6 °C

Гост на Дълбок извор е заснел странен обект в небето

Преди 2 дни пловдивският сайт trafficnews.bg публикува информация за среща с НЛО над Дълбок извор.

„НЛО стресна жители на първомайското село Дълбок извор – пише в traffc - Малко преди 21 часа ярка светлина бе забелязана в ясното небе над селото. Движеше се сравнително бързо и напълно безшумно. В един момент постепенно изчезна сякаш се скри в облак. С тази подробност, че небето бе напълно безоблачно. Не знаем какво е, но определено беше странно, разказват хора, които са видели светлината.“

Новината е подкрепена и със снимки.

Опитите ни да издирим човекът, снимал необичайни светли в небето над Дълбок извор се оказаха напразни.

За летящата светлина прочел и кметът на селото Костадин Кротнев. Разпитал хората в селото, но но никой не си е признал, че е автор на снимките и съобщението.

Нещо повече, хората твърдят, че никой от жителите на Дълбок извор не е споделял с тях за странни светлини.

След позвъняване в сайта, обаче, се каза, че репортерът на trafficnes Георги Анастасов е гостувал в селото. Самият той е заснел необичайното явление, а след това подобни съобщения са получени в тяхната редакция от още няколко населени места от региона.

Анастасов разказа, че никога не се е впечатлявал от разкази за НЛО, но този път е бил изумен от случилото се в небето над него. От хора в селото е чувал, че Дълбок извор е място, на което има необичайни събития и необясними явления. Затова и разказал за наблюдаваните светлини, а съобщенията на другите хора само са затвърдили в него мнението, че не се е заблудил и че в небето е имало неидентифициран летящ обект.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Hu
  Humanity Star
  0 0
  13:29, 30 яну 2018
  Google: Humanity Star
 • 2
  Пи
  ПИТАГОР
  7 0
  16:17, 30 яну 2018
  Сичко в тази статия е вярно в пърумайска община има сериозна извънземна активност. Затова не дишаме мръсен въздух щото някои летящи чинии са с дърва и въглища и в тъмнуту ни съ видят кък димят а не им дишаме дима от кюнцето. Същу така някои от управниците ни са извънземни рептиля и други разни извънземни малеховци. Ангу примерно е рептил фитлето е фитлил и още много други работещи в общинътъ. Кметя на дълбок извур и той може да е от тях те са дошли да си го забират а той съ дърпа. Изобщу в пърумай и общинътъ извънземния трафик е много голям дикофф да вземе да изиска да се нпрай един прокар до някоя друга галактика за да могат извънземнято по лесно да идват с чиниите си че ся галактиките са разделени.

Хороскоп за 27.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Работата ви днес ще бъде доста разнообразна, затова със сигурност няма да скучаете нито за миг. Доверете се на вътрешния си глас при взимането на важни решения. Колегите ви подкрепят, а и вие спокойно можете да се доверите на съветите, които ви дават. Имате възможността да стабилизирате отношенията си с човек от обкръжението си, на когото особено държите.
27 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ясните ви цели водят до точни и практични действия, изчистени от всякаква суета и губене на внимание. Силни сте, когато сте спокойни, въпреки, че и в хаоса не губите присъствие на духа си. Работни промени, с които трябва да се съобразите. Не съжалявайте за развитието на професионален въпрос, скоро ще откриете, че нищо не е загубено.
27 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще останете доволни от търговските си занимания. Ще ви се отдаде да направите сполучливи споразумения и сделки. За пътувания и лични промени сте особено настроени. Кроите планове, които с лекота ще осъществите. Неомъжените ще срещнат своят чакан партньор. Ще вложите много хъс, отстоявайки своите позиции, което ще се хареса на тези, които разчитат на вас.
27 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес имате много добри възможности и перспективи за намиране на нова работа, а за някои дори в чужбина. За бизнеса денят е обещаващ, но не всичко ще зависи от личното желание и усилия. Здравословен проблем ще отшуми. Притесненията ви в тази насока ще се окажат напълно неоснователни. Повече внимание към партньора.
27 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Решени сте да промените онези неща в живота си, които ви пречат да се чувствате пълноценни, като хора и професионалисти. На първо време ще започнете от обкръжението си и това ще бъде и първата ви грешка. Потърсете вината за неудовлетворението си във вътре в себе си, има какво да направите, за да изчистите съзнанието си от натоварващите ви мисли.
27 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Промяната на обстановката около вас ще ви тласне към размисъл и съпоставяне на вече известни факти. Настроението ви често ще се мени, но в края на деня ще имате повече желание за развлечения. Приятелските ви отношения с хората от обкръжението ви правят по-добри и успешни в начинанията.
27 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Развитието на професионален проблем ще добие друга насока след получено известие днес. Не реагирайте импулсивно, бъдете разсъдливи и последователни. Ще получите възможност за изява на потенциала си и трябва да покажете активност. Възползвайте се и ще спечелите както пари, така и слава.
27 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Обединете усилията си с ваши съмишленици за реализация на професионалните си планове. Проявете отстъпчивост, ако се наложи, но не правете компромиси с принципите си. Увереността и желанието, които личат от действията ви привличат подкрепата на околните.
27 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ако сте гъвкави в преговорите и умерени в претенциите си, без да искате всичко веднага и на всяка цена, ще постигнете победите си. Общуванията в деловата сфера ще се отразят положително и на личния ви живот. С доброто си настроение и навременни действия ще направите и други щастливи.
27 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Предстоят ви много задачи, коя от коя по-спешна и неотложна. Не се изкушавайте да поемате и чужди ангажименти, въпреки популярността, която биха ви донесли. Рискувате да потънете в тях. Оставете си време и за себе си. Вечерта ви очаква хубаво настроение за танци и развлечения с колегите.
27 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се потрудите повече, но в крайна сметка ще постигнете желаното. Делово споразумение ще подобри позициите ви на работното място, а също и финансите ви. Ще защитите интересите и успокоите душата си. Ангажиментите ви няма да се отразят понижаващо на настроението ви, свикнали сте на натоварване.
27 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
С предимство в програмата ви ще са деловите срещи днес. От тях очаквате да постигнете договорености и приключване на търговска сделка. Заложете на умереността в думите и реакциите си. В противен случай рискувате да загубите добрите си позиции, което не е целта ви. Стремежът ви към промени ще наруши спокойствието на дома ви, но перспективите са обещаващи.
27 фев 2020
Последни новини