Христо Гърбов търси помощ заради лудата си жена

Свадлива жена, изкусителна секретарка, твърде "нежен" счетоводител и ред други атрактивни екземпляри забъркват водопад от адски смешни ситуации във фирмата на Жюлиен Валадие, изпълняван от Христо Гърбов в комедията „Помощ, жена ми е луда“

Постановката е на Драматичен театър „Сава Огнянов“ - Русе.

 Много смях очаква първомайци на 10 ноември от 18.30 ч. На сцената в читалище „Св.св. Кирил и Методий“ с една от популярните комедии на съвременния френски драматург Жан Барбие, представена за първи път в парижкия театър „Театр дьо Нувоте”. 

В цялата бъркотия освен Христо Гърбов, ще се вихрят Яна Стефанова-Хернани, Иля Пепеланов, Ралица Константинова, Петя Венелинова, Тихомир Благоев, Борислав Веженов, Ивайло Ненов, Надя Банчева.


Как действат герои, които не са намерили истинското си място в живота? Как действат персонажи, които искат да прецакат другия? Народът го е казал: Като станат за смях. В края на краищата те подреждат пъзела на житейските си стремления. Но преди това трябва да бъдат смешни, агресивни, зверски амбициозни. И тъкмо такива ни ги представя драматургът Жан Барбие. На нас, зрителите, не ни остава нищо друго, освен силно да се надсмеем над забавните ситуации, в които изпадат. А дали и ние ще изпадаме в подобни? Тогава какъв вик надаваме? Може би "Животът е луднал!". 

Билети за "Помощ, жена ми е луда!" се продават на касата пред читалището на цени 8 и 6 лв., като за групи се правят отстъпки.

parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини