18 °C

Гост на Дълбок извор е заснел странен обект в небето

Преди 2 дни пловдивският сайт trafficnews.bg публикува информация за среща с НЛО над Дълбок извор.

„НЛО стресна жители на първомайското село Дълбок извор – пише в traffc - Малко преди 21 часа ярка светлина бе забелязана в ясното небе над селото. Движеше се сравнително бързо и напълно безшумно. В един момент постепенно изчезна сякаш се скри в облак. С тази подробност, че небето бе напълно безоблачно. Не знаем какво е, но определено беше странно, разказват хора, които са видели светлината.“

Новината е подкрепена и със снимки.

Опитите ни да издирим човекът, снимал необичайни светли в небето над Дълбок извор се оказаха напразни.

За летящата светлина прочел и кметът на селото Костадин Кротнев. Разпитал хората в селото, но но никой не си е признал, че е автор на снимките и съобщението.

Нещо повече, хората твърдят, че никой от жителите на Дълбок извор не е споделял с тях за странни светлини.

След позвъняване в сайта, обаче, се каза, че репортерът на trafficnes Георги Анастасов е гостувал в селото. Самият той е заснел необичайното явление, а след това подобни съобщения са получени в тяхната редакция от още няколко населени места от региона.

Анастасов разказа, че никога не се е впечатлявал от разкази за НЛО, но този път е бил изумен от случилото се в небето над него. От хора в селото е чувал, че Дълбок извор е място, на което има необичайни събития и необясними явления. Затова и разказал за наблюдаваните светлини, а съобщенията на другите хора само са затвърдили в него мнението, че не се е заблудил и че в небето е имало неидентифициран летящ обект.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Hu
  Humanity Star
  0 0
  13:29, 30 яну 2018
  Google: Humanity Star
 • 2
  Пи
  ПИТАГОР
  7 0
  16:17, 30 яну 2018
  Сичко в тази статия е вярно в пърумайска община има сериозна извънземна активност. Затова не дишаме мръсен въздух щото някои летящи чинии са с дърва и въглища и в тъмнуту ни съ видят кък димят а не им дишаме дима от кюнцето. Същу така някои от управниците ни са извънземни рептиля и други разни извънземни малеховци. Ангу примерно е рептил фитлето е фитлил и още много други работещи в общинътъ. Кметя на дълбок извур и той може да е от тях те са дошли да си го забират а той съ дърпа. Изобщу в пърумай и общинътъ извънземния трафик е много голям дикофф да вземе да изиска да се нпрай един прокар до някоя друга галактика за да могат извънземнято по лесно да идват с чиниите си че ся галактиките са разделени.

Хороскоп за 22.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. Все по-убедително ще налагате присъствието си в сфери, носещи ви пари и популярност. Съдбата ви дава благоприятни възможности, възползвайте се, за да получите това, което искате за себе си.
22 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Те не са пречка, нужно ви е да вземете решение за стартирането им и да действате. В семейството ще имате повод за празнуване.
22 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко и които са готови да ви съдействат по всяко време. Прекалено самонадеяни сте в личен план, по-скоро в отношението си с човек, който владее сърцето ви.
22 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Започващите нов бизнес се нуждаят от допълнителна информация по интересуващите ги теми, за това ще потърсят мнението на специалисти или чрез интернет ще обогатят знанията си. Ще успеете да се включите в сроковете.
22 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.
22 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
22 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да го сторите, но това не бива да ви разочарова. Напротив ще ви позволи да се насочите към нещо ново и градивно. Вечерта ще станете част от интересно мероприятие, което ще ви даде възможност да се разтоварите.
22 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Идеите ви са ценни и оригинални и ако се заемете сериозно с реализацията им, ще срещнете одобрението на всичко около вас. Подкрепата на приятел в това отношение ще ви бъде от особена полза, защото той ще ви мотивира да се захванете с нещо перспективно.
22 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Имате достатъчно енергия и търпение да се справите с повечето си дела. В определен момент обаче ще трябва да отложите конкретни действия за по-късен етап. Вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие за пълноценна почивка
22 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Полезно ще ви е да имате повече време да реагирате адекватно на непредвидена ситуация. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви притеснява. Сърдечният партньор ви вдъхва надежда за нещо, което отдавна желаете.
22 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Близки хора ви търсят за съвет и вие подхождате отговорно към молбите им. Може би ситуацията не е новост за вас, но все пак внимавайте. Не се обвързвайте прибързано, дайте си повече време да се запознаете с детайлите.
22 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Занимания с вашето хоби ще ви донесат най-пълно удовлетворение. Душевното ви равновесие е стабилно и нищо не е в състояние да ви обезпокои. Ще прекарате приятна вечер вкъщи, ако поканите близки приятели на гости.
22 сеп 2020
Последни новини