9 °C

Гост на Дълбок извор е заснел странен обект в небето

Преди 2 дни пловдивският сайт trafficnews.bg публикува информация за среща с НЛО над Дълбок извор.

„НЛО стресна жители на първомайското село Дълбок извор – пише в traffc - Малко преди 21 часа ярка светлина бе забелязана в ясното небе над селото. Движеше се сравнително бързо и напълно безшумно. В един момент постепенно изчезна сякаш се скри в облак. С тази подробност, че небето бе напълно безоблачно. Не знаем какво е, но определено беше странно, разказват хора, които са видели светлината.“

Новината е подкрепена и със снимки.

Опитите ни да издирим човекът, снимал необичайни светли в небето над Дълбок извор се оказаха напразни.

За летящата светлина прочел и кметът на селото Костадин Кротнев. Разпитал хората в селото, но но никой не си е признал, че е автор на снимките и съобщението.

Нещо повече, хората твърдят, че никой от жителите на Дълбок извор не е споделял с тях за странни светлини.

След позвъняване в сайта, обаче, се каза, че репортерът на trafficnes Георги Анастасов е гостувал в селото. Самият той е заснел необичайното явление, а след това подобни съобщения са получени в тяхната редакция от още няколко населени места от региона.

Анастасов разказа, че никога не се е впечатлявал от разкази за НЛО, но този път е бил изумен от случилото се в небето над него. От хора в селото е чувал, че Дълбок извор е място, на което има необичайни събития и необясними явления. Затова и разказал за наблюдаваните светлини, а съобщенията на другите хора само са затвърдили в него мнението, че не се е заблудил и че в небето е имало неидентифициран летящ обект.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Hu
  Humanity Star
  0 0
  13:29, 30 яну 2018
  Google: Humanity Star
 • 2
  Пи
  ПИТАГОР
  7 0
  16:17, 30 яну 2018
  Сичко в тази статия е вярно в пърумайска община има сериозна извънземна активност. Затова не дишаме мръсен въздух щото някои летящи чинии са с дърва и въглища и в тъмнуту ни съ видят кък димят а не им дишаме дима от кюнцето. Същу така някои от управниците ни са извънземни рептиля и други разни извънземни малеховци. Ангу примерно е рептил фитлето е фитлил и още много други работещи в общинътъ. Кметя на дълбок извур и той може да е от тях те са дошли да си го забират а той съ дърпа. Изобщу в пърумай и общинътъ извънземния трафик е много голям дикофф да вземе да изиска да се нпрай един прокар до някоя друга галактика за да могат извънземнято по лесно да идват с чиниите си че ся галактиките са разделени.

Хороскоп за 12.12.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Проявявайте повече сдържаност в оценките си за хората. Рискувате много, ако налагате мнението си или пък го споделяте с неподходящи хора. С повече разбиране и подход решавайте спорните въпроси. Отношенията в семейството стават най-важните за вас. Не прибързвайте при вземането на крайни решения, съвсем скоро ще ви се открият прекрасни шансове за реализация.
12 дек 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Романтични влечения ще ви потопят в приятната компания на личност, към която се стремите отдавна. Деловите представители измежду вас ще посветят от времето си на срещи и договорености, свързани с предстоящи сделки. Финансите ви ще са пропорционални на енергията, която влагате в работата си, но не при всички.
12 дек 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Финансови успехи днес ще отвлекат вниманието ви от интимната сфера. Все пак може би някои от вас ще забележат вниманието, с което ви дарява привлекателна личност от противоположния пол. Не пропускайте шанса си, може да съжалявате. Някои от вас се насочват към мащабни покупки, планирани отдавна.
12 дек 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Интелигентни и находчиви ще привличате околните, насърчавайки ги да работят усърдно в подкрепа на общите ви интереси. Ако желаете да запазите и занапред уважението им бъдете открити, но личните си вълнения запазете за себе си. Остротата на нечие мнения ще ви кара да бъдете по-внимателни.
12 дек 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Правилното разпределение на задачите ще ви осигури време за всичко, което предвиждате за днес. Навременна информация ще улесни работата ви и ще ви осигури водещи позиции в проекта, върху който се трудите. Качествата ви се ценят и от много посоки ще търсят съдействието и съветите ви.
12 дек 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Контактите с хора от вашата професионална среда(или сферата в която се реализирате), ще бъдат особено плодотворни днес. Споделените идеи ще ви заредят с енергия, а за доброто ви настроение решаващи са и неочакваните приходи, които ще реализирате.
12 дек 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Имате планове и конкретни идеи за развитието на проекта, върху който работите, но не бива да губите търпението си. Възползвайте се от услугите на колегите си и не пренебрегвайте желанието им да са ви полезни, ако не с друго, то с опита си. Вземете мерки и по отношение на здравословен проблем.
12 дек 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ускорено ще се развиват за вас събитията днес, с последните си действия сте създали условия за това. Без да изпадате в излишно притеснение, ще следвате логиката и интересите си, грижейки се наред с това и за доброто на хората от близкото си обкръжение. За всички е вярно, че скоро ще получат това, към което се стремят.
12 дек 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Със съдействието на влиятелна личност успявате да преодолеете административните спънки, които ви забавят в момента. Съвсем скоро ще имате нужната ви свобода на действие и ще осъществите идеите си. Възможно е неразбирателство с делови партньори по финансирането на съвместен проект. За сега имате достатъчно време за да направите нужните промени.
12 дек 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ще ви предложи възможности за добра реализация, най-вече на бизнесмените. Ще се чувствате удобно и в добро настроение. Причина за това може да бъде реализирана сделка или друга придобивка. Ще споделите вълненията си с приятели и ще се радвате на близостта си.
12 дек 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Няма да се поддадете на напрежението и ще работите за приключване на започнатите задачи и всички останали, които очакват вниманието ви днес. Уверено ще се впуснете в надпревара с можещите, доказвайки качествата и правото си да сте сред първите. Приемането на чуждите успехи ви прави чест.
12 дек 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Учете се от опита на успелите, за да постигне целите си. Правете компромиси и ще постигнете повече в отношенията си с околните, и което е по-важно, няма да оставате разочаровани. Нечие натрапващо се присъствие ви идва в повече. Мислите ви са в друга посока, но човека, който ги владее не подозира за тях.
12 дек 2019
Последни новини