Модни аксесоари - тенденции есен-зима 2017-2018

    Финалните щрихи на съвършения стайлинг заслужават специално внимание. Модните аксесоари трябва да се избират по два критерия – да са универсални за комбинации с различни дрехи или пък уникални, които да преобразяват стайлинга.

    При зимното трио – шапка, шал и ръкавици няма много изненади. Най-модерните шапки са от кожа с косъм, вълнени бомбета или каскети. Може да им се доверите напълно, дори в най-студените дни и нощи. Изкуственият косъм е по-модерен, за радост на екозащитниците. Заложете на модели в кафяво или цвят какѝ. Шаловете също са космати, а ръкавиците са много дълги, високо над лакътя. Най-впечатляващи са кожените дълги ръкавици, но плетените, сатенените и дантелените също не са за пренебрегване.

    Бижутата продължават да се мултиплицират. Носят се по няколко колиета едновременно - избирайте такива с различни дължини, за да изпъкват повече. За втора поредна година обеците са големи и различни за всяко ухо, а гривните – обемни и свързани с пръстите. А перлите – перлите са онова бижу, от което всяка стилна жена се нуждае. Точно сега – в огромни размери.

    Коланите са тип „синджир“ или широки, с големи катарами за висока талия и, естествено, привличат погледа към тази женствена част от тялото.

    Кулминацията при модните аксесоари за сезона е за дамските вратовръзки – по-къси и по-цветни от мъжките. Те са в толкова свежи разцветки, че едва ли някой ще Ви обвини за прекалено мъжествена визия.

    Източник: edna.bg

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини