Разкриха кой е овъгленият шофьор край Петрич

Установена е самоличността на шофьора, който загина вчера край Петрич, след като автомобилът му се възпламени в движение, съобщиха от полицията в Благоевград.

Сигналът за инцидента, който стана в района на разклона за петричкото село Старчево, бе подаден около 9.55 ч. По време на движение в лекия автомобил "Фолксваген Голф" избухнал пожар. Последвала експлозия, като шофьорът загинал на място, а тялото му бе овъглено. 
До пожара се е стигнало след изтичане на газ, а водачът без да подозира е запалил цигара. От ударната вълна овъгленото тяло на мъжа бе изхвърлено в полето встрани от пътя. 

Първоначално самоличността на загиналия не бе ясна, тъй като тялото бе неузнаваемо, а документи не бяха открити. По-късно обаче станало ясно, че загиналият е собственикът на колата - 28-годишният Иван Тодоров от село Старчево, съобщи в. "Струма". 

Съселяните на младия мъж са потресени. Описват го като прекрасен младеж, работлив и отговорен. От години Иван изкарвал прехраната си в София, където работел като кинезитерапевт. Всяка седмица обаче младият мъж се връщал на село, за да нагледа баба си, която го отгледала. 

Самоличността му била установена, след като полицаите изгледали записите от видеокамерите в селото, които заснели, че именно Иван е бил зад волана на изгорелия автомобил. 

В късния следобед, когато баба му се върнала от нивите, където работи, бе съобщено окончателно, че именно 28-годишният мъж е загинал. Възрастната жена два пъти припадала, разбирайки какво се е случило с внука й. Иван е единствено дете. Снощи от Гърция спешно се прибрала и майка му.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини