Предсказанията на Ванга за 2018 година се появиха в The Sun

Изданието The Sun припомня какви са били предсказанията на „българската ясновидка“ Ванга за следващата 2018 г. изданието пояснява, че "баба Ванга" е призната за "Нострадамус на Балканския полуостров". много чужди издания припомнят, че сляпата пророчица е предсказала 11 септември и даже Брекзит.

За 2018 г. тя предвижда две световно променящи се събития - Китай ще се превърне в следващата "супер сила" в света, поемайки лидерството на САЩ и "нова форма на енергия" ще бъде открита на Венера.

Изданието оценя и доколко тези предсказания са на път да се сбъднат.

През последните няколко години китайската икономика демонстрира стабилен растеж. През 1970 г. на Китай се падат  4,1% от общата световна икономика, а през 2015 г. - вече 15,6%, и растът продължава. Китай все още не е изпреварил САЩ, но скоро може да го направи. Според Форбс през 2015 г. делът на САЩ в световната икономика е 16,7%, но се очаква, че през 2025 г. да е 14,9%.

Дали на Венера ще бъде открита „нова форма на енергия“? В момента няма планирани мисии към тази планета. Но през юли 2018 г. НАСА планира да изстреля автоматичната сонда Parker Solar Probe към Слънцето. Тя ще се приближи до повърхността на Слънцето на рекордното близкото разстояние от осем и половина слънчеви радиуса, за да изследва външната корона на Слънцето. Сондата ще достигне до Венера на 28 септември 2018 год., и ще остане в елиптична орбита с период 150 дни. (правейки три орбити, докато Венера прави две). Според плана тя ще се доближи Венера общо седем пъти до 2024 година, когато ще достигне най-близо до Слънцето. 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини