5 °C

Готова е програмата на XIX Празник на тракийската народна музика и песен

15 оркестъра ще се включат в XIX Празник на тракийската народна музика и песен. Наред с утвърдени и добре познати имена, тази година граждани и гости на събитиещо ще могат да чуят и няколко нови имена.

На сцената пред читалището ще бъдат отбелязани 25-годишнината на неостаряващите „Млади тракийци“ от Раковски и юбилея на Марко Недев – ръководител на оркестър „Славяни“.

Празникът ще бъде открит от кмета Ангел Папазов на 14 септември, от 18 часа. Веселбата, по традиция, ще започне час по-рано с оркестър „Дионис“ с ръководител Петър Тенев и ще продължи с участието на 10-годишния клуб за народни танци „Евридика“.

И тази година празникът няма да има кокурсна част, но организаторите от Община Първомай и ОНЧ „Св. св. Кирил и Методий“ се надяват да съберат публика, ценяща добре изпълнената народна музика и носеща любовта към фолклора в сърцата си.

Програмата на празника ще остане до приключването му на макета на parvomai.net

ПРОГРАМА НА XIX Празник на тракийската народна музика и песен

14 .09./четвъртък/2017г.

17:00ч. Оркестър „ДИОНИС” гр. Първомай р-л Петър Тенев

18:00ч. Официално откриване на Празника и традиционния есенен

панаир от кмета на общината АНГЕЛ ПАПАЗОВ

18:10ч. Танцова Формация „ЕВРИДИКА”

при ОНЧ „Св.Св. Кирил и Методий-1894г.- гр.Първомай

18:30ч. Оркестър „ОРИОН БЕНД”гр.Хасково р-л Георги Беделев

19:30ч. Оркестър ”ХЕБЪР”гр.Пловдив р-л Добри Вълчев

20:30ч. Формация „ПАСКАЛЕВ-ПЛОВДИВ” р-л Иван Паскалев

21:30ч. Оркестър „СЛАВЕЙ”с.Брестовица р-л Славчо Ангелов

15 .09./петък/ 2017 г.

18:00ч. Оркестър „ЦЕЦО БЕНД”Димитровград р-л Цветан Митев

19:00ч. Оркестър „БРЕСТОВИЦА”с.Брестовица р-л Яшко Аргиров

20:00ч. „ПИЛАШЕВСКИ ОРКЕСТЪР”гр.Първомай р-л Митко Димитров

21:00ч. Оркестър „МЛАДИ ТРАКИЙЦИ”гр.Раковски р-л Божидар Стрехин

Отбелязване 25 годишен юбилей на оркестъра

22:00ч. Оркестър „МАРИЦА”Асеновград р-л Хари Асенов

1 6 .09. /събота/ 2017г.

18:00ч. Оркестър ”РОДОПИ”с.Първенец р-л Борис Христев

19:00ч. Оркестър”ТРАКИ”с.Тополово р-л Георги Димчев

20:00ч. Оркестър”СЛАВЯНИ”гр.Стара Загора р-л Марко Недев

Отбелязване 50 годишен юбилей на Марко Недев

21:00ч. „КОНУШЕНСКИ ОРКЕСТЪР”с.Конуш р-л Никола Илиев

22:00ч. Оркестър”БИСЕРИ”гр.Котел р-л Младен Малаков

Закриване на ХІХ-ти Празник на тракийската народна музика и песен – Първомай 2017

Организаторите не носят отговорност при неявяване на оркестър, и запазват правото си за промени в програмата и часовия график на празника.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 07.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Авторитетът, с който се ползвате ще разшири възможностите пред вас в бизнес и професионален план. В реализацията на целите си ще ви се наложи да правите компромиси, но няма да съжалявате. И с право, в замяна ще получите удовлетворяващи ви условия. Някой, с когото имате неизяснени отношения ще поиска обяснение.
07 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Ще ви въвлекат в спор, към който е по-добре да запазите неутралитет. На по-късен етап това ще ви донесе предимство, за това бъдете далновидни. Добри новини, свързани с бизнеса или службата, или отнасящи се до нова заетост. Домашен ремонт може да погълне от времето ви, но не се противете.
07 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Високите ви изисквания налагат да не спирате в развитието си, в професионален и личен план. Добрите ви контакти ще са ви от полза при търсене на повече информация по интересуващ ви въпрос. Културни интереси ще ви отведат на интересно място, сред хора, споделящи общи вълнения.
07 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Денят ви ще премине без изненади и ще успеете да се подготвите за предстояща изява. Настроението ви ще се подобри и това ще се отрази на всички около вас, ставайки по-добри, усмихнати и услужливи. Пътуванията ще преминат без излишни главоболия и с добри резултати, ако са свързани със срещи и работа.
07 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Обзети сте от ентусиазъм и горите от желания за действие. Добре ще е, ако обедините усилията си с тези на хората около вас. Можете да се надявате на успех следобед, когато имате по-благоприятни шансове да достигнете до цел. Занимават ви и личните проблеми на ваш близък. Може би наистина ще му помогнете.
07 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Очаква ви доста разнородна и интересна работа днес. Може би ще се наложи да се справяте в ситуация непривична за ежедневните ви занимания и това ще се окаже много полезно за в бъдеще. Ако се реализирате в деловата сфера денят може да ви донесе и перспективна възможност за инвестиции, което в кратък срок ще се отрази много благотворно на материалното ви положение.
07 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Съобразявайки се с обстоятелствата, ще си наложите повече тъпение в общуването с колегите и всички около вас. Прецизността, с която работите ви носи добри резултати и в същото време трупате емоционално и физическо напрежение, което ако не бъде овладяно, може да доведе до нежелани последствия.
07 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Може да се каже, че днес е един от вашите дни. Успехът ви в службата ще бъде нещо естествено днес, като няма да закъснеят и новини за повишения или добри материални и лични печалби. Сякаш сте полетели на ангелски крила. Е, напоследък доста се потрудихте и сега намерете подобаващ начин за веселба и почивка. Няма да ви липсва добра компания от верни другари.
07 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Нови развития или непредвидени обстоятелства могат да променят намеренията ви, най-вече в служебен план. Нови срокове, по-спешни задачи или неотложно пътуване ще ускорят темпото. Проявете разбиране и с работата си покажете, че сте над дребните и незаслужаващи внимание нечии капризи.
07 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Когато се чувствате добре и във форма, на всички около вас им е приятно. Настроението и самочувствието ви се нуждаят от оздравяване. Обърнете внимание на онези неща, които ви причиняват болка и ви правят унили. Дистанцирайте дразнителите, починете си от всякакви грижи, потърсете приятни за душата и тялото ви занимания.
07 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Настроението ви днес едва ли ще е върхово, за което няма конкретна причина. За да се разбирате с околните обаче, постарайте се да владеете емоциите си и да не пресичате ентусиазма на хората, които го проявяват. В личен план ще бъдете изненадани от констатация на ваш близък, която доста ще ви накара да се замислите.
07 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Идващите дни ще ви натоварят с отговорности и повече ангажименти. Гледайте днес да си починете, като оставите и на другите да се включат в домашната работа. Децата ще следват своите желания и това ще ви кара да се съобразявате с тях. Повече мислете за здравето си, има какво да промените в режима си на хранене.
07 мар 2021
Последни новини