да приложат на дело. Постепенно отпада зависимостта ви от други хора.
24 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Притесненията на някои, свързани с промяна на работното място няма да са за дълго. Ще откриете подходящите хора, с които ще се сработите бързо и така ще навлезете в новата си среда. Приятелски настроен към вас човек ще ви покаже, че оценява присъствието ви и заедно можете да постигнете много.
24 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще дадете предимство на инициативи от различен характер, като няма да пренебрегвате и текущите си дела днес. Влагайки желание и енергия във всичко, с което се занимавате, ще постигате очакванията си. Домашните ремонти могат да се разраснат, но винаги е така - започваш едно, а излизат още.
24 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще наложите ред и дисциплина по отношение на работата си, особено, ако тя включва участието и на други хора. Тези ви действия няма да се приемат с възторг, но и няма да срещнете спънки. Очертават се финансови придобивки, а други, които търсят работа, ще намерят своето място. Прогнозите ви ще се сбъднат и ще повишите авторитета си, което ви задължава.
24 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Професионални интереси ще ви подтикнат да търсите съдействие от представители с ясни позиции и изразено присъствие в съответната сфера. Организирани и делови, ще пристъпите към адекватни и последователни действия. И ще постигнете своето, така, както сте го правили и до сега.
24 ное 2020
Последни новини