20 °C

Готова е програмата на XIX Празник на тракийската народна музика и песен

15 оркестъра ще се включат в XIX Празник на тракийската народна музика и песен. Наред с утвърдени и добре познати имена, тази година граждани и гости на събитиещо ще могат да чуят и няколко нови имена.

На сцената пред читалището ще бъдат отбелязани 25-годишнината на неостаряващите „Млади тракийци“ от Раковски и юбилея на Марко Недев – ръководител на оркестър „Славяни“.

Празникът ще бъде открит от кмета Ангел Папазов на 14 септември, от 18 часа. Веселбата, по традиция, ще започне час по-рано с оркестър „Дионис“ с ръководител Петър Тенев и ще продължи с участието на 10-годишния клуб за народни танци „Евридика“.

И тази година празникът няма да има кокурсна част, но организаторите от Община Първомай и ОНЧ „Св. св. Кирил и Методий“ се надяват да съберат публика, ценяща добре изпълнената народна музика и носеща любовта към фолклора в сърцата си.

Програмата на празника ще остане до приключването му на макета на parvomai.net

ПРОГРАМА НА XIX Празник на тракийската народна музика и песен

14 .09./четвъртък/2017г.

17:00ч. Оркестър „ДИОНИС” гр. Първомай р-л Петър Тенев

18:00ч. Официално откриване на Празника и традиционния есенен

панаир от кмета на общината АНГЕЛ ПАПАЗОВ

18:10ч. Танцова Формация „ЕВРИДИКА”

при ОНЧ „Св.Св. Кирил и Методий-1894г.- гр.Първомай

18:30ч. Оркестър „ОРИОН БЕНД”гр.Хасково р-л Георги Беделев

19:30ч. Оркестър ”ХЕБЪР”гр.Пловдив р-л Добри Вълчев

20:30ч. Формация „ПАСКАЛЕВ-ПЛОВДИВ” р-л Иван Паскалев

21:30ч. Оркестър „СЛАВЕЙ”с.Брестовица р-л Славчо Ангелов

15 .09./петък/ 2017 г.

18:00ч. Оркестър „ЦЕЦО БЕНД”Димитровград р-л Цветан Митев

19:00ч. Оркестър „БРЕСТОВИЦА”с.Брестовица р-л Яшко Аргиров

20:00ч. „ПИЛАШЕВСКИ ОРКЕСТЪР”гр.Първомай р-л Митко Димитров

21:00ч. Оркестър „МЛАДИ ТРАКИЙЦИ”гр.Раковски р-л Божидар Стрехин

Отбелязване 25 годишен юбилей на оркестъра

22:00ч. Оркестър „МАРИЦА”Асеновград р-л Хари Асенов

1 6 .09. /събота/ 2017г.

18:00ч. Оркестър ”РОДОПИ”с.Първенец р-л Борис Христев

19:00ч. Оркестър”ТРАКИ”с.Тополово р-л Георги Димчев

20:00ч. Оркестър”СЛАВЯНИ”гр.Стара Загора р-л Марко Недев

Отбелязване 50 годишен юбилей на Марко Недев

21:00ч. „КОНУШЕНСКИ ОРКЕСТЪР”с.Конуш р-л Никола Илиев

22:00ч. Оркестър”БИСЕРИ”гр.Котел р-л Младен Малаков

Закриване на ХІХ-ти Празник на тракийската народна музика и песен – Първомай 2017

Организаторите не носят отговорност при неявяване на оркестър, и запазват правото си за промени в програмата и часовия график на празника.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 16.06.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се потопите в благоприятна атмосфера и ще получите импулс за нови дръзновения. Това ще се отрази позитивно и на отношенията ви с колеги и партньори. Подаващата ви се енергия ще събужда у вас желания за търсения в непознати сфери и посоки. Пазете се от не контролирани емоции.
16 юни 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Благоприятен ден. Ще плувате в свои води.Днес сте на гребена на вълната.Ще се появят нови възможности за промяна и успешна дейност.Пазете се от скандал породен от засиленото ви любовно желание.
16 юни 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ако сте ясни и открито в поведението си, ще бъде по-добре за всички около вас. Текущите ви задължения ще се увеличат и това няма да се отрази добре на настроението ви. Договореностите трябва да бъдат спазени, а и вие ще се почувствате доволни от себе си след добре свършената работа.
16 юни 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Предстои ви пътуване, което отдавна очакване. Независимо дали става дума за почивка или пътуване по работа ще останете особено доволни от себе си. Заобиколени сте от разбиращи хора, които са готови да ви съдействат във всеки един момент. Не допускайте недоразумение да провали нещо, върху което дълго сте работили. Запознавате се с нови и интересни хора.
16 юни 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работните ви проекти ще подсилят усещането ви за значимост сред професионалните среди. Трудът ви ще се оцени и ще получите потвърждение, изразяващо се в пари. Заложете на професионалната си реализация и ще подобрите много страни от живота си. Сред близките си ще намирате нужното ви спокойствие, за да сте пълноценни в професията.
16 юни 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Имате известни колебания относно това как да постъпите в определена ситуация, но скоро ще установите ще се притеснявате излишно. Близките ви подкрепят безрезервно, а и вие самите ще успеете да намерите верния изход от положението. Радвате се на голяма покупка, която е дългоочаквана в дома ви. Ваш приятел ще ви сподели нещо лично, изслушайте го.
16 юни 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Предстои ви нещо важно, затова обмисляйте много внимателно всяка своя стъпка. Не подценявайте съветите на приятели и познати, всяко нещо може да ви бъде от полза. Проучвайте внимателно всяка информация, която получавате, за да сте готови да реагирате навреме. Получавате интересно предложение в личен план, не реагирайте импулсивно обаче.
16 юни 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще започнете едно, за сметка на друго, недовършено, отдавайки преднина на проблемите си. В крайна сметка от това текущите ви задачи няма да пострадат, благодарение на сътрудниците, семейството и приятелите. Оценете подкрепата им и в подходящ момент се реванширайте подобаващо.
16 юни 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
16 юни 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Нуждата от значителни средства може да подтикне някои от вас към рисковани начинания и така да си създадете неприятности. Не бързайте да действате и проявете търпение дори да се налага да направите жертви. Съвсем скоро ще попаднете на добра възможност и ще успеете без излишно напрежение да подобрите положението си. Не се поддавайте на притеснения.
16 юни 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не може да ви се отрече, че сте реалисти и не градите безпочвени хипотези. С това привличате вниманието на себеподобните и с общи усилия активността ви ще доведе до добри резултати. Ако ще пътувате обърнете внимание върху изправността на автомобила си. Помислете и с какво да зарадвате любимия си човек.
16 юни 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Ще получите финансови придобивки и ще изчистите стари задължения. Бъдете открити за желанията си и ще се радвате на споделени чувства и общи занимания. Някои от вас ще приемат на доверие думите на непознат човек, но няма да се излъжат, интуицията ви е силна. Ако не сте планирали почивните дни е време да го направите.
16 юни 2021
Последни новини